Bildirim
SİZCE BU ANAKART NASIL
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
GÜZELL BAŞKA NE DİYEBİLİRİMKİ
BANA GÜVENME -
Sen en iyisi epox 9npa+ ultra alıp kurtul bu işten -
FOXCONN bu forumda kullanan ve oc yapan görmedim ...
tercihin epox yada dfi olsun -
http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/urun_karsilastir.php?s=fqBSUcPYSnNFvk7wyHnhD6Nfm3RAed&no=1
buraya gir ve bak ikiside hemen hemen aynı ama foxconn daha ucuz........cevap bekliyom -
quote:
Orjinalden alıntı: pcdelisi_45
http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/urun_karsilastir.php?s=fqBSUcPYSnNFvk7wyHnhD6Nfm3RAed&no=1
buraya gir ve bak ikiside hemen hemen aynı ama foxconn daha ucuz........cevap bekliyom
Foxconn pek yaygın değil. Güvenmemek lazım. Ucuz olması düşündürüyor. Yine de bilmeden yorum yapmak istemem.
Epox 9npa+ ultra al kurtul. Çok kullanılan bir anakart. Güvenebilirsin.
-
o.c. için epox,ama o.c. yoksa asus -
ANAKART:EPOX EP-9NPA+ULTRA
İŞLEMCİ:AMD-ATHLON 64 3500+939 VENİCE
EKRAN KARTI:SAPPHIRE - X800 GTO FİRABLE
RAM:TWİNMOS - 1GB 400 DUAL
HARDDİSK:SAMSUNG-120GB SATA2 NCQ
DWD WRİTER:ASUS-DRW-S
TV KARTI:AVERMEDİA-DVB-S
KASA:CODEGEN-6102 KULPLU
BU SİSTEM HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM -
BEN de FOXCONN kullanıyorum ama hiç memmun değil sorun aslında çok yavaş olması değil hiç bir hızlandırıcı program bulamıyorum
diğer anakartlara program yüklenince performansı artıyon bunun programını bulamadım bulan warsa lütfen benimle paylaşsın -
quote:
Orjinalden alıntı: pcdelisi_45
ANAKART:EPOX EP-9NPA+ULTRA
İŞLEMCİ:AMD-ATHLON 64 3500+939 VENİCE
EKRAN KARTI:SAPPHIRE - X800 GTO FİRABLE
RAM:TWİNMOS - 1GB 400 DUAL
HARDDİSK:SAMSUNG-120GB SATA2 NCQ
DWD WRİTER:ASUS-DRW-S
TV KARTI:AVERMEDİA-DVB-S
KASA:CODEGEN-6102 KULPLU
BU SİSTEM HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
senin sistemin bence dört dörtlük bir sistem ben AMD leri çok beğendiğim için bana çok hoş geldi
anakartın güzel ama hızlandırıcı program yüklersen dediğim gibi performansı mükammel olur
yanlız daha almadıysan sana bi önerim war bence en güzel DVD-Writer LG onu öneririm
iyi seçim yapmışsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X