Şimdi Ara

SİZCE BU KASA NASIL ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kuzene yeni sistem topluyoruz kasa olarak bu kasayı seçtik ama özelliklerini tam olarak bilmiyoruz sizce bu kasa nasıl????

• KASA GUZEL AMA TOPLAYACAN SISTEME GORE AL
    GENIŞ OLMASI HER ZAMAN AVANTAJ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramadane

KASA GUZEL AMA TOPLAYACAN SISTEME GORE AL
    GENIŞ OLMASI HER ZAMAN AVANTAJ
    bu ne böle
  • quote:

Orijinalden alıntı: NumB.ENC0Re.DvT

bu ne böle

Alıntıları Göster
    oww uzay mekiği gibi çok güzel
  • berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmoo14

berbat
    güzel bişeye benziyor modlayınca dehşet olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charge_Speed

Alıntıları Göster
    güzel ama çok abartılı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charge_Speed

Alıntıları Göster
    kasa güzel bence alın ama çok kesmeye biçmeye elverişli değil bu haliyle kullanırsınız iki uv neon ve içe uv boya tam süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75

kasa güzel bence alın ama çok kesmeye biçmeye elverişli değil bu haliyle kullanırsınız iki uv neon ve içe uv boya tam süper olur

Alıntıları Göster
    sagolsun arkadaslar kasayı sıparıs ettıkı bakalım nasıl bır kasa.moda elverıslı kasa olmadıgı kesın zaten kuzene aldık o modlamaz kasayı.2 uv tamam.kasa gelınce sızlerle paylasırım arkadaslar sızınde bılgınız olur.herkese ii modlar

• quote:

Orijinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n

sagolsun arkadaslar kasayı sıparıs ettıkı bakalım nasıl bır kasa.moda elverıslı kasa olmadıgı kesın zaten kuzene aldık o modlamaz kasayı.2 uv tamam.kasa gelınce sızlerle paylasırım arkadaslar sızınde bılgınız olur.herkese ii modlar

Alıntıları Göster
    Keşke tt armor alsaydın daha güzel bence
  • quote:

Keşke tt armor alsaydın daha güzel bence

Alıntıları Göster
    emmod arkadasım kasayı ben kendıme almadım kuzene aldık valla ben yalvardım kuzene armor alalım diye begenmedı armoru yoksa ben armora dunden razıydım yanı.bana sorarsanız bu kasanın kullanısı yok sadece tasrımdan para kazamak ugruna yapılmıs bır kasa.. armor oylemı:):):):):):)
  • quote:

emmod arkadasım kasayı ben kendıme almadım kuzene aldık valla ben yalvardım kuzene armor alalım diye begenmedı armoru yoksa ben armora dunden razıydım yanı.bana sorarsanız bu kasanın kullanısı yok sadece tasrımdan para kazamak ugruna yapılmıs bır kasa.. armor oylemı:):):):):):)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n

Armor çok süper ya tasarımı harika kalitesni konuşturmuş tt yine bu kasada bence ön panel kapaklı kasa almam artık hayatta elimde feel hurricane var binpişmanım kuzeni kandırsaydın be dostumm

• quote:

quote:

Armor çok süper ya tasarımı harika kalitesni konuşturmuş tt yine bu kasada bence ön panel kapaklı kasa almam artık hayatta elimde feel hurricane var binpişmanım kuzeni kandırsaydın be dostumm

Alıntıları Göster
    aslında armora o para verılmez dostum ya bendede x-clio var gayet kullanıslı ve cok sık bi kasa ve de 220 ytl cıvarında yani degmez armora o para.....
    ama güzel kasa laf yook

• quote:

aslında armora o para verılmez dostum ya bendede x-clio var gayet kullanıslı ve cok sık bi kasa ve de 220 ytl cıvarında yani degmez armora o para.....
    ama güzel kasa laf yook

Alıntıları Göster
    Kasa Cok abartılı Bnm tercıhım Feel hurricane Kasa O kasa cok guzel ucak pervanesı gıbı ondekı fanı falan yandakı flexı ıle uyusturulmus en ıyı kasa bence feel huricane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furko

Kasa Cok abartılı Bnm tercıhım Feel hurricane Kasa O kasa cok guzel ucak pervanesı gıbı ondekı fanı falan yandakı flexı ıle uyusturulmus en ıyı kasa bence feel huricane

Alıntıları Göster
    valla feel ler benım pek hosuma gıtmıyo furko.ucak pervanesi gorunumu hosuma gıdıyor onun ıcınde gıttım kendıme x-clio aldım ama feel ler pek hosuma gıtmıyor benım.... zevk meselesi
  • quote:

valla feel ler benım pek hosuma gıtmıyo furko.ucak pervanesi gorunumu hosuma gıdıyor onun ıcınde gıttım kendıme x-clio aldım ama feel ler pek hosuma gıtmıyor benım.... zevk meselesi

Alıntıları Göster
    quote:

zevk meselesi

Snn de dedigin gibi Zevk meselesi Ama bana baya abartılı geldı içide gorunmuo nerdeyse

• quote:

Alıntıları Göster
    Valla feel hurricane 1 hoşuma gitmiyor açıkçası kapak olduğu için birde plexi küüçük feel 2 de alabilirim aslında o daha güzel ama içi dar bana içi geniş bir kasa lazım su soğutma felan çok dar oluyor kasanın içi

• quote:

Valla feel hurricane 1 hoşuma gitmiyor açıkçası kapak olduğu için birde plexi küüçük feel 2 de alabilirim aslında o daha güzel ama içi dar bana içi geniş bir kasa lazım su soğutma felan çok dar oluyor kasanın içi

Alıntıları Göster
    emmo abi cokta kucuk deil feel 1 in plexisi dıştan hos gorunuor ama kapaklı olması sizce neden kötü anlamadım bence sade ve zarif bir durus saglıyor Bu işlerde yeniyim yanlışsam uyarın lütfen
  • quote:

emmo abi cokta kucuk deil feel 1 in plexisi dıştan hos gorunuor ama kapaklı olması sizce neden kötü anlamadım bence sade ve zarif bir durus saglıyor Bu işlerde yeniyim yanlışsam uyarın lütfen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Furko

Kapak neden kötü çünki kasayı sağında kullanıyorsan ters açılıyor kapak yani soldan kullanmak gerekecek ikinci neden ise dijital göstergelerin gözükmemesi birde dar ya bendede var hd2900gt ekran kartımı zor sığrdırdım eğdim büktüm biraz hatta

• quote:

Alıntıları Göster
    güzel kasaymış satın alman iyi olmuş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.