Şimdi Ara

sizce bu karta bu fiyat cok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus en8800gt 512mb sarı renk gösterişli soğutucusu olanlardan fiyatı 267$ +kdv sizce uygun mu?

sizce bu karta bu fiyat cok mu?

• Fiyatı uygun ama ben yinede bunun yerine zotac 8800gt amp alırdım fiyatları sanırım birbirine yakın
  • AMA nerde 267$+kdv?
  • benim alacağım yerde 264$(267$ değilmiş) ancak son kullanıcı fiyatı değil bu bayii fiyatı arkadaş vasıtası ile alacağım
  • 8800gt ye fazla para vermeye gerek yok 9600 gt daha ucuz hemde yakın performans veriyor
    tabi atinin fiyat indirimlerinide göz önüne alırsak hd3870 de düşünüle bilir 8800gt devri kapanmışdır diyorum ben tamamen fiyata bakarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus arda

8800gt ye fazla para vermeye gerek yok 9600 gt daha ucuz hemde yakın performans veriyor
    tabi atinin fiyat indirimlerinide göz önüne alırsak hd3870 de düşünüle bilir 8800gt devri kapanmışdır diyorum ben tamamen fiyata bakarak

+1000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    3 ay önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle değer bide top edition biosu yükledinmi 830 mhz kadar çıkabilir ve kartın boşta sıcaklığı 40 derece civarında 3 saatlik bir crysis ardından max 58 derece gördüm
  • MSI overclock edition Nova Bilgisayarda 239$+KDV.

bu fiyata bu varken hayatta başkasını almam. Bu arada Palit 8800gt kullanıyorum ama ben bunu alırken MSI daha pahalı idi. Şimdi olsa gözüm kapalı MSI alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.