Şimdi Ara

Sizce Bu 508 alınabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Boyle Buyurdu Zerdust

2008 gerçekten tercih edilebilir bir araç sınıfında en beğendiğim araba çevremde çok kullanan var özellikle 5008 lerle birlikte sorun yaşayan pek olmadı desem yeridir.

Tabiki Ankara olunca seçenekte fazla görüp inceleme olayıda fazla oluyor. Umarım almak nasip olur beğenirsinizde.
    almadım hocam araba çok dayanıksız farları elimle 3cm esnetebiliyorum tamponu vs kırmış indirim yapmadı falan hiç sinmedi içime almadım, artık tutulan arabalara bakıyorum acil satan varsa onu alıcam
  • web programcısı kullanıcısına yanıt
    Suv niyetindeyseniz seçenek çok azalıyor ne yazık ki. 2.eli göz önüne alarak seçim yapamayacağım ben ne yazık ki en fazla 3-5 aşşağı satarız yapacak bir şey :) yoksa bu paralara polo yada opel corsa falan satılıyor :)

Sonuçta ucuza D segmenti alıp ucuza satacağız. Sıfır almadığım için kaybım az olacaktır. 2.elde hangi D segmenti olursa olsun zaten değer kaybediyor sıfır alımda. Bakalım artık umarım benim beklentilerimi karşılar, pek kimseyede sormadım forum dışında zaten millete kalsan evdeki mutvak robotunu volkswagen alacak
  • Geçen hafta öğretmen bir arkadaşımıza Ford Fiesta aldık. 45.000TL 2010 model. Konfor, ses yalıtımı, yol tutuşu, uzun yol performansı berbattı. B sınıfı araç haliyle ama gel gör ki 45bin verdi birde kredi çekerek aldı araç geldi 55 bine
  • quote:

Geçen hafta öğretmen bir arkadaşımıza Ford Fiesta aldık. 45.000TL 2010 model. Konfor, ses yalıtımı, yol tutuşu, uzun yol performansı berbattı. B sınıfı araç haliyle ama gel gör ki 45bin verdi birde kredi çekerek aldı araç geldi 55 bine
    Peki siz 45-50 bin civarında TAM otomatik olması kaydıyla araç önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Araç tam otomatik değildi manueldi. 40-45 bandlarında araç alacak olsam Opel Astra H kasaların 2008-2010 modellerinde 1.6Ecotech LPG uyumlu ve takılı triptironik vites alırdım direk, başka araç düşünmezdim bile.
  • quote:

Araç tam otomatik değildi manueldi. 40-45 bandlarında araç alacak olsam Opel Astra H kasaların 2008-2010 modellerinde 1.6Ecotech LPG uyumlu ve takılı triptironik vites alırdım direk, başka araç düşünmezdim bile.
    Ama onlar yarı otomatik diye geçmiyor mu? Tam otomatikler sorunsuzdur diye okudum hep. Ayrıca japon araçları daha çok öyleymiş. Ornegin; Suzuki Swift, Toyota Yaris, Kia Rio, Nissan Micra gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Suv niyetindeyseniz seçenek çok azalıyor ne yazık ki. 2.eli göz önüne alarak seçim yapamayacağım ben ne yazık ki en fazla 3-5 aşşağı satarız yapacak bir şey :) yoksa bu paralara polo yada opel corsa falan satılıyor :)

Sonuçta ucuza D segmenti alıp ucuza satacağız. Sıfır almadığım için kaybım az olacaktır. 2.elde hangi D segmenti olursa olsun zaten değer kaybediyor sıfır alımda. Bakalım artık umarım benim beklentilerimi karşılar, pek kimseyede sormadım forum dışında zaten millete kalsan evdeki mutvak robotunu volkswagen alacak
    kazın ayağı öyle değil işte. ucuza aldığın d segmenti araç aritmetik değil geometrik olarak değer kaybediyor. passat senede 1 lira değer kaybediyorsa 508 bu sene 2 seneye 3 lira değer kaybeder. 5 sene sonra satmaya kalktığında üstüne sağlam para koymak zorunda kalırsın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.