Şimdi Ara

Sizce Aya Gerçekten Gidildi mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumdaki uzay mühendisleri toplanıp mekik yapsınlar, DH çıksın Ay'a.
  • hort konu ama neyse, adamlar marsa araç yollucak hey yavrum hey,
  • Ben git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bı bıtmedınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay'a gidildi.

NASA'nın 5000 görüntülü arşivi var , ayriyeten bi çok ses kaydı var "Başarısız Görevlerin" o kadar çok denendiki Atmosfer dışına çıkmak için nerdeyse 20 tane astronotu harcadı nasa , ona istinaden Rusyada Kozmonotları yem gibi yolladı uzaya..

Fakat sonuç olarak bence harcanan görev ve ölen astronotlara kadar NASA çoktan "Aya gittik" deyip sahte denilen görüntüleri yayınlardı.Fakat bilim insanları dürüsttür.Benim güvenim tam.Göz dağı vermek için yalan söylemezler..

Peki neden şimdi gidilmiyor ?

Biz nasıl "Diyanet Bakanlığına" para bayılıyorsak onlarda NASA'ya para bayılıyor.Diyanet Bakanlığı Cami yapıyor , yardım yapıyor vs.. işini ilerletiyor.Şimdi NASA'ya ayrılan bütçeyi NASA o kadar proje varken bir anda AY'a yıkarsa ne kazancı olucak ? Birden bi kaç yıl Uzay yarışında geri düşecek.Bu yüzden Ay'a gitmenin hiçbir mantıklı açıklaması yok.Bu yüzden gidilmiyor..

• Bence aya asla gidilememiştir. Zira; Van Allen kuşaklarının o zamanki teknolojiyle geçilmesi pek mümkün değildir. Şuanda bile orion projesi kapsamında bu kuşağın geçilmesi üzerine(insanlı araçlar için) çalışmalar yapılmaktadır. Ve bu çalışmaları bizzat NASA açıklamaktadır. Yani şuanda bunu kuşakları geçmeye çalışan NASA yıllar önce nasıl olduda geçebildi ? Şahsi fikrim. Katılırsınız katılmazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.