Şimdi Ara

Sizce bu kazada kusur kimde? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kontrolsüz kavşaklarda sırasıyla; motorsuz araç sürücüleri motorlu araçlara, lastik tekerlekli traktör sürücüleri ile iş makinesi sürücüleri diğer motorlu araçlara, lastik tekerlekli traktör ve iş makinesi dışındaki motorlu taşıt sürücülerinden soldaki sağdan gelen araçlara, lastik tekerlekli traktör ile iş makinesi sürücülerinden soldaki sağdan gelene, (T) tipi kontrolsüz kavşaklarda ise dönüş yapan araçlar doğru geçmekte olan araçlara,ilk geçiş hakkını vermek zorundadırlar.

• burada kusur %100 siyah arabaya verilir

• Konu sahibi %100 kusurlu. Benzer bir kazayı yıllar önce yapmıştım. O sırada kendi kendine tutanak tutma ve cep ile görüntü cekme imkanı dahi yoktu cunku ceplerde kamera henüz yaygınlaşmamıştı.Aynen bunun gibi T şeklinde yola cıkarken gelen aracı görmeyip çarptım ve karşı tarafın arac bayağı bir dağıldı benim araç nispeten az hasar aldı. Karşı araç sahibine dedim ki "şimdi polis gelmesini beklersek acayip vakit kaybederiz ve bir işe de yaramaz, ikimizin de hasarı var, yola devam edelim kendi hasarımızı kendimiz onaralım" karşı araç sahibi bu teklifime olumlu yaklaştı ve o şekilde hasarlı araçlarla olay yerinden uzaklaştık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T yollara özel yasa çıktı, bu yollarda kusur 100% siyah arabada olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.