Şimdi Ara

SİZCE BU DEĞERİ NASIL YUKSELTEBİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMLAR.BENDEKI 2006DEGERI BU CIKTI SIZCE BEN BU DEGERI NE YAPARAK DAHADA YUKSELTEBILIRIM.bu konua bana yardımcı olurmusunuz.

• 2005skoruda 6700-6800gıbı bır deger geldı.sızce bu degerler dusukmu?
  • Sistemin nedir?
  • sistem anakart dq6 gigabyteın,işlemci c2d e6600,2gb ram,ekran kartıda 7600gt tdh extreme.aslında orada yazıyor sıstem ozellıkelerı
  • 3D 2005 ten biraz daha fazla alması gerekiyodu bence. Çünkü işlemci 2.33 overclockla ekran kartım da 520/1600 da 5997 aldım.Ekran kartın 7600 GT TDH olduuna göre 7000 e yakın yada geçen bir değer alman gerekmez miydi? Gerçi 6800 civarında bir değer diyosun 200 puanlık fark kadı kızında da olurUstalara bir soralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi britony -- 24 Ocak 2007; 10:59:42 >
  • sorarsak ii olur ama ben kısmeyı tanımıyorum usta olarak.daha yenıyım cunku!
  • 2006 puanın ii, eğer değeri artırmak istiyorsan hem cpu ya hemde e.kartına overclock yapmalısın e.kartı için riva tuner i kullanabilirsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 24 Ocak 2007; 22:42:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sizce bu filtreler nasıl
    2 yıl önce açıldı
    Sistem nasıl sizce?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bıde bendekı ekran kartı derecesı 65-66 derece bu sıcaklık dereceleri overclock u engellermı?
  • buda 2005yenıde gerım inşallah ıı gıdıyorumdur.ve su ana kadar hıc overclock yapmadım.bdıe yapıp denıyecegım.ekran kartı overclok ta 650/890olarak gordu ama son sevıye olarak bıraz zorlandı tabı.ben bu sevıyelrde deneme yapsam 3d mark ıcın. makıne takılabılırmı yada sorun cıkabılırmı?

• buda overcloktakı hız bakalım nasıl olucak sımdı 3dmark

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.