Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
17.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tek birsey soylemek istiyorum. Son konusulanlara cevap falan degil sadece yorumlari okuduktan sonra aklima geldi
    Millet artik fun server oynamaktan hangi char ne kadar vurur, ne kadar dmg yer unutmuslar bunlari
    Gecen phantomla 4k 5k 6k vuruyorum demistin etmediklerini birakmadilar. Vallahi billahi vuruyorum
    Ben full bufim ama karsidakini bilemem adam belki pp buf neden karsi cikarlar anlamam
    Elestiriye kapali artilara acik yorumum

Ha yukarda 1 yorumum var 3.4 dagger full buffiz 10dk ugrastik belki 1 titan ile belki 10dk degilde 5dk manalar tukendi titan deli dana gibi ortada geziyor renewal champ risk haste oldugu icin durmadan frenzy aciyor..Resmen kedi fare oynadik
    critical 350 vurdugum oldu wind rider cat buf yok a.q ring var a.s cd var dance song, d.cyer buf var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 28 Nisan 2009; 9:33:03 >
  • dogru diosunuzda ben titan oynarken genelde basıma gelen olaylara değinerek yazdım onları zaten oynamam daha ^^
  • hakılısınız titanlar birer hayvan olabilir kesmesi zor bi char.... okçuları filan keser 700 cric vurur filan demiş arkadaşlarda ona takıldım
    adam saf gibi durup asılırsa adamın yanına gelip vurmasına izin verirse tabi keser adam sonuçta iyi asılıyo ama adam gibi oynamasını bilen bi okçu adamı kendine yaklaştırmadan kaça kaça uzaktan keser okçu böyle oynanır [ki normalde titandan daha hızlıdırlar]kaldıki adama 700 cric vurur demişsiniz adamın armor +6 nın üstünde yada o civarlarda filan olsa ve elinde +3 olsa tmm derim vurabilir.... ama sen bi okuçyla aynı şartlarda veya az daha üstün birine paladin , D. avanger , dansçı dışında bi chara 700 cric vuruyosan bu charı sil. kaldıki bu charlara 150 de vurursun ok derim..... ben bunu bilir bunu konuşurum ki morfeus 4k- 5k vurdum demiş ki vururda bahsettiğimiz class PR ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlackSabbath -- 28 Nisan 2009; 14:21:01 >

• 700 derken guts u acıkken vurdugu dmg o yanlıs anlasılmıs galiba
  • ok birader böyle açıklamalı yazarsan yanlış ankaşılma olmaz .. sonradan da olsa açıkladığın için saol bu arada
  • Titan ii bi class. hayvan gibi eevet. Cogu serverda oledir. Ama okcu oynayan ve ii oynayabilen biri heralde mal mal sadece dmg atmiyacak. Shasen ben hamstring isleyene kadar dmg vurup frenzi actirmam. Zaten cogu serverda su vardır. Sub class olmayan hayvan gibi gorunen bir titan pvpye yaklasırken Frenzi acmamıs bile olsa herkes bastan uzaklasmaya baslıyo bile Tam komedi herkes aciliyo cicek gibi yani okadar mal olmayak demi
  • gutz + zelaot battle roar bow takan bi titani okcu kesemez ne kadar kacsada illaki titan atar okcunun attgi dmg yi cp pot la telafi eder ^^
  • ... Dominator ...
    (dominator for ever)

Dominatorden iyi class varmi..Hp cok Cp cok Attack biraz dusuk onuda arcana power kullanarak halledebilirsiniz.
    Ayrica attack skili vurdugu damagenin %80 ini hp olarak emdigi icin rakiplerinin hic sansi yok :)
    Soul Guard isimli skili ile fighterlarin korkulu ruyasidir ,bu skill sayesinde p.def belli bir oranda articaktir.

Sahip oldugu debufflara gelirsek...

-Seal of Suspencion , bu skili etrafindaki herkese attigi icin buyuk avantaj saglar.Bu skilli mageye tutturursaniz o mageyi elinizdei mageyi sallayarak bile oldurursunuz xD.Mage bu debuffu tuttugunda skilleri uzun surede dolar bu da sizin onu harcamaniz demektir...
    -Seal of Silence ,etraftaki herkese silence debuffunu atar.Silence etraftaki buyuculerin buyu yapmasini engeller.
    -Seal of Binding ,etraftakilerilerin ayaklarını yere baglar.Bu skill fighterlarda (dagger ve tank classlari) cok ise yarar .Bunu yiyen bir dagger veya tank size bowla saldiracaktir ama ne careki vurabilecegi dmg hatri sayilir bi dmg olmucaktir cunku dominatorun en buyuk ozelliklerinden biriside p.definin yuksek olmasidir..
    -Seal of Slow ,etrafinizdakilerin speed(yurume hizi) ini dusurur.Boylelikle kacarak dagger turu classlardan kurtulmus olursunuz.
    -Seal of Winter ,etrafinizdakilerin attack speedini dusurur. Fighterlara tutturdunuzmu youwin! :)
    -Seal of Binding ,uyutma buyusudur..
    -Seal of Despair ,etrafinizdakilerin attack speed,p.atk,speed,m.def ve accuracy sini dusurur...
    -Seal of Chaos ,etrafinizdakilerin accuracy sini dusurur..Bu demek oluyorki missed missed missed :):)
    Bu gibi bircok skilede sahiptir..

Bu skilllerin yani sira cp doldurma ozelligi de vardir..
    -Ritual of Life isimli skili ile target aldıgınız kisinin cp sini belli bir oranda doldurur..
    -The Honor of Pa'agrio skili ile alliancedeki playerlarin(belirbi mesafe icerisinde olanlar) belirli oranda cpsini doldurur.Bu skill siegelerde cok ise yaramaktadir. Uc tane Dominator ile siegede ki playerlarinizin cp lerini korumaya alabilirsiniz xD

Tabiki en iyi class dominator olamaz ama bana gore digerlerine gore daha avantajli..Hangi skili nerede kullanicaginizi bilirseniz yenilmez olursunuz..
    Okcu larin dominator karsisinda hicbir sansi yoktur.Aynni sartlar altinda okcu dominin cp sini zor alir ..
    Okcu larin yani sira dagger lar cok tehlikelidir..Lethal Blow karsisinda dominatorun hic bir sansi yoktur ama lethal blowu yememe sansida dominatore aittir.
    Mage lere gelirsek ,m.critik sansini dusunmezsek Dominator hp emdigi icin yatmasi zordur. Zaten ort olarak 4 k dan fazla cp ye sakiptir Dominator,hp yi saymiorum zaten,ama diger magelerin ortalama 2k dan azdir :)

Ayrıca bu classi sub classta secemezsiniz.Bu da onun ona has olan ozelliklerinden birisidir :)

• vallah artık atk adam kullanmaktan bıkmısım artıkk bıshop olucam 8 kısılık partyde ne heal basarımm yaa ne yapsak orjinalden bishopmu satın alsak acaba ulan nasılda canım cektı ama hee
  • quote:

Orijinalden alıntı: acark

ARKADAŞLAR!!!
    En iyi klas diye bişey yok bu oyunda!
    Bi kere bunu untuun lütfen.
    En iyi oyuncu diye bişey var.
    Siz oynadıkça kendi yarattığınız karakterinizin artı ve eksi yönlerini bilip ona göre stratejiler (oyun stili) geliştirdikçe sizin klasınız sizin karakteriniz yenilmez olur.
    Bi tanesi dominatör(orcmystic-shaman) yazmış diğeri titan(orcwarrior-destroyer).
    Bakın! Bu oyunda iki farklı karakter tabanı var.
    Ya uzaktan(longrange-mage ve okçu) yada yakından (closerange-wariorlar).
    Siz nasıl oynamaktan hoşkanıyorsanız ona uygun bir char yatatır oynarsınız.
    Ben özellikleri değiştirilmiş lineage2 private serverlar üzerinden hiç bir yorum yapamam.Yapanlarıda komik bulurum kimse bana kızmasın.
    Benim yaptığım yorumlar temel lineage2 ve official orjinal server teon üzerinedir.
    Birde eşit şartlarda hiç bir char diğerine tek atamaz!Sadece mageler tek atabilirler onun sebebide sahip oldukları magical critic sayesinde.Magical critical Skill oturdumu adamı yıkar.
    Hiç bir warrior yada okçu eşit şartlarda bir diğerine tek atamaz! Bu saçmalık!
    Dagger kullanan klasların lethal shot otursa bile adamın 1 canı kalır ki gene ikinci vuruşu yapmak zorundadır...

Turgaycım boşver eğleniyoruz işte

taaruzzz saruhana selam söyle alp aklını alıcakmış senin kırsalda yakalamıyım onu diyo de
    GM =spam= 'e dikkat edin bu aralar. Özellikle geceleri salvo atıyo şerefsiz.Emekler boşa gitmesin

biraz geç oldu ama konuyu yeni gordum kimse eşit şartlarda birbirine tek atamaz demissin daggerlarda lethal var ve işleyince adamı tekte oturtuyor...

• konuyu hortlatmıssın ıyı yapmamıssın ama sunu soylıyımsana ..Dagger classlar lethal bıle vursalar tek atamazlar ..Lethal attıgında rakıbının hpsı 1 olarak kalıo herzaman deıl bazen 300-500 1000 bıle kalabılır..sansına ne gelırse...ama maxımum en buyuk patlamasını bıle yapsa 1 kalır ve bır vurus daha yapman gerekır...
  • BİRİ DİYORKİ TİTAN İİ ÖTEKİ ONU OKCU KESİYO. BİRİ DİYOR SPS İİ ÖTEKİ DİYOR ONU DAGERCİ KESER.

KARDEŞİM ÖLMEYEN CHAR İSTİYOSANIZ GM OLUN GİDİN. L2DE EN İİ CLASS DİE BİŞEY YOK. KONUYU BOŞU BOŞUNA EYLENELİM DİYE AÇMAYIN. BU ZAMAN İÇİNDE GİDİN OYNADIGINIZ CLASI BİRAZ DAHA GÜÇLENDİRİNDE EN İİ CLASS O OLSUN. BOŞ BOŞ KONULAR VALLA.
  • konuyu hortlattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UruUru

BİRİ DİYORKİ TİTAN İİ ÖTEKİ ONU OKCU KESİYO. BİRİ DİYOR SPS İİ ÖTEKİ DİYOR ONU DAGERCİ KESER.

KARDEŞİM ÖLMEYEN CHAR İSTİYOSANIZ GM OLUN GİDİN. L2DE EN İİ CLASS DİE BİŞEY YOK. KONUYU BOŞU BOŞUNA EYLENELİM DİYE AÇMAYIN. BU ZAMAN İÇİNDE GİDİN OYNADIGINIZ CLASI BİRAZ DAHA GÜÇLENDİRİNDE EN İİ CLASS O OLSUN. BOŞ BOŞ KONULAR VALLA.

Canları sıkılıyor konu açıyorlar zaten , hep aynı tip konular ne kadar post kassak o kadar kardır gibilerinden. Hangi charın güçlü olması gibi bi durumda yok her charın zıttı bi char var bunu da o serverda en iyi olympiada girerek anlarsın.Serverdan servera clientten cliente de deişir zaten.
  • ŞU FORUMDA KAFA DENGİ BİR 2 ADAM BULMAYA BAŞLADIM HERALDE. :D ++1 İŞTE BU.!
  • konular saçma ama tartışma olunca zevkli oluyor ne bileyim bu tip konuları seviyorum
  • rhat post kasıyorsun o yüzdendir konu ölmş ne gerek varki da 5 mayıstaki konuyu hortlatmaya

NECRO diyorum
  • bence warriorlarda duelist mage lerde Necro ama en iyisi duelist ilk başladığımda da duelist kasıyodum şimdide duelist kasıyorum number one duelist
  • Mrb beyler topic cacık olmus hepsini okuyamadım neyse . Madem çok biliyosunuz rehber hazırlayın mesela ben bilmiyorum sayenizde kafamda karısıyor gerçekten anlayan biri bana msj veya burdan karakterlerin + sı - si gibisinden kısa özet gecebilir mi bu sekilde de herkes istedigi karakteri bulacaktır kanaatindeyim
    Tesekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.