Şimdi Ara

Sizce Aya Gerçekten Gidildi mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçta gidilmediğini %100 olarak kanıtlayamıyoruz.Gidildiğini de tam olarak kanıtlayamıyoruz.Birçok iddialar var gidilmediğine dair,(fotomontajlar da çok var!her resme inanmayınız)birçoğu(hatta neredeyse hepsi)mantıklı cevaplarla çürütülmüştür.Verdiğim tüm kaynakları okumanızı tavsiye ederim.Sonuç olarak isteyen istediğini kabul edebilir ikna olmaya bilir.Ben gidildiğine inanıyorum.Ha diyelim gidilmemiş olsa bile şuanki teknolojiyle Amerika ve Rusya gibi ülkeler rahatça Ay'a hatta Mars'a bile gidebilir.Bizim görevimiz de ülkemizin teknolojisini bu düzeye geliştirmektir.40 yıl önce olmuş veya olmamış bir olay hakkında tarışmak vakit kaybından başka birşey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Hannibal Lecter -- 18 Şubat 2007; 23:56:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __SİLENT__

Sonuçta gidilmediğini %100 olarak kanıtlayamıyoruz.Gidildiğini de tam olarak kanıtlayamıyoruz.Birçok iddialar var gidilmediğine dair,(fotomontajlar da çok var!her resme inanmayınız)birçoğu(hatta neredeyse hepsi)mantıklı cevaplarla çürütülmüştür.Verdiğim tüm kaynakları okumanızı tavsiye ederim.Sonuç olarak isteyen istediğini kabul edebilir ikna olmaya bilir.Ben gidildiğine inanıyorum.Ha diyelim gidilmemiş olsa bile şuanki teknolojiyle Amerika ve Rusya gibi ülkeler rahatça Ay'a hatta Mars'a bile gidebilir.Bizim görevimiz de ülkemizin teknolojisini bu düzeye geliştirmektir.40 yıl önce olmuş veya olmamış bir olay hakkında tarışmak vakit kaybından başka birşey değildir.

bak o verdiğin sitesinin bayraklı resiminde gölgeleri çok rahat görebilirsin 50 60 ilerde bile bu gölge farklılıklarını kendin tespit edebilirsin.

• quote:

Sonuçta gidilmediğini %100 olarak kanıtlayamıyoruz.Gidildiğini de tam olarak kanıtlayamıyoruz.Birçok iddialar var gidilmediğine dair,(fotomontajlar da çok var!her resme inanmayınız)birçoğu(hatta neredeyse hepsi)mantıklı cevaplarla çürütülmüştür.Verdiğim tüm kaynakları okumanızı tavsiye ederim.Sonuç olarak isteyen istediğini kabul edebilir ikna olmaya bilir.Ben gidildiğine inanıyorum.Ha diyelim gidilmemiş olsa bile şuanki teknolojiyle Amerika ve Rusya gibi ülkeler rahatça Ay'a hatta Mars'a bile gidebilir.Bizim görevimiz de ülkemizin teknolojisini bu düzeye geliştirmektir.40 yıl önce olmuş veya olmamış bir olay hakkında tarışmak vakit kaybından başka birşey değildir.

Gidilmemiş olsa gidilebilir diyorsun dostum ama niye gidilmiyor... A.B.D Mars için şu an insanlı bir uzay aracı göndermek mümkün değil demişti, atmosfer olayları nedeniyle dönüşü garantileyemediği için....Ama 30 küsür yıl önce ay için bu nasıl mümkün oldu? hemde iki kişi birden...

• quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

quote:

Gidilmemiş olsa gidilebilir diyorsun dostum ama niye gidilmiyor... A.B.D Mars için şu an insanlı bir uzay aracı göndermek mümkün değil demişti, atmosfer olayları nedeniyle dönüşü garantileyemediği için....Ama 30 küsür yıl önce ay için bu nasıl mümkün oldu? hemde iki kişi birden...

Gidilebilirse Nasa neden 2020 dedi???????????????????????????????

• lafin gelisi soyluyorum aletlerini veya robotlarini ne farkeder yakinda cikarlar,,admlar arsa bile satin almaya basladilar 2009dada sanirim ilk uzay turistlerini goturucekler

adamlar hergecengun kesfediyolar
    http://www.ntvmsnbc.com/news/400310.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 19 Şubat 2007; 0:31:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

lafin gelisi soyluyorum aletlerini veya robotlarini ne farkeder yakinda cikarlar,,admlar arsa bile satin almaya basladilar 2009dada sanirim ilk uzay turistlerini goturucekler

adamlar hergecengun kesfediyolar
    http://www.ntvmsnbc.com/news/400310.asp

Uzay seferleri dünyanın yörüngesine çıkıcak sadece.
  • ne aya gidilmiştir ne de ikiz kuleleri islami teröristler vurmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Iddialardan bir kaci.. Ben de gidildigine inanmiyorum.

Sizce Aya Gerçekten Gidildi mi?

Bu resimi yorumlayan kişi bazı şeyleri bilmiyor gibi...Birşeyin yalan olduğunu iddia etmek için öncelikle onun hakkında herşey bilmesi gerekir...

Mesela armstrong un resimleriyle ilgili iddia ettiği şeyler çok ilginç...Çünkü arms'ın ay da resmi yok...hepsi buzz aldrin e ait...Ayrıca gidilmemiş olsa rusya bunu çoktan ispat edip kamuoyuna duyururdu...

• quote:

Bir de buna bakin.

http://www.youtube.com/watch?v=GxvRt3TyZfk

buna ne demeli?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrokeNHearT_

quote:

Bir de buna bakin.

http://www.youtube.com/watch?v=GxvRt3TyZfk

buna ne demeli?

• Her seyi acikliyorum;

Sene bin dokuzyüz yüz.. Babam hatırlamaz ama dedem hatırlayabilir. O zmnlar çöl de kar diz boy, karşıma düşman askeri çıktı, çektim kılıcı 2 el ateş ettim, 155 i arayip ambulans ı çagırdım. son sürat geldiler. Yaralıyı bacagından vurmuştum kolunu alçıya aldılar. arabada bi gıdım benzin yok, son sürat basıyor.. eee o zmnlar elektirik olmadıgından dolayı mum ışıgında televizyon izliyoz.. vs vs

Aynen bu ne kadar gerçekse o zmnki şartlar altında aya gitmeleri o kadar gerçekdir.. ve o resimler ile video lar gidilmedini kanıtlıyor
  • gidildi lem aya.

ben gittim...

ama çok havasızdı geri geldim.

sarmadı okadar ya.
    pek heves etmeyin....

• quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

gidildi lem aya.

ben gittim...

ama çok havasızdı geri geldim.

sarmadı okadar ya.
    pek heves etmeyin....

Ne kızıyorsun ya..medenice tartışıyor arkadaşlar...

• Bu konu hala heryerde tartışılıyor.Biz de katılıp fikirlerimizi söylüyoruz.Bak ne güzel konular çıkıyor. Ötü mü oluyor?

AYA GİDİLMEDİ
  • konuyu hortlattım neyse arkadaşlar ben şahsen inanmıyorum aya gidildiğine çünkü kanıtlar var fotoğraflar var birde o yıllardaki teknolojiyle gidildiyse yıl olmuş 2014 neden 2014 yılının teknolojileriyle tekrar gidilmiyor...
  • Vecury kullanıcısına yanıt
    Dünya düzdür diyen adamdan farkın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Dünya düzdür diyen adamdan farkın yok.

hadi ya biraz aklını çalıştırırsan anlarsın
  • Gidilmedi net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 kere gidildi. 6 kez iniş yapıldı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.