Şimdi Ara

Sizce Bu 508 alınabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam öncelikle zaman ayırıp detaylı anlatımlarınız için teşekkür ederim. Mutlaka dediklerinizi yapacağım. Aslında 1.6 e-hdi'larda özellikle Allure donanımlarda beğenimi kazandı kendine çekiyor ama bütçeyi aşmak istemiyorum. 1.6'nında vergi konusunda avantajı oluyor yılda 1200TL kadar aslında yakıtıda hesaba katınca 2-3yıla kalmadan amorti ediyor kendisini aslında.

Araç sahibiyle çok uzun uzun sohbet ettik belki 2 saat konuştuk. Kendiside çok çok fazla anlamadığını söyledi ama araca kefilim diyor, servis dahil nereye götürürürsen götür dedi, alırkende ciddi kontroller ettirdiğini söyledi. Demesine göre motorda zerre nokta toz bulamazsın dedi açıp bakarsan gram yağ yoktur dedi. Ama aracın evveliyatı konusunda hiç bir bilgimiz yok, Bakımları yapıldımı yapılmadımı araç kimlerdeydi bilemiyorum. Demesine göre bir bürokrata aitmiş ve galeriden takasa girerek değişime gitmiş, araç sahibide galeriden kendi expertiz ve servisiyle baktırarak almış.

Özellikle dediğiniz gibi volant, baskı balata, triger vs. sini sordum hiç bir fikri yok. galiba 240bin de en ağır bakım zamanı olacakmış. 1yıldır iyi baktığını söyledi, sizde görmüşsünüzdür kozmetik olarak araç son derece muazzam heleki deri koltuklar benim çok hoşuma gitti. Hatta 1.6 araçlara bakmamamın nedeni aracın atom gri'si rengi ve koltukları. Eski astramda aynı renkti çok severdim.

• Vincent54 kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düşündüm hocam. Araç sahibiyle telefonda 56Bine anlaştık ama daha fazla kırabilirmiyim bilemiyorum. Motor 500-600binleri çok çok rahat görebilecek rüştünü ispatlamış bir motor bana görede 1.5dci ve bu tercih edebileceğim motorlar. Zaten BMW ile ortak üretim HDİ'lar bu araçtaki özellikle. 163HPve340NM torkta çok güçlü yazılımla 200hpve400nm torka çıkıyor bu haliyle bile 7.5/4.5-5.0LT yakıt tüketim değerlerini aldığını çok kez şahit oldum. Tek endişem Otomatik vites olmasından dolayı ağır bakımları ve turbo aksamı durumu.

Antalya'da ne yazık ki hiç sanayici ve expertiz tanıdık yok, herkese güvenilmiyor şu zamanda.
  • Realwest58 kullanıcısına yanıt
    Hocam şanzıman geçişleri benim açımdan sorun değil. Şuandaki pederde olan Opel Astra yukarıda da bahsettiğim gibi yarı-otomatik zaten geçişleri hissettiriyor ki bundaki şanzıman neredeyse yarı otomatiklerin en iyisi ki astradan kat kat iyi. Benim açımdan hafif milisaniyelik kayıplar çok hayati değil. Amacım sorunsuzluk, konfor, yol tutuşu, uzun yolda keyif vermesi. SW'lerde radarımda ama onlar bayağı pahalılar 70bin bantlarına çıkmak istemiyorum doğrusu.
  • Araç fiyatına göre güzel. Bu paraya 2005 Civic satmaya çalışıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    *508 değil WW yazsa araç 120Bin'di

*1.2 motor kadar yakıt tüketimi alınabiliyor özellikle Ş.D'da yakın bir araç sahibi 1.6hdi'la 4/4,5 litrelerde kullanabiliyor

*200bin yüksek kalıyor haklısınız hocam ama ne yazık ki bu fiyat bandında olan D sınıf araca göre normal. Bilirsiniz ki aynı model bir C yada B sınıfı araç ile D sınıfı araç incelerseniz, bariz şekilde D sınıfı araçlar 2ye katlıyor km'yi. Zaten genelde az kullanımda ve şehir içi kısa kullanımda b ve c segmenti tercih ediliyor.

*8 yaş fazla değil gibime geliyor hocam 2015ler 90bin bandında 2018ler falan hak getire zaten. Mevcut astramız 2005 model ve arabanın motor altında nokta toz bulamazsınız. 41bin bile veren oldu araca. 2010 model golf'ler 70binlere satılıyor :) 2013 model aldı diş hekimi arkadaşım 110'bine full+full :) ama sonucta 6 yaşında araba

*Kek demeyelim ama arabayı sağlıkla gazlamak isterdim :) pardon mazotlamak

Fikirlerinize değer veriyorum inanın tüm olasılıkları değerlendiriyorum zaten. Sonuçta ciddi bir para bağlayacağım babama geçen ay büyük bir para hibe etmiş olmasam 2017 modelinide alırdım.

Eğer bu segmentte bu dolulukta ve bu bütçeden öneriniz varsa mutlaka değerlendiririm. Tavsiyene açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 25 Nisan 2019; 11:13:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Boyle Buyurdu Zerdust

*508 değil WW yazsa araç 120Bin'di

*1.2 motor kadar yakıt tüketimi alınabiliyor özellikle Ş.D'da yakın bir araç sahibi 1.6hdi'la 4/4,5 litrelerde kullanabiliyor

*200bin yüksek kalıyor haklısınız hocam ama ne yazık ki bu fiyat bandında olan D sınıf araca göre normal. Bilirsiniz ki aynı model bir C yada B sınıfı araç ile D sınıfı araç incelerseniz, bariz şekilde D sınıfı araçlar 2ye katlıyor km'yi. Zaten genelde az kullanımda ve şehir içi kısa kullanımda b ve c segmenti tercih ediliyor.

*8 yaş fazla değil gibime geliyor hocam 2015ler 90bin bandında 2018ler falan hak getire zaten. Mevcut astramız 2005 model ve arabanın motor altında nokta toz bulamazsınız. 41bin bile veren oldu araca. 2010 model golf'ler 70binlere satılıyor :) 2013 model aldı diş hekimi arkadaşım 110'bine full+full :) ama sonucta 6 yaşında araba

*Kek demeyelim ama arabayı sağlıkla gazlamak isterdim :) pardon mazotlamak

Fikirlerinize değer veriyorum inanın tüm olasılıkları değerlendiriyorum zaten. Sonuçta ciddi bir para bağlayacağım babama geçen ay büyük bir para hibe etmiş olmasam 2017 modelinide alırdım.

Eğer bu segmentte bu dolulukta ve bu bütçeden öneriniz varsa mutlaka değerlendiririm. Tavsiyene açığım
    vw yazsa da 120bin olamazdı o araç. passat'ın da 2.0'ları tutmuyor. ha bundan biraz daha yüksek olurdu ama çok da fazla değil. 2.0 dizel alınca uygun fiyatlı seçenekler çoğalıyor. ha bence de d sınıfı araç 2.0 olmalı ama malesef ülkemizde vergisel gerçekler nedeniyle 2. elde de 2.0 alırken insan korkuyor.

ben araç kötü demedim ancak piyasası çok zayıf dedim. keklikten kastettiğim aracın piyasasını bilemeyecek bir alıcıydı. yoksa araç kötü falan demiyorum. okuduğum 508 testlerinden hatırladığım tek nokta eşya cebi sayısının çok az olduğuydu. tipi falan güzel bence.

• Yakıtı ortalama değerler bakımından çok fazla gelir bana 1.6T lerin.
  • Araç hala ilanda bakmadınız mı arabaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Antalya bana uzak kalıyor şuanda. Daha kontrole gitmedim Yarım yada Cumartesi gitmeyi planladım, biraz da kararsızlıklarım halen devam ediyor. Zihnimde oturmadı çoğu detay ama almaya daha yakınım
  • Türkiye'de tutulmasada sw araçlari gerçekten kullanışlı buluyorum ben, şanzımanin kronik sorunu yok bence alınabilir.

• VW'ler gelmiş geç kalmışız.
    Jetta-Poloculae gelebilir, takmayın lütfen.
    Kullanılan şanzıman hissettiren ETG türü değil Japon Aisin tam otomatik şanzımandır, hissettirmez. Forumda bir arkadaş 2.2 GT'sine binmişti, konuya gelirse fikir alırsınız. Bende makyajlı BlueHDi kasaya sahibim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boyle Buyurdu Zerdust

Antalya bana uzak kalıyor şuanda. Daha kontrole gitmedim Yarım yada Cumartesi gitmeyi planladım, biraz da kararsızlıklarım halen devam ediyor. Zihnimde oturmadı çoğu detay ama almaya daha yakınım
    hocam az km yapıyorsanız 5 10 bin km alinir ama çok km yapıyorsanız arac 300bine geldiğinde satmasi çok zor olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 25 Nisan 2019; 21:58:27 >
  • hocam bende yarın 2008 citye bakmaya gideceğim ankaradayız ikimizde o yönden daha iyi bizim durum, hayırlısı olsun ikimiz içinde bence bi gidin görün dediklerinize göre araç bakılmaya değer
  • Bende farklı düşünmüyorum zaten bu aracı kaçırırsam benzer bir skalada araç bulmam hiç mümkün olmaz. Kurda alıp başını gidiyor 5,95'leri gördü dolar sıfır fiyatlarını hemen güncellerler bugün yarın haliyle bayramda yaklaşınca 2.piyasası artacaktır. Son fırsat gibi görünüyor benim için bu araç.
  • web programcısı kullanıcısına yanıt
    2008 gerçekten tercih edilebilir bir araç sınıfında en beğendiğim araba çevremde çok kullanan var özellikle 5008 lerle birlikte sorun yaşayan pek olmadı desem yeridir.

Tabiki Ankara olunca seçenekte fazla görüp inceleme olayıda fazla oluyor. Umarım almak nasip olur beğenirsinizde.
  • Konuda herkes şanzımana takılmış ama 2.0 HDİ olan 508 ve C5 ler de tam otomatik şanzıman var.İlanda yazan yarı otomatiğe aldanmayın.Konudaki birçok kişi silkeleme vs muhabbetine girmiş ama bunda yarı otomatik şanzıman yok.Tam otomatik ve vites geçişini hissettirmeyen son derece sağlam bir şanzımana sahip 2.0 olan modeller.O yanlış bilgileri düzelteyim dedim.

Bahsedilen yarı otomatik şanzıman 1.6 hdi olanlarda var.508 lerin 1.6 THP, 2.0 HDİ ve 2.2 HDİ olan versiyonlarının hepsinde tam otomatik şanzıman mevcut.Kötü olan şanzıman bir tek 1.6 dizelindeki, o da makyajsız olan versiyon için geçerli.Makyajlı kasa 508 lerin yani 120 hp olan 508 lerin şanzımanı da tam otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 26 Nisan 2019; 1:51:29 >
  • Yukaridaki arkadasin belirttigi gibi , sanziman tam otomatik , sorunsuz , gecisleri hissetirmeyen yapisi var , 508 degil fakat 407 gt line kullandim 2.0 hdi o da tam otomatikti , 290.000 km de sattim , bana ciddi anlamda sorun cikarmadi fakat Alman D segmenti araclar gibi tok bir arac degildi , 163 hp goze iyi bir deger gibi gelsede maalesef 407 yada 508 yada peugeot genel olarak kagit uzerindeki gibi yurumuyor belki yuruyen aksam,sanziman vs bu konuda etkilidir , tabii Turkiye sartlarinda fazlasiyla yeterli.

SW candir bu arada Ozellikle 508 SW cidden heybetli kut duruyor ozellikle sedan bir 508 yaninda bayagi kendini gosteriyor
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaşlar muhtemelen motor hacminden dolayı gözden kaçırmış olmalılar bende dikkatli incelediğimde, evet 2.0HDİ motorlar tam otomatikmiş ilanda hatalı veri girişi olmuş
  • _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Bende SW modelini gördüm bunun hayran kalmamak mümkün değil. Ama fiyatları 10-12bin civarında fark edebiliyor ne yazık ki. 290.000bin temiz bakılmış bir HDİ motora göre daha bir o kadarda gidilesi duruyor :) forumlarda ve videolardaki genel izlenimim olarakta 407'den çok daha dolu ve farklı bir araç olduğu yönünde, pişman edeceğini düşünmüyorum artık, şuan gidiş planları yapıyorum bakalım umarım herşey yolunda gider sorunsuzca alıp kullanırım.
  • 1. Araç tam otomatiktir. Çok anlamamakla birlikte kendim alacak olsam şanzımanın bakımlı ve sorunsuzluğunu kontrol ettirirdim.
    2. Aracın son dönemde arıza yapmış ve değişimi yapılmış parça kayıtları varsa isteyin, eğer sorun çıkarma olasılığı yüksek parçalarda değişim yapılmış ise bunu iyi bir durum olarak yorumlayabilirsiniz :), çünkü yakın zamanda masraf çıkarma olasılığı düşecektir.
    3. Alt takımlarında da sorun yok ise

alıp da memnun kalacağınız, iyi ki almışım diyeceğiniz bir araç.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.