Şimdi Ara

SİZCE BU KASA NASIL ????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla feeas yokz,ama performan olmdene laf esünl performAns olarak pek iyi sayılmaz ama görüüntü
  • quote:

Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n

benım psu da yeni.fan var uzerınde .emmoo moda henuz baslamadım 3 gun sonra falan baslamayı dusunuyorum.tavsiyelerin için tesekkur ederim.moda baslayınca resımlerını verırım hep beraber modlarız. fikirlerini iletmeye devam edersen sevinirim emmoo.güzel çalısmalar cıkarmayı dusunuyorum ama bakalım ..... bu arada senın kasanın içide bende bu uv kablolar ile kasanın içini duzeltmeyi dusnuyorum.ii parlıyo mu onlar..

Uv ışık kullanman gerekir o kabloları parlatman için bana 70 ytlye patladı o kabloları öyle parlatmak 4 tane uv ışık taktım fikirlerim ortada ne istersen anlatır yardımcı olurum snaa

quote:

Orjinalden alıntı: pcmanya

uv kabloları nerden alabilirim ve fiyatı en kadar intenetten sipariş vere bilirmi yiz

Hepsiburada var 25 ytl felan sanırım unuttum baya oldu alalı

• sagolasın.buyuk ıhtımalle hafta sonu baslıyorum modlamaya.şimdilik fanları belırlıyorum.sence ne alalım emmoo tavana 3 tane fan .tavana 3 tane fan attıgım için diyorum ki o fanların hız kontrollu olması ısıme yarar cok gurultulu anlarda kısarım falan ....nanoxia nın fanı cok hosuma gidiyor ama 30 ytl den 3 tanesi 90 ytl yapar o paraya yeni kasa alırım
  • Bence kasan gri 3 tane kırmızı ışıklı 12 cm fan kullan altınada mavi neonla aydonlatma yap ve mavi ile kırmızının birbirne karışmasını ve güzelliğini gör bunu derim sana kesinlik fan kontrolü almanı öneririm yoksa sesten çekilmez :D
  • kırmızı ısıklı fan degılde kırmızı uv fan olabılır ...uv fanlar ii parlıyor.ayrıca kasanın içinide boyamak ıstıyorum ama pek emın degılım.
  • quote:

kırmızı ısıklı fan degılde kırmızı uv fan olabılır ...uv fanlar ii parlıyor.ayrıca kasanın içinide boyamak ıstıyorum ama pek emın degılım.

Ok iyi parlıyor ama senin fanlar dışarıyada bakacak yani kasnın dışındanda gözükecek yani dışarıyada uv ışık takman gerekecek bence ışıklı olması daha iyi böyle bir durumda
  • dısarıda uv ısık takmam gerekmıcek cunku 2 tane uv ısıgı fanların altına monte edip alttan parlatmasını saglıcam.ayrıca o iki uv ısık ustteki fanları parlatırken alttaki kablolarıda parlatır diye düşünüyorum.
  • quote:

dısarıda uv ısık takmam gerekmıcek cunku 2 tane uv ısıgı fanların altına monte edip alttan parlatmasını saglıcam.ayrıca o iki uv ısık ustteki fanları parlatırken alttaki kablolarıda parlatır diye düşünüyorum.

Sadece yukarıdaki fanlar iç taraftan parlar dış taraftan parladığını göremiceksin bence ışıklı al derim oraya uv fan koyman bence saçma olur
  • anladım seni.ben su mantıkla dusunuyorum onu.bak resmını koyayım anlatmam daha kolay olur.aynı resimdeki gibi bu tür bi fan alıp alttan ısıgı dayanmak

SİZCE BU KASA NASIL ?????
  • Gaye Güzel Kasa Ama Parası Değmez..
  • valla kasa 5-6 gun ıcerısınde gelır tahmınımce gorecez bakalım parasını hakkedermı etmezmı.sekıl olarak ıı fakat moda yatkın bır kasa degıl.zaten benım kuzen modlamak ıcın almadı kasayı bakalım kasa gelıce sızlerle paylasırım arkadaslar.
  • o fan rengi irenç turuncu fan bul tak ama yesil takma cok ıgrenc olur snn kasada sakın alma yesil kotu
    Pembe mor falan daha iyi
  • furko sende hiç ınsanların zevklerıne saygı yok be kardesım.bunlar zevk işi be furko.. sen mor begenırsın ben yesil.gercı ben o yesılı sadce parlamasını gostermek amaclı koymustum.ama pembe ve morun guzel olcagından emınım ...varmı senın bıldıgın o renkte fan....eger varsa ıı olabılır
  • quote:

furko sende hiç ınsanların zevklerıne saygı yok be kardesım.bunlar zevk işi be furko.. sen mor begenırsın ben yesil.gercı ben o yesılı sadce parlamasını gostermek amaclı koymustum.ama pembe ve morun guzel olcagından emınım ...varmı senın bıldıgın o renkte fan....eger varsa ıı olabılır

Kardeş fan yok ülkede uv 12 cm heleki mavi kırmızı mor gibi renkleri bulman imkansız furkkoya hak veriyorum gri kasaya yeşil gitmez bence
  • haklısın emmoo .zaten sırf bu yuzden kasamın dısınıda bulabılırsem parlak sıyah kaplama ıle kaplıcam.carbon da olabılır.yarın bakıcam reklamcıya.akasa nın 12 cm uv turuncu mavi ve yesil fanları var su an pıyasada.neyse bakalım modun gıdısatına baglı olarak yapacaz bıseler.
  • bu arad forumda bi arkadas carbon satıyor ama alsam mı emin degılım ...guvenlık acısından
  • bu fanların 12 cm sını bulursam hemen alıcam nasıl bunlar beyler????

• quote:

bu fanların 12 cm sını bulursam hemen alıcam nasıl bunlar beyler????

/>

/>

/>

Güzel bende bulursam bende alırım sanırım Ve ayrıca nanoxia fanlar o resimdeki kadar parlamıyor bunu bil bende var 8 cm güzel değil pişman oldum ama performans açısından mükemmel kaliteli ama görüntü olarak berbat

• 8 cm var su anda bi sitede ama 12 cm i yok.gelırse sanada yollarım linkini.varsa nanoxia nın resmını atabılırmısın.
  • quote:

8 cm var su anda bi sitede ama 12 cm i yok.gelırse sanada yollarım linkini.varsa nanoxia nın resmını atabılırmısın.

Bak adamım bu benim yaptığım kasa üzerinde nanoxia fan var buradan bakaabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_20604260/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.