Bildirim
Sizce bu kız güzel mi? [ SS'li ]
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Fena değil ama gerçek şu ki hiçbirimizin böyle bir sevgilisi olamayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel desek evlenme teklifimi edecen -
guzel tabi la
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
Fena değil ama gerçek şu ki hiçbirimizin böyle bir sevgilisi olamayacak.
Belki -
İmza ılık
konu normal
nasıl bişeysin sen -
quote:
Orijinalden alıntı: Automax
İmza ılık
konu normal
nasıl bişeysin sen
normal bişeyim -
Güzel. -
eh işte -
-
Chrissy <3
Cover videolarını izlerseniz "FENA DEĞİL" Lafını "HASS AŞIK OLDUM"olarak değiştirirsiniz.Normalde bir erkek ortalama bir kızın fiziğine bakar.
Fiziği aşırı derecede güzel olmayan,fakat yüzünü "görünce fizik önemli" diyenleri tövbe ettiren hayatımda gördüğüm tek kız.
•Kendine dünyadaki tüm erkekleri aşık edebilecek,aşık olmayanları da hoşlandıracak tek kızdır bana kalsa.
•Bir erkek daha ne ister ki?Fiziğini boşver TR de böyle kız bulsam hergün o kadar dua ederim ki kollarımı ağrıdan hareket ettiremem.
Halada fiziği kötü beğenmedim diyen erkek bulunuyorsa cover videolarını izleyin şu güzel kızımızın.
Zaten bu kız hakkında söylenilen genel laflar aşk tanrıçası,yorumlarda gördüğümüz şeyler "sorry,I french :(" gibi cümlelerdir.Siz milletin namus taraflarına bakmaya devam edin beyler aferin size..
Bu dünya güzeli kızımız 15-25 yaş arasındaki erkeklerde depresyona,efkâra yol açabilmektedir."Nerde böyle kızlar,ah"diyerek içinizi kemirir durur ona göre.
İZLEMENİZ VİDEOLAR;
https://www.youtube.com/watch?v=cSLAO7zxS2M
https://www.youtube.com/watch?v=9wqpfFI3EVE
dediğim gibi ergenlerin izlemesini hatta ergenliğini bitireli çok olmayanların izlemesini söylüyorum fakat depresyona girmeyin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X