Şimdi Ara

Sizce Aya Gerçekten Gidildi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beb 1969 yılında aya gidildiğine inanmıyorum.Ya siz?

• Nereden geldi bu saatde aklına bu yahu..Koca adamlar yalanmı söyliyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy mcclure

Nereden geldi bu saatde aklına bu yahu..Koca adamlar yalanmı söyliyecek
    Sizce Körfez Savaşı gerçekte oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

Alıntıları Göster
    Sizce dünya diye bi şey var mı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    böyle bir sölenti war studyoda diye bence doğru olabilir çünkü diğer denemelerden birinde de challenger idi galiba inflak etmişti belki de o teknljiye hala erişemedik ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9

böyle bir sölenti war studyoda diye bence doğru olabilir çünkü diğer denemelerden birinde de challenger idi galiba inflak etmişti belki de o teknljiye hala erişemedik ne dersiniz

Alıntıları Göster
    ınanılmaz somut mantıklı acıklamaları wardı gıdılmedıgıne daır ama bulamadım suan arastırmak lzm
  • quote:

Alıntıları Göster
    denize girmek istiyorum,ama islanmak istemiyorum,bu mumkunmu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    türkiyenin aya gitme vakti geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: BartuA

türkiyenin aya gitme vakti geldi

Alıntıları Göster
    fotoşap çıktı mertlik bozuldu
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sizce 11 Eylül gerçekten terörist saldırsımıydı?

Abd dünyayı yıllarca kandırıyor halada devam ediyor aya gitmek ozaman ki şartlara göre imkansız bu zamanki şartlara göre olabilir yani kesin değil çünkü aya inmek için ekstra yakıt dünyaya dönmek için ekstra yakıt gerektirir bu yakıtı dünyadan sürtünmesiz ortama çıkarmak ekstra çap büyüklüğünde bir uzay aracı roket gerektirir şimdiki kullanılanlar sadece dünyanın yörüngesine gidenlerdir daha fazlası için değildir...Nasa 2020 yılanda aya tekrardan gidiliceğini söylüyorlar hımm ne demek bu şimdi 36 sene önce rahatça birkaç kere gittikleri halde şimdi niye bir tarih vererek gidiceklerini söylüyorlar aradan 36 yıl geçmiş ve abd hala ayda bir üs kurmamış 36 sene teknoloji bakımından ne demek örnek o zamanki kameralar kafam kadar şuanki kameralar parmak ucu kadar yani abd küresel ısınmadan korkuyorsa şimdi aya gidip orda bir üs kurması gerekli dimi

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cyber_Mage

o söylenti doğru zaten amerika da kabul etti bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

fotoşap çıktı mertlik bozuldu

Alıntıları Göster
    Tabi ki gidildi ordan burdan duyduğunuz şeylere inanmayın

Ben inanırım derseniz o yıllarda güneş sistemindeki bütün gezegenlere gizli seferler yapıldığıyla ilgili söylentiler bile var

• quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

quote:

Orjinalden alıntı: Cyber_Mage

o söylenti doğru zaten amerika da kabul etti bunu

Alıntıları Göster
    Nasa orjinal görüntülerin olduğu kaseti bulamıyormuş.Hikayeciler...

• quote:

Orijinalden alıntı: syucesan

Alıntıları Göster
    Böyle bir şey eğer gerçekten doğruysa bir amaca hizmet etmesi lazım değil mi arkadaşlar.Eee peki burdaki amaç ne olabilir.Aya ilk basan insan bir Amerikalı dedirtmek için mi ?Hiç sanmıyorum...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: syucesan

O kaseti araştırmacılar istedi hatta biri aya giden bir astranotun evine gidip elinde incille ay gerçeken gittinimi gittiyseniz incile elinize basarak yemin edermisin diyordu ama adam elini basmamak için ne bahaneler sayıodu sonra adamı tekme tokat evden kovdu başka aya çıkmış astranotlarıda yakalayıp elinde incille el basmalarını söylüyordu ama hiçbiri el basmıyor tekme tokat girişiyorlardı bunun ben videosunu izledim ayrıyetten aya giden bir astranot ay gidilmedi diye basın açıklması yapmak isteyince ailesi ve kendisi trafik kazasında hayatlarını kaybediyorlar!

• quote:

Alıntıları Göster
    Aya gidildiğine inanmıyorum.Sebepleri çok

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Kiralamışlardır vcd si günlük 3 milyon orjinal bedava :D

• quote:

Orijinalden alıntı: the_insomniac

Böyle bir şey eğer gerçekten doğruysa bir amaca hizmet etmesi lazım değil mi arkadaşlar.Eee peki burdaki amaç ne olabilir.Aya ilk basan insan bir Amerikalı dedirtmek için mi ?Hiç sanmıyorum...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: the_insomniac

Baştaki amaç Rusyayla sidik yarışı içinde olmalarıydı rusya yörünge gittiği zaman kennedy halkına rusyaya karşı bir söylemle halkına aya çıkacağına ant içti
    ve milyarlarca dolar bu yolda harcandı eğer başarısızlık durumunda hem halkının hemde dünyanın gözünde düşüceği ortadaydı ama Hollywood stüdyaları sağolsun o zamanlı yıllarda film sektöründe yerçekimsiz ortamda yürümeyi taklit eden birşey yaptılar yani astranotları iple bağlıyor zıpladıkça astranotun ağırlığına göre alet yavaşlatıyordu ve çekilen yerde 51. bölgedir hani o meşhur girilemeyen bölge buna uygun fotolar mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

quote:

Kiralamışlardır vcd si günlük 3 milyon orjinal bedava :D

Alıntıları Göster
    ya kaset olayı cok sacma canım sen aya gidilen kaseti kaybet lan bu dugun kasetimi bende inanmıyorum kesinlikle cunku o arada cccp ile bi yarıs wardı o yuzden uydurulmus simdide artık acıklanmıyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

ya kaset olayı cok sacma canım sen aya gidilen kaseti kaybet lan bu dugun kasetimi bende inanmıyorum kesinlikle cunku o arada cccp ile bi yarıs wardı o yuzden uydurulmus simdide artık acıklanmıyor olabilir

Alıntıları Göster
    neden bedava sirke baldan tatlıdır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.