Şimdi Ara

Sizce Ay'a gidildi mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

Sizce Ay'a gidildi mi?

(En Son Oy Tarihi: 26.5.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: Madao

Ya o değilde dünya yuvarlak mı düzmü?

Tepsi diye biliyorum ben....
  • Aya ilk çıkıldıktan sonra birçok defa gidildi insanların elinde ayın yüzeyindeki kum bile var.
  • Aya İkinci kez (tarihini hatirLamiyorum) cikildiginda Neil Armstrong`un ayak izlerini bulmuslardi, ve resimler cekmislerdi.. Suan bile o alan koruma altinda, ama hak iddiasi olmadigi icin hala tartisilan bir konu... Merak etmeyin aya cikildi konunun buralara gelmesinin tek nedenini ancak su atasozyle aciklanabilir!!

Zenginin “Ayı“ zugurtun cenesini yorarmis!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin fikirlerinizin hiçbiri önemi yok. ABD teknoloji ve uzay bilimlerinde bir numaramı? Evet. Mars'a 2 tonluk mobil laboratuvar gönderebiliyor mu? Evet.
    Plüton gezegenine kadar inceleme uydusu gönderebiliyor mu? Evet. Heliosfer dışına çıkmak üzere olan, 35 yıl önce gönderilmiş, halen çalışmakta olan uydusu var mı? Evet.

Olay bitmiştir. Dalganızı geçin siz...
  • aya insanlar gitmediyse birşey gitti ve oraya levhalar konuldu. eğer böyleyse o zaman amerikanın daha büyük bir yalanı gündeme gelir. dünya dışı varlıklarla anlaşması.

bu da çok saçma olduğuna göre neden amerikanın aya gittiğini kabul etmekte bu kadar zorlanıyoruz? adamların kanıtları var hani. hemde resimlerle vidyolarla değil. alet edevatını edinebiliyorsan edin aya lazer yolla teleskopla bak o lazerin yansımasını seyret.

yalnız kafama takılan bir soru var. ABD 40 yıl önce aya gitcek teknolojideydi ancak daha sonra teknolojinin ilerlemesi yavaşladı (tabiki çok gelişti) buna bi cevap bulamıyorum. 40 yılda solucan deliğine kadar halletmemiz lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of War -- 27 Ocak 2013; 19:40:51 >
  • amerikalılar aya çıkamayacağını anlayınca türklere danışırlar. sonra siz gidin biz gidemiyoruz parası neyse veririz borçlarınızı sileriz ama amerikan bayrağı ascaksınız derler. bizde kabul ederiz. sonrada aya ilk ayak basan türkler olur ama amerikalılar bunu gizlemektedir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.