Şimdi Ara

Sizce bu cihaz alınır mı? 1.399 TL Asus TP300LD (Transformer Book Flip)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
7.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/asus-tp300ld-c4089h-intel-core-i3-4030u-19ghz-4gb-500gb-133-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd802197&categoryId=98

Arkadaşlar yukarıdaki linkteki ürünle ilgili görüşlerinizi merak ediyorum.

13,3" ve dokunmatik ekranlı, SSD'li, hafif ve ince bir cihaz arıyorum. Bütün istediklerimi karşılamıyor ama bu linkteki ürün gayet ucuz bir çözüm gibi duruyor. Benim için eksi yanları SSD olmaması (aldıktan sonra diskini SSD ile değiştiririm), pek ince olmaması, boyutuna oranla görece ağır olması. Artı yanları dokunmatik ve 1920x1080 çözünürlüklü ekran (piyasada 1366x768 çok cihaz var halen), ayrıca ekranın lenovo yogalar gibi geriye katlanabilmesi, metal kasanın güzel görünmesi ve sağlam olduğunu ummam, çok yüksek olmasa da harici ekran kartı (GT820M) barındırması (zaten oyun oynanmayacağı için benim için çok mühim değil bu).

Sizce fiyatın cazipliğini de hesaba katarak eksi yanlarına çok takılmadan alınabilir bir ürün mü bu?

• bende bu ürünü almayı düşünüyorum. HB nin çek kampanyasını bekliyor çoğu kişi
  • Nasil bir sey çek kampanyasi? Herkes icin gecerli bir indirim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda Dell lenovo'nun yoga'sina asus'unkinden cok daha şık bir alternatif uretmis ama dell turkiye sagolsun burada goremeyecegiz sanirim. 600 dolar gibi makul bir fiyat seviyesinden basliyor amerika fiyatlari da.

http://www.dell.com/tr/p/inspiron-13-7347-laptop/pd

• RAM yükselemeyecek bunu unutmayın. Onun dışında o fiyata güzel alet.
  • 4 gb ram yeterli olmaz mi? Beni daha cok dusunduren harddiski ssd yapmak istendiginde vidalardan birinin ustunde garantiyi devre disi birakan etiket koymus olmalari oldu. Asus neden boyle bir sey yapmis acaba. Ssd upgrade etmek cihazi garanti disi birakacaksa kalsin zaten o cihaz.

• sakın almayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyingyang

sakın almayın bence

Neden peki?

• Blackhole B kullanıcısına yanıt
    piyasaya deneme amaclı cıkartılmıs üründü bu yanlıs hatırlamıyosam. Yani kullananına bi sor öyle al derim ben
  • quote:

piyasaya deneme amaclı cıkartılmıs üründü bu yanlıs hatırlamıyosam. Yani kullananına bi sor öyle al derim ben

Deneme amacliyla neyi kastettiginizi pek anlayamadim. Bircok model icin gecerli olabilir bu dediginiz. Lenovonun, yoga modelinin bu kadar satilacagini ve klonlanacagini bekledigini sanmiyorum. Piyasadaki durumuna gore uretileri hizlandirmislrdir. Veya diger markalarin kaydirma sistemli hibrid modelleri dusuk satis rakamlari sonucu uretimi azalmis veya durmustur. Markalar elbette birseyleri deneyip musterinin tepkisini gorup ona gore yon verecekler. Yeni cikan her model icin deneme amacli diyebiliriz buna gore. Sonucta yurtdisinda hemen butun elektronik market ve sitelerinde satılan bir urunden bahsediyoruz. Kullananlarin yorumlari elbette cok onemli. Su an TR piyasasina yeni girdiginden forumda gordugum kimse yok ama yurtdisi forumlarda kullanici yorumlari bulunabiliyor.

• quote:

Piyasaya deneme amaçlı çıkmış öyle mi?
    Duyduğum en saçma yorum oldu bu. Hiç bir firma "ya tutarsa" mantığıyla piyasaya ürün sürmez. Maddi zararını geçtim, firma imajı zedelenir ve bunu düzeltmek daha zordur. Firmalar bir ürünü piyasaya çıkarmadan önce zaten deniyor. Bu deneme öyle 3-5 adet ürünle olmuyor, logo/marka basılmadan en az 10.000 ürün (genelde 100.000) üretiliyor ve bazı şirket çalışanları ve iş ortakları (özellikle pr ve reklam ajansları) gibi kişi ve kişilerce normal günlük kullanımda deneniyor. Bugüne kadar gıda, tekstil, yazılım, elektronik vs bir çok ürün geçti elime. Misal marka vermeyeyim de Naneli, okaliptüslü enerji içeceği gibi :(

Cihaz ile ilgili olarak da şöyle diyelim; günlük temel pc işlevlerini gayet güzel yerine getiriyor. Performansı ise orta ayarda Diablo III çalıştıracak derecede. Pc alırken önce amacını ve max bütçeni belirle sonra araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copywriter -- 15 Aralık 2014; 1:48:06 >

• http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-flex-2-intel-core-i5-4210u-17ghz-27ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-14-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar-59-433516/productDetails.aspx?productId=bd802444&categoryId=98#Gorseller arkadaşlar hepsiburadaya bugün düştü hem ekran çözünürlüğü daha iyi hem i5 hem de ram yükseltme durumu 16 gb a kadar mümkün bunun dışında geri kalan özellikler aynı bu üründede harici ekran kartı var ama tp300ld ye göre tek dezavantajı tablet modu yok stand modu var :S tam asusu almaya karar vermişken bianda kararsız kaldım :S tablet modu olsa 650 lira farka rağmen direk bunu alcaktım :S

• http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-flex-2-intel-core-i5-4210u-17ghz-27ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-14-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar-59-433516/productDetails.aspx?productId=bd802444&categoryId=98#Gorseller arkadaşlar hepsiburadaya bugün düştü hem ekran çözünürlüğü daha iyi hem i5 hem de ram yükseltme durumu 16 gb a kadar mümkün bunun dışında geri kalan özellikler aynı bu üründede harici ekran kartı var ama tp300ld ye göre tek dezavantajı tablet modu yok stand modu var :S tam asusu almaya karar vermişken bianda kararsız kaldım :S tablet modu olsa 650 lira farka rağmen direk bunu alcaktım :S

• quote:

Orijinalden alıntı: kahramanserif

http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-flex-2-intel-core-i5-4210u-17ghz-27ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-14-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar-59-433516/productDetails.aspx?productId=bd802444&categoryId=98#Gorseller arkadaşlar hepsiburadaya bugün düştü hem ekran çözünürlüğü daha iyi hem i5 hem de ram yükseltme durumu 16 gb a kadar mümkün bunun dışında geri kalan özellikler aynı bu üründede harici ekran kartı var ama tp300ld ye göre tek dezavantajı tablet modu yok stand modu var :S tam asusu almaya karar vermişken bianda kararsız kaldım :S tablet modu olsa 650 lira farka rağmen direk bunu alcaktım :S

Bu flex serisi dizayn olarak hic hosuma gitmiyor. Ayrica hem daha kalin, hem daha agir. Tasinabilirlige onem veren biri icin alternatif olamaz bence. Ekranin geriye katlanmamasi da tam bir 2 in 1 model yapmiyor urunu.

• Blackhole B kullanıcısına yanıt
    hakkatten ye stand mod nedir arkadaş, yatırsana şunu ekranı illa bi yerden keşke dedirtecekler :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahramanserif

hakkatten ye stand mod nedir arkadaş, yatırsana şunu ekranı illa bi yerden keşke dedirtecekler :S

Lenovo'nun actigi yoldan butun markalar gidiyor. Toshiba da Satellite Radius isimli bir muadil uretmis. Uretmis ama ne menem bir isse artik yurticinde goremiyoruz bir turlu bu modelleri. :(

• cihazı bir kaç gün önce aldım.
    artı yönleri:
    1- full hd ekranın kalitesi çok iyi ( çok fazla yüksek çözünürlükte cihaz elimden geçti.). renklerin netliğine şaşırdım. ips mi bilemem ama açıları iyi.
    2- dokunmatik gerçekten hassas.
    3- estetik bir görünümü var. tabii zevkler tartışılmaz.
    4- tablet modunda kullanımı oldukça kullanışlı. yogayı aratmadı.
    5- touchpad çok iyi ve ekstra kullanışlı. macbook air'den bir tık aşağıda ama diğer windowsların çoğundan da kaliteli ve kullanışlı.
    6- blueray'leri takılmadan oynattı.
    7- ağ çekimi iyi.
    8- açılış kapanış diğer hdd cihazlarımdam çok hızlı ama ssd lerden haliyle yavaş.
    9- 3 adet usb port fazlaca iyi. 2 adet usb.3.0 olması avantajlı.
    10- ses kalitesi yeterli.
    11- bu fiyata atom işlemciler ve 2 gb ramli cihazları satıyorlar. üstelik 1366x768 çoğu. i3 yeni nesil haliyle bunlardan kararlı ve hızlı. ayrıca 100 tl de hepsiburada da puan olayı mevcut. yani reelde 1300 tl.

eksi yönleri:
    1- macbook air ve yogaya alışan ben için 500 gr fazlası var.
    2- keyboard içe gömülüyor. bulunduğu mevzi çok içe esniyor.
    3- hdd sesi.
    4- kasada parmak yağ izi çok fazla oluyor.
     Sizce bu cihaz alınır mı? 1.399 TL Asus TP300LD (Transformer Book Flip) Sizce bu cihaz alınır mı? 1.399 TL Asus TP300LD (Transformer Book Flip) Sizce bu cihaz alınır mı? 1.399 TL Asus TP300LD (Transformer Book Flip) Sizce bu cihaz alınır mı? 1.399 TL Asus TP300LD (Transformer Book Flip)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaziill -- 24 Aralık 2014; 20:25:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

cihazı bir kaç gün önce aldım.
    artı yönleri:
    1- full hd ekranın kalitesi çok iyi ( çok fazla yüksek çözünürlükte cihaz elimden geçti.). renklerin netliğine şaşırdım. ips mi bilemem ama açıları iyi.
    2- dokunmatik gerçekten hassas.
    3- estetik bir görünümü var. tabii zevkler tartışılmaz.
    4- tablet modunda kullanımı oldukça kullanışlı. yogayı aratmadı.
    5- touchpad çok iyi ve ekstra kullanışlı. macbook air'den bir tık aşağıda ama diğer windowsların çoğundan da kaliteli ve kullanışlı.
    6- blueray'leri takılmadan oynattı.
    7- ağ çekimi iyi.
    8- açılış kapanış diğer hdd cihazlarımdam çok hızlı ama ssd lerden haliyle yavaş.
    9- 3 adet usb port fazlaca iyi. 2 adet usb.3.0 olması avantajlı.
    10- ses kalitesi yeterli.
    11- bu fiyata atom işlemciler ve 2 gb ramli cihazları satıyorlar. üstelik 1366x768 çoğu. i3 yeni nesil haliyle bunlardan kararlı ve hızlı. ayrıca 100 tl de hepsiburada da puan olayı mevcut. yani reelde 1300 tl.

eksi yönleri:
    1- macbook air ve yogaya alışan ben için 500 gr fazlası var.
    2- keyboard içe gömülüyor. bulunduğu mevzi çok içe esniyor.
    3- hdd sesi.
    4- kasada parmak yağ izi çok fazla oluyor.
     Sizce bu cihaz alınır mı? 1.399 TL Asus TP300LD (Transformer Book Flip) Sizce bu cihaz alınır mı? 1.399 TL Asus TP300LD (Transformer Book Flip) Sizce bu cihaz alınır mı? 1.399 TL Asus TP300LD (Transformer Book Flip) Sizce bu cihaz alınır mı? 1.399 TL Asus TP300LD (Transformer Book Flip)

merhaba hocam
    bende bu cihazdan aldım ancak ekranda asus logosunun olduğu kısım ısınıyor bu sizdede aynımı yoksa benimkindemi problem var ?

• asus lenovo yogaya karşılık çıkardı ancak daha kalı asus modeli

lenovo yoga serisi daha iyi

https://www.notebookadresi.com/arama?filter_name=yoga
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.