Şimdi Ara

Sizce bu bisiklet nasıl? Öneriniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakınlarda Atilla Bisiklet var gittim konuştum Katlanır bisiklet almayı düşünüyorum dedim 920 TL'ye Mosso buldum sizce nasıl sahilde ve okul ev arası sürmek için almayı düşünüyorum.

http://www.atillabisikletklinigi.com/tr/mosso-2016-model-20-marine-katlanir-bisiklet--u

Önerdiğiniz başka bir katlanır model var mı bütçem 1200 Max.

• UP
  • Bunların tipleri nedense benim hoşuma gitmiyor.Bir de bana pahalı geldi yahu o. 1 milyara güzelinden yol bisikleti alınır bence. Katlanır olmasında kesin kararlımısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Bunların tipleri nedense benim hoşuma gitmiyor.Bir de bana pahalı geldi yahu o. 1 milyara güzelinden yol bisikleti alınır bence. Katlanır olmasında kesin kararlımısın?

Bildirim gelmedi görmemişim mesajınızı. Katlanabilir olmasını istememin sebebi taşınılabilirliği rahat olması ve öğrenci evindeyim balkonda tutacağım o yüzden almışkende kaliteli ve kullanışlı olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNtlu

quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Bunların tipleri nedense benim hoşuma gitmiyor.Bir de bana pahalı geldi yahu o. 1 milyara güzelinden yol bisikleti alınır bence. Katlanır olmasında kesin kararlımısın?

Bildirim gelmedi görmemişim mesajınızı. Katlanabilir olmasını istememin sebebi taşınılabilirliği rahat olması ve öğrenci evindeyim balkonda tutacağım o yüzden almışkende kaliteli ve kullanışlı olsun istiyorum.

Yani sadece ulaşım için kullanacaksanız okul bitince bisikletle aranız bitecekse alabilirsiniz.Ama ben normalde de biniyorum diyorsanız aynı ağırlığa sahip şehir-tur bisikletleri var.Yani bu modelin tek avantajı katlanabilir olması olacak ki o da arabanız varsa arkasına koymak için.Ben içim el vermedi :D ama karar sizin

• TheDenier kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için büyük ihtimalle onu alırım çünkü yer sıkıntısı var biraz video izledim kullanım vs. düşündüğümden iyimiş :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tavsiyeniz var mı?
    15 yıl önce açıldı
    sizce fazla mı istiyorum...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.