Bir arkadaşım bana bunu yolladı da,http://salimunsal.com/dosya/lisans_bilgileri2014.pdf tercih eden kişi sayısına göre fln bölümün tahmini kaçtan alacağı yazıyor.Bir bakıp yorumlar mısınz, şimdiden teşekkürler.
Any1CanBKilled
kullanıcısına yanıt
tümünü incelemedim birkaç bölüme baktım. kontenjan artışı çoğu devlet üniversitesinin gecen yılkı basarı sıralamasına direk eklenmis. ve bazi bölumlerde (1000 kontenjan acilanbir bölümde) tüm üniversiteler 1000 kişi gerilemiş. bu pek olası değil. belki bir aralık verilebilir fakat böyle net rakamlar verebilmek için tercih yapan öğrencilerin üst tercihlerine neleri yazdığını bilmek gerekir neleri istediğini bilmek gerekir bu da imkansız. yorum yapabilmek için sadece kontenjan artisini gecen yılki sıralamanın üstüne koymak bana göre gerceği yansıtmıyor. son yıllarda popülerliği artmış mı azalmış mı buna ve daha bircok seye bakılmalıdır. bu tip çalişmalar uzmanlık gerektirir belli şartlara göre hazırlanmıstır tabi ki de ama dediğim gibi aralık vermek bence daha sağlıklı olurdu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme