Şimdi Ara

SİZCE BU KASA NASIL ????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emmo kardeş o konuda cok haklısın benım x-clio da da aynı dert var kapak ters acılıyor ve hiç bir sey gorunmuyor fan control falan.yine kapak şekilli bıraz o nedenle kurtarıyo bıraz. ama içi bir hayli genıs koy koyabildigin kadar parca
  • quote:

Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n

emmo kardeş o konuda cok haklısın benım x-clio da da aynı dert var kapak ters acılıyor ve hiç bir sey gorunmuyor fan control falan.yine kapak şekilli bıraz o nedenle kurtarıyo bıraz. ama içi bir hayli genıs koy koyabildigin kadar parca

Evet xclio biraz daha iyi o konuda ışıklı felan ön kapak feel hurricane 1 için aynısı söyleennemez ama xclio ve feel işçilik konusunda çoğu kasadan bile sınıfta kalır aopen bile daha kaliteli kasa üretiyor
  • emmoo sohbete basladık bari devamını getirelim dimi seninde fikrini almak istedim. benim kasanın tavanı dikdörtgen şeklinde kesip plexi takmayı düşünüyorum .aynı yan kapak gibi. ve plexi üzerinede 3 tane 12 cm fan monte etmeyi planlıyorum .nasıl olur??? resimde koyayım gozunde canlansın.

SİZCE BU KASA NASIL ?????

• Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n

emmoo sohbete basladık bari devamını getirelim dimi seninde fikrini almak istedim. benim kasanın tavanı dikdörtgen şeklinde kesip plexi takmayı düşünüyorum .aynı yan kapak gibi. ve plexi üzerinede 3 tane 12 cm fan monte etmeyi planlıyorum .nasıl olur??? resimde koyayım gozunde canlansın.

Güzel olur ama psu yu ters çevir eğer altında 12 cm fan varsa güzel olur çok çekici olur birde o plexi altına ışıklandırma yaparsan daha iyi olur ama şeffaf yapma derim sana buz renginde olanlar var ondan yaparsan daha güzel durur kesinlikle fanalrın rengini kırmızı tut gri ve kırmızı birbirini çok güzel tamamlar yeşil gibi bir hataya ddüşme forumda öyle yapanlar var ama gerçekten berbat gözüküyor kanıma gireceksin sende benim zorla xclio aldıracaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 2 Nisan 2008; 11:28:17 >

• Ya birde oraya samsung monitörünün yapıştırmasını yapıştırmışsın kapağın yanına çingen işi olmuş biraz yaa çıkart onu orada
  • ben yeşil kırmızı vede mavi renkte fan düşünüyorum 3 farklı renkte ii olur.eger yeni bir kasa alacaksan oneririm iyi kasa.cok kullanıslı..buz rengi dedigin plexi mi????ben burda normal plexi yi bile cok zor buldum .psu yu ters cevirmemin nasıl bir artısı + olacak onu anlamadım emmo???bakalım ufaktan basladık mod a.kafamıza gore takılcaz
  • captain o kasa hurri deilmi X clio yazıo ama hurrinin nerdeyse aynısı anlamadım yoksa hurrinin versionumu yeniyim de pek fazla bilmiorum ?
  • Güzel'e benziyor alman iyi olmus.
  • Tamm ben arastırdım ama buna hurrinin yandan yemisi diolarmıs ama snn kasa guzel olmus bıraz buyk deılmı hurri daha hos bence ama kasayı fevkaladenin fevkinde (bülent ersoyun lafı ) dösemissin

Benm en hosuma giden feel mod bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furko -- 2 Nisan 2008; 14:29:00 >

• evet feel in yandan yemişi. feel x-clionun içine girer işte.oyle diyeyim sende anla ne kadar büyük. feel ler hosuma gitmiyor ama senin koydugun kasa guzel olmus.buda benımkı

• yandan resimleri koyunca cokta buyuk olmadıgını farkettım ama o ucak pervanesının arka tarafı gıbı bısı varya yanda o kasayı kapatmıs kucuk kalmıs ya ondan hosuma gıtmedı bnm bıraz ısıklandırma yap ısıklandırman var ama farklı renkler gıbı bıde boyama yap guzel olsun bnm koydugum resımde adam tam ahenk olusturmus renkler arasında bnm kasada ona benzeyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furko

Tamm ben arastırdım ama buna hurrinin yandan yemisi diolarmıs ama snn kasa guzel olmus bıraz buyk deılmı hurri daha hos bence ama kasayı fevkaladenin fevkinde (bülent ersoyun lafı ) dösemissin

Benm en hosuma giden feel mod bu

Offf...Bu ne ya. Süper birsey bu.

• Kim koydu tabi super olucak
  • valla ben daha moda baslamadım.su an sadece fıkırler olusturuyorum kendımce 2 3 gun sonra baslıyorum nasıpse.boya fan ve benım su proje.ustte gormussundur.tavana 3 fan + plexi.neon boya falan yapmaya calısacam kendı capımda iştesizlerle paylasmya devam ederim zaten.resimlerini koyarım sürekli
  • Yaw furko benim pcnin resimlerini neden koydun telif hakkını ödedinmi xclio ya gelince üç tane fan takacaksın ama yeşil bozar diye düşünüyorum pişman olacaksın bence sakın renkli renkli yapma tek renk üzerinden veya enfazla 2 renk derim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n

ben yeşil kırmızı vede mavi renkte fan düşünüyorum 3 farklı renkte ii olur.eger yeni bir kasa alacaksan oneririm iyi kasa.cok kullanıslı..buz rengi dedigin plexi mi????ben burda normal plexi yi bile cok zor buldum .psu yu ters cevirmemin nasıl bir artısı + olacak onu anlamadım emmo???bakalım ufaktan basladık mod a.kafamıza gore takılcaz

Şimdi neden üste gelsin dedim onu açıklayayım altta kalırsa içerideki sıcak havayı psunun içine yollucak ve psu ısısı artmış olacak ama ters çevirip üzerine 12 cm bir fan takarsan dışarıdaki soğuk havadan yararlanıp ısınması düşecektir bence böyle yapman daha iyi olur Tabi psu nun altında 12 cm fan varsa mesela benim psu da var artık standart olduda seninki eski modelse olmayabilir

• feel kasalar yakıyo yaa

bunları görünce bendeki kasamı diye şüphe ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: corhi

feel kasalar yakıyo yaa

bunları görünce bendeki kasamı diye şüphe ediyorum

Dostum feel görünüş olarak tek kelime ile harika bir kasa ama içi dar olması ve işçilik kötü olmasından dolayı pekte sewmiyorum yani
  • uv kabloları nerden alabilirim ve fiyatı en kadar intenetten sipariş vere bilirmi yiz
  • benım psu da yeni.fan var uzerınde .emmoo moda henuz baslamadım 3 gun sonra falan baslamayı dusunuyorum.tavsiyelerin için tesekkur ederim.moda baslayınca resımlerını verırım hep beraber modlarız. fikirlerini iletmeye devam edersen sevinirim emmoo.güzel çalısmalar cıkarmayı dusunuyorum ama bakalım ..... bu arada senın kasanın içide bende bu uv kablolar ile kasanın içini duzeltmeyi dusnuyorum.ii parlıyo mu onlar..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.