Şimdi Ara

Sizce Ay'a gidildi mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce Ay'a gidildi mi?

(En Son Oy Tarihi: 26.5.2020)
Giriş
  • Nasanın teklif götürdüğü bi eleman vardı. Nerede o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Diğer başlıkta da yazmıştım gene yazıyorum :

Orta karar bir teleskop ile ayın yüzeyinde Apollo mürettebatının Ay a gittiklerinde bıraktıkları alet edevat ve en önemlisi reflektörleri görebilirsiniz, bu adamlar buraya gitmediyse o alete edevatları oraya kim koydu?

oha hocam naptın ?
  • yeter artık şu konuları açmayın
    yıl olmuş 2012 hala aya gidildiğine inanmayanlar var
  • ya benim bildiğim kadarıyla o dönemde ruslar uzay konusunda daha öndeydi ve amerikaların bu hamlesi onları baya bir şaşırtmış ve karızmalarını çizmişti. eğer böyle bir olayın gerçek olmama gibi en ufak bir ihtimalli olsa rus bilim adamları mutlaka bulur ve belgeleri ile bunları ispatlardı ama ses çıkarmadıklarına göre bence gerçekten gittiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Diğer başlıkta da yazmıştım gene yazıyorum :

Orta karar bir teleskop ile ayın yüzeyinde Apollo mürettebatının Ay a gittiklerinde bıraktıkları alet edevat ve en önemlisi reflektörleri görebilirsiniz, bu adamlar buraya gitmediyse o alete edevatları oraya kim koydu?

oha hocam naptın ?

naabtım? :)
  • İngilizce bilmeyenler için belgeselin Türkçe dublajlı versiyonu. ''BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbn

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: TheBoyOfClockwork

Alttaki resmi incelersek sağ altaki cisim, astronot, bayrak direği ve apollo. Bunların gölgelerine bakarsanız bayrağın gölgesinin zıt yönde (solda) oluştuğunu görürsünüz.

Sizce Ay'a gidildi mi?

Dahası bu videoda

http://ayagidildimiak.blogspot.com/2012/03/insanoglunun-aslinda-aya-ayak-basmadigi.html

Artı resimlerde 1 tane bile yıldız yok. Oysa Ay’ın atmosferi yok ve tüm yıldızlar açıkça görülmeli.
    Ay’da ışık dünyadaki gibi atmoster olmadığı için yayılmaz, sadece ışığı düştüğü yerler aydınlanır kalan yerler ise zifiri karanlıktır. Birçok resim bu bilgiye uymamaktadır.

bayrakta dalgalanıyor

siz bilmiyosunuz ayda fırtına çıkmış onlar gittiğinde

Momentum olayını araştır bence dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaten Bıkkın Halim

Allah aşkına o Amerikan bayrağı nasıl dalgalanıyor?

• ne bitmez geyikmiş bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörkemAvcı1985

quote:

quote:

quote:

Alttaki resmi incelersek sağ altaki cisim, astronot, bayrak direği ve apollo. Bunların gölgelerine bakarsanız bayrağın gölgesinin zıt yönde (solda) oluştuğunu görürsünüz.

Sizce Ay'a gidildi mi?

Dahası bu videoda

http://ayagidildimiak.blogspot.com/2012/03/insanoglunun-aslinda-aya-ayak-basmadigi.html

Artı resimlerde 1 tane bile yıldız yok. Oysa Ay’ın atmosferi yok ve tüm yıldızlar açıkça görülmeli.
    Ay’da ışık dünyadaki gibi atmoster olmadığı için yayılmaz, sadece ışığı düştüğü yerler aydınlanır kalan yerler ise zifiri karanlıktır. Birçok resim bu bilgiye uymamaktadır.

bayrakta dalgalanıyor

Helal hocam hırtlatmışsın yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuana dek elbet gidilmiştir
  • Ben gittim. Bizim buralar daha güzel bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya bak çay demle sonra bilimde niye geriyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

konuya bak çay demle sonra bilimde niye geriyiz

Geri olmak yetmiyormus gibi adamların Ay'a gittigini yediremiyorlar kendilerine.
  • en son mars a gönderdikleri robotun çektiği resimler dünyadanmış hay aklını balıklar yesin nasa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GörkemAvcı1985

quote:

quote:

quote:

Sizce Ay'a gidildi mi?

Dahası bu videoda

bayrakta dalgalanıyor

Helal hocam hırtlatmışsın yine

Hırtlatmak ne demek onu anlamadım ama momentum olayını açıklayayım dostum.Orda astronotlar bayrağı döndürerek taktıkları için haliyle momentum gerçekleşiyor.
    Evet, Ay’da rüzgar ya da hava yok, ama bayrak dikilirken bir hareket var ve bu hareket nedeniyle de bayrakta o dalgalanma gerçekleşiyor. Zaten bayrağın hareket nedeniyle dalgalanmasının 30 dakika kadar sürdüğü ve sonrasında öylece hareketsiz kaldığını gösteren bir video da mevcut.Bu arada sana MythBustersı izlemeni tavsiye ediyorum.
    http://hdbelgesel.net/mythbusters-nasa-ayda-ilk-insan/
     Sizce Ay'a gidildi mi?

• beyler ayda atmosfer var mi araştırmalarımda olmadığı sonucuna vardım o halde astronotların gölgeleri nasıl var bilen biri var mi yoksa harbiden düzmece mi bu

• quote:

Beyler sizce ay'a gidildi mi?benim şahsi görüşüm gidilmediği yönündedir.Amerikanın o yıllarda çöküşte olması ve yönetimin itibarının zedelenmesi sonucunda halk iyice ayaklandı ve buna çözüm olarak SSCB'nin ay'a gitmek için yaptığı çalışmaları da geride bırakmak adına aya gittiklerini söylediler ve kamera kayıtları aldılar.Bu kayıtların Nevada çölünde oluşturulan bir stüdyo da çekildiği de iddialar arasında.Ki bence en mantıklı olan bu.En büyük gerekçem de bundan 40 yıl önce gidilmiş ve sahip olunan teknoloji bu kadar kısıtlıyken şimdi neden gidilmiyor.Kime söylediysem "adam zaten gitmiş bidaha gidip napıcak" çok saçma geliyo bana açıkçası fikirlerinizi merak ediyorum.

kezbanlar her gun gidiyor

• Orda bayrak diregi L seklinde dikkat ederseniz bayragin ust kismini tutan bir direk daha oldugunu gorursunuz

• Aya gidilmez ki. Neden dersenizaya gidilmez aya girilir. Şöyle mesela 3-4 gün sonra subata gircez subata gitmicez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.