Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
18.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mâlênâ

SPELL SİNGER OLY'DE DEĞİLDE BUFFLU MUFFLU GELSİN KARŞIMA HEPSİNİ KESERİM

Arakadsim Bufsuz En iyi Cahrlar;

1.Duelist
    Nedeni;
    Sonick Rage Adlı Skili Vurdukca Dueliste Focus verir Duelist Focus Alirsada Skıleri Tek Tek Vurusa Sen GG..!====================================================================2.Tyarant
    Nedeni;
    Duelistle AYni Nedenler
  • quote:

Orjinalden alıntı: taaruz

@grafkxx
    arkadasim aionla ilgili test surumu vardiii ben askere gitmeden once aciktii askerden geldim kapanmis yeni server acilirmi diye baktiim daha ugrasiyorlar eksikleri gidermek icin ama cok merak ediyorsan test serverinda oynamani isterdim :D cok guzel oyun gorsellik cok on planda vede harika havada pvp yapma olanagin var ama her istedigin de her an pvp yok :D ya onlar senin bolgene gelecek ya sen onlarin yada orta dunya var orda kapisacaksiniz PVP OLAYİNİ BEN BİR NEVİ KO benzettim :D

ben zaten kore beta serverında oynuyorum suanko cok oynamadım ama iyi ırk kötü ırk olayı var elyolarla asmodianlar.orta yer abyss diye bi yer orda oluyo pvpler.tabi onların yerlerini de basabiliyonuz.

Ve en cok sevdiğim karakter kullanmayı sevdiğim Archer ve archer olarak phantom rangerı tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafkxx -- 21 Kasım 2008; 15:36:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: By.GohanX

quote:

1.Duelist
    Nedeni;
    Sonick Rage Adlı Skili Vurdukca Dueliste Focus verir Duelist Focus Alirsada Skıleri Tek Tek Vurusa Sen GG..!====================================================================2.Tyarant
    Nedeni;
    Duelistle AYni Nedenler

2k küsür c.speed olan bi sps vs duelis Cp bitmeden keserim onu ben yaf

• quote:

quote:

quote:

1.Duelist
    Nedeni;
    Nedeni;
    Duelistle AYni Nedenler

Bufsuz Duelisti Cpin Bitmeden Kesecen Heee Bide Bufsuz 2k c.speed VAr sende Hee..!

• Bu oyunda eski birisi degilim, buradaki abilerimden öğrendim l2 yi. Ama hep dominatör kullandim her serverda bence 1 numarali calassdir. Karşimda kim olursa olsun sleep yedimi işi bitmiştir bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1.Duelist
    Nedeni;
    Nedeni;
    Duelistle AYni Nedenler

Bufsuz Duelisti Cpin Bitmeden Kesecen Heee Bide Bufsuz 2k c.speed VAr sende Hee..!

Sen ilkokul terkmisin arkadaşım OLY'DE DEĞİLDE BUFFLU MUFFLU GELSİN YAZMIŞIM Kesilmesi en zor char duelist/dominatör/titan itemli titan'dan çok emin değilim ama diğerlerini keserim.

• arkadaslar yeni bir carla oynadim bu aralar bence cok saglam vede hatta yapmazsaniz yenilmiyor kesinlikle
    Warlock cokk guzel bir class bence ben sadece buff amacli kullanilir yani pvplerde is yapmaz saniyordumm aldim 2 3 denemeden sonra o ufak kediylee ne adamlar kestim magesinden tut th sinden tut okcusundan tut titanina kadar cokkk uzun bir urun yelpazesini kesebiliyorum hemde zorlanmadan mukanmel bir car ama sadece kedi daliyor siz oyle oturun danss edin gulun falan oturun hareket cekin karsidakinee tabi adam deliii oluyor bir mage yenilen gurecsci hesabii gece 2 kadar aralıksız duel yapttık artık sıkıldım bılerek vermeye basladım adama adam yakami birakmiyordu yoksa :D
  • Abyss 7x DmGE bAK
     Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Abyss 7x DmGE bAK

Serverin dandikliği
  • Mumkunse alintini silermisin.
  • TH ile çok TİTAN kestim ben sayısız hemde
  • quote:

Serverin dandikliği

abysse dandik diyeni de ilk defa görüyorum
  • foto herswyi anlatiyor ama ben hic bukadar pvp lerde iyi olcagini sanmiyorsdummm :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrashMetal

TH ile çok TİTAN kestim ben sayısız hemde

kestinde hangi serverda
    benim oynadıgım serverda korkudan titanın yanına yaklasabilen char yokki TH miş pfff
    3-4 tane TH gelse ne yazar altı ustu TH Titan a bişicik yapamaz oynadıgım serverda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

quote:

Orjinalden alıntı: TrashMetal

TH ile çok TİTAN kestim ben sayısız hemde

kestinde hangi serverda
    benim oynadıgım serverda korkudan titanın yanına yaklasabilen char yokki TH miş pfff
    3-4 tane TH gelse ne yazar altı ustu TH Titan a bişicik yapamaz oynadıgım serverda

Sen cok atip tutuyon Kapak yapam sana
    Abyss 7x Offical degerler kralini tanimam Ulti evasion swict+bluff Bacstab
    Hero falanda farkmaz devirim.O an fraps progromi acik olmadigindan ss alamadim
    Dua etsinki Cat buffi yok olsa herhalde 7.5k deviririm Arti herhalde Aw olsam bilemiyomya saglam salliyyor gercekten Ha arada habersiz full frenzy geldiginde karambole olebiliyorum ama her zaman degil
    Sunu unutma titan cok iyi clas olabilir pvp yapabilir ama Karsinda dagger var her turlu 1 yolunu bulur.

• SANA L0000000000000000000L diyorum sendemi ilkokul terksin ?
    oynadıgım serverde diyorum sen ne diosun ya
    senin soylediginin benimkiyle uzaktan yakından alakası bile yok
    vede inanmıosan deedigime gir benim oynadıgım servere ac bi dagger hatta bi arkını daha cagır oda gelsin
    yapalım pvpyi bakalım ne oluyo dagger pffffffffffffffff
    cpyi bile bitiremez noob daggerlar anca magelere kafa tutarlar
  • Len gecen konuya kadar Titan titan diye bagiriyordun Her yerde
  • Herkez kendi servenin horuzudur
  • alakası yok oynamısını bildinmi her serverda bişiler yapabilirsin benim gorusum bu
  • Gel o zaman l2.ebil'e max enchant +50 1 saatte tüm itemlerin +50 oluyor. Ondan sonra gel kes bakalım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.