orc mageleri bilmem ama bende titan hastasıyım cok feci otturuo bizim serverde hele skilleri acmıssa yanında hic bi class durmuo herkes saga sola kacıo tabi flagsalar!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Mc-Mesut
orc mageleri bilmem ama bende titan hastasıyım cok feci otturuo bizim serverde hele skilleri acmıssa yanında hic bi class durmuo herkes saga sola kacıo tabi flagsalar!!!!!!!!!!!!!!!
Ama Sadece Sizin Serverde Ole Cnm..!
yakında bırakıom o serveri daha ihtiraz etmicem titanla ilgili yorumlara simdi cok super bi server bulduk arklarla daha dun acıldı onda otturcez simdide alternative-l2 nin kralı ispanyollar ben pes ettim artık:( ne yaparsın bukemedigin eli opecen:(
dwarflar kötüdür yada iyidir diye bişey yok aslında...bunlar sadece madenleri işlemeye savaş yada yaşam için gerekleri şeylerin yapımından flan sorumlular...bundan dolayı hangi ırk menfaatleri doğrultusunda giderse o tarafta olurlar...çıkarlarını düşünürler sonuçta golemleri dışında savşçı bi yönleri yok.....
İtemler var olarak dusunun her cesit 3 rd buferimizda var Abyss 7x Main D.cryer Wind rider Phantom ranger SpellHowler actim[Daha once 1 sub secip sildim en son kararlarim bunlar ve son 2 clas kaldi lvller bitmek uzere secimlerim umarim yanlis olmaz Suan hepsinden memnun sayilirim ozellikle main ve wind rider'tan Pr den az suphem var Spell'de %75 olumlu
quote:
Orjinalden alıntı: By.GohanX
quote:
Orjinalden alıntı: TomAmca
quote:
Orjinalden alıntı: savaşzamanı
Adam vardı hem okçu hem savaşçıydı sub class diye birşey varmış onla oluyormş bilen varmı?Oyuna yeni başladımda daha herşeyi bilmiyorum.
Normal serverlarin subclass sisteminde ana classın 3 tane daha class seçebiliyorsun, ama bunların skillerini aynı anda kullanamiyorsun. Karakterler arasında geçiş yapman lazım. Ama yanlış hatırlamıyorsam Dragon serverinda, kendi oluşturdukları bir sınıflandırma sistemi var, mesela Hawkeye-prophet çakması ya da bladedancer-storm screamer çakması bir karakterle de oynayabiliyorsun. Böyle bir kaç tane seçeneğin var, bu ikililerden hangisini seçersen seç, iki sınıfın skillerini aynı anda kullanıyorsun...
Bide Elf Darkelf ,Darkelfte Elf Olmuyo..!O Nie
Genel olarak subclass sisteminde birtakım sınırlamalar vardır, mesela hiçbir char subclass olarak warsmith ve overlordu seçemez... Elf characterler dark elf classlarını subclass olarak seçemezler, aynı şey dark elfler içinde geçerli... Bunun sebebi büyük ihtimalle arkadaşın şaka olarak dediği düşmanlık konusudur... Bunun dışında aynı tip sınıflar birbirini subclass olarak seçemez, artı bu tip bir subclassın varsa ikincisini seçemiyorsun...
Mesela orjinal sınıf SPS ise sorcerer ya da spellhowler seçemezsin, hawkeye subclassın varsa silverranger seçemezsin....
mc mesut o oynicagin serverla ilgili bi bilgi verir misin uzun sure sonra oynicamda server ariyorum.Simdiden tsk
L2Snergy Aciliomus Aldigim HAberlere Gore O ServeriBekliom Su anda Bi Hepmis onu Oyniycas
c6 mı gohan ?? kax x?
quote:
Orjinalden alıntı: ivanov12
c6 mı gohan ?? kax x?
Evet C6(Interlude)Server Eskisi gibi 45x Olarak Tahmın Ediyorum.!Cok Gsl Bi Server Nedeni Butun playerleri The Best Player Oldugu Icın
en ii hangi charla oynuosan o char en iyi chardır msla okcuyla iyi oynarım okcuysan büyücülerle savasırken onların atıs menzilinin dısına cıkcan ole kesecen msla daggerci ayak kesme atacan ilk tutmazsa sutun tutmazsa onlar dolana kdr beklicen gene atacan tutunca dalacan msla paladin ayak kesme ve vur kac orc buffer (bunlari yatirmak zor oluor. ama vur kac taktigi menzil disina cikip oldurme iyidir. can cekemeze ölür. titan yavas car her turlu yatar tyran uzaktan caliscan buyulerle vurmasi yakindan vurmasindan iyidir.
quote:
Orjinalden alıntı: PhileoSophia
en ii hangi charla oynuosan o char en iyi chardır msla okcuyla iyi oynarım okcuysan büyücülerle savasırken onların atıs menzilinin dısına cıkcan ole kesecen msla daggerci ayak kesme atacan ilk tutmazsa sutun tutmazsa onlar dolana kdr beklicen gene atacan tutunca dalacan msla paladin ayak kesme ve vur kac orc buffer (bunlari yatirmak zor oluor. ama vur kac taktigi menzil disina cikip oldurme iyidir. can cekemeze ölür. titan yavas car her turlu yatar tyran uzaktan caliscan buyulerle vurmasi yakindan vurmasindan iyidir.
Peki Arkadasım Human Okucadamı Kasiosun Yoksa Dark Elf Okcudamı Hangiside kasiosun Ve Bunalrdan birinde Kasiosann Nedeni Nedir.?
gohan bak simdi sagiyi ben sevmem nie die sorcan tipi bozuk adamın en guzeli dark elf mafia gibi herif^^(bide en sevdiim buyu hex!!)
quote:
Orjinalden alıntı: ivanov12
gohan bak simdi sagiyi ben sevmem nie die sorcan tipi bozuk adamın en guzeli dark elf mafia gibi herif^^(bide en sevdiim buyu hex!!)
Adam Kendi Irkını Sevmio Ne Beqlersin Sen bundan Dark Elf Cılız Bi Sey Ne yapcan Onu
Arkadaslar bir serverda full buff npc bufcilarda olsada cov hatta magnus npcden satilsada Doomcryer acarim
bikere karakterin asaleti olacak(şekli olacak)
Chari oynayabilmek en ii classla oynamaktir (char ne olursa olsun)
Valla ben doomcryerla disarda bile full buf ok yada dager kullanirim millet bana güler noob der. ama sonra dagerin tadina bakar
quote:
Orjinalden alıntı: **UrukHai**
Arkadaslar bir serverda full buff npc bufcilarda olsada cov hatta magnus npcden satilsada Doomcryer acarim
bikere karakterin asaleti olacak(şekli olacak)
Chari oynayabilmek en ii classla oynamaktir (char ne olursa olsun)
Valla ben doomcryerla disarda bile full buf ok yada dager kullanirim millet bana güler noob der. ama sonra dagerin tadina bakar
Kim Demiş 1sey yapamaz:( Mesala Malaria lvl4 debuff Yapip Full buff cok rahat [Overlods'tan farksiz Dalarsin Heleki magelere karsi Magnus buff:) Arti adam yanindaysa zaten otesi yok Hummer Crushla Son noktayi koyuyorsun. 1de Egerki Karsida Dagger varsa Heavy armor giyerek Rahatca halt ederbilirsiniz Zaten 10k hpniz oldugu icin[Taki 11k da oluyor] Devamli hp devir dayim yapiyor Arti Elindeki Daggerla vurdugu dmglerde ufak tfk dmgler degil Yaklasik 2senedir D.cyer'la oynuyorum Suan Sub class'larla ilgilendigim icin az uzaktagim 1icik askima 1ara böyle pvp isine daldim D.cryerla 1vs1 de baya is yapiyorumda 2tane Necro'da alt oluyorum Gercekten zorluyorlar..
neeeeeey? bide 2 tane necromu yenemio o zaman necro oynamayı bilmiolar onlar normal bi low rate elite gibi olsun sen o dediklerini yap bende 2 necroyla gelim bakalım neler oluyo? bişe daha onlarda mana sorunuda oluyo eger serverde mana pot 500 ve daha ustu vermiosa:D
Yaw Adam Elinde Angel Slayerle Dominator Kasio Bide 2 Necro Kesiom Dio Hangi Cahda Yasiosun Kardesim