Şimdi Ara

Sizce başlasam geleceğim olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 14 lise1 e geçtim boyum 184 kilom 74 sizce başlasam bi geleceğim olurmu ve ben basketbolda mevkilerden anlamıyorum sadece ve bi kaç kuraldan cahil sayılırım bu konuda ama futbol konusunda çok daha meraklıyım daha çok seviyorum sanırım futbol geçti sizce basketbola başlasam birşeyler olurmu ve futbola başlanırmı bu yaşta geçti sanırım ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: dodotr1010

yaşım 14 lise1 e geçtim boyum 184 kilom 74 sizce başlasam bi geleceğim olurmu ve ben basketbolda mevkilerden anlamıyorum sadece ve bi kaç kuraldan cahil sayılırım bu konuda ama futbol konusunda çok daha meraklıyım daha çok seviyorum sanırım futbol geçti sizce basketbola başlasam birşeyler olurmu ve futbola başlanırmı bu yaşta geçti sanırım ama?

Tabikide olur niye olmasın
    Lise takımının seçmelerine git bence boyun liseye göre iyi 4 5 pozisyonunda oynarsın öğretirler sana takımda
    Ama kendin de çok çalışman lazım bence takımda 4 5 oynasan bile top hakimiyeti top sürme gibi şeyleri geliştirmen lazım

• Evet bu boyla başlaman çok uygun olur ( M.Okur da 14 yaşında başlamıştı.)en iyisi bütün mevkilerde oynayarak basketbolu öğrenebilmektir.Basketbol yüksek hızda düşünme ve hareket kabiliyeti gerektirir,antremanlarda daima daha iyi yapmak için sürekli limitlerini zorlaman gerekir, birşeyler olup olmaması senin enerjini ne kadar yansıtabildiğine bağlıdır.
  • dodotr1010 D kullanıcısına yanıt
    artık basketbola başlama yaşı çok şükür iyice düştü bence geç bile kalmışsın civarında ciddi temel eğitim verebilen basketbol klüpleri varsa gitmeni tavsiye ederim, yoksa lise takımında hocanın bilgisine kalmış birşey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.