Merhaba arkadaşlar internette kitap yorumlarını okuduktan sonra elimdeki kitapların yetersiz olduğunu gördüm . Sizcede öyle mi acaba . Bu kitaplar adamı yüksek bi yere götürmez mi ??? Yorumlarınızı bekliyorumm yetersiz derseniz bunlara ek olarak hangilerinin çözememin anlamsız olduğunu ve hangi kaynakları tavsiye ettiğinizi yazarsanız sevinirim ..
Mat Fem mat1 ka (ozetlıden değl guvender mat1 sb Kultur ygs ve lys ka ve sblerı Birey a sb Hocamz sımya ygs sb onerdi daha almadm
Geo Bırey a sb Kultur ygs ve lys ka ve sblerı guvender kolay fdd k.a
fizik Kultur ygs ve lys ka ve sblerı palme sb guvender ygs lys ka
kimya Kultur ygs ve lys ka ve sblerı fem ygs lys ka
bıyo Kultur ygs ve lys ka ve sblerı fdd ka ve sb fem ka
turkçe ygs ka Kultur ygs ve lys ka ve sblerı simya ygs sb hoca onerdi aldm
Geometride kültürü bilmem fakat birey a ve güvenderin çok basit olduğunu duydum. Temel yoksa iyi de varsa zaman kaybından başka bir şey değil. Kimyadan da palme organik kimya soru kitabını al bence, kimya için olmazsa olmaz gibi bir şey haline geldi kapış kapış gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Berk A.
Geometride kültürü bilmem fakat birey a ve güvenderin çok basit olduğunu duydum. Temel yoksa iyi de varsa zaman kaybından başka bir şey değil. Kimyadan da palme organik kimya soru kitabını al bence, kimya için olmazsa olmaz gibi bir şey haline geldi kapış kapış gidiyor
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim . Siz hangi yayınları kullanıyorsunuz özellikle matematik için ne tavsiye edersiniz yoksa bunlar iş görürmü ?
türkçe için palme çok baba bir kitap diyorlar ama.... (zorluk açısından) - s.bankası