3. class skilleri olmadan da ne anladın ondan !!!!!!!!!!!!!!!! 3. class skillerinden cok ise yarıyanlar var!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Mc-Mesut
quote:
Orjinalden alıntı: TomAmca
Eski adıyla L2Chronicle, yeni adıyla Alternetive serveri tabii ki editlidir mesut, bunu sen de biliyorsun, şimdi insanlara bir şey ispat edecem diye bunun aksinde konuşma, birilerinin şikayeti ya da GMlerin keyfiyeti yüzünden olsun, 2 günde bir bir şeyler sürekli değiştirildi serverda. Bir gün cancelin sildiği buff sayısı azaldı, bir gün cancel tamamen kalktı, bir başka gün hero polenin cancel özelliği kalktı, sonraki hafta geri geldi, ertesi gün büyücülerin m. attacklari düştü, serverda hergün bir şey değiştiriyorlar, sonuçta serverin amacı PVP. Milletin zevk alması, daha çok oyuncu kapmak için her türlü olayı yapıyorlar. Onun için bu serverdaki olayları baz alıp da genele bununla ilgili iddialarda bulunmak biraz anlamsız geliyor bana... Seni o serverda biliyorum, titani kullanıyorsun sürekli, senden daha iyi kullananlar da var oyunda, ama o serverin en büyük açığı bence titandır... Ortamda güzel bir pvp yapmaya çalışırken 1 tane titanın gelip ona 20k, buna 25k damage vurup, ortamın içine ettiği görülmemiş bir şey değildir, beni de fazlasıyla sinir etti zamanında... Benim de titanım var, ama kendisini geneldeya para kasarken, ya adam kastırırken ya da boss keserken kullanıyordum... Pvp için ya okçu ya da necro kullanırdım. Zaten o serverda titan kullanmakla övünmek hoş bir olay değil, üstünde serverin özellikli armoru, elinde HD (focus)420 olunca kes zaten mileti, kesmezsen ayıp... Bizim kafede 10 yaşında çocukların eline HD focus veriyoruz, onlar da frenzy, zealot açıp adamlara dalıyorlar... Yani bir olayı yok bu işin...
Kaldı ki, bu konuda bence gereksiz bir konu, en iyi char, bir çok insanın dediği gibi senin kullanmayı bildiğin zevk aldığın chardır. Her charin özellikleri sürümden sürüme değişir... Bu konuyu açıp da insanlarla bu kadar tartışmaya girmek yanlış... Ancak şu olur: Hangi charı tavsiye edersiniz, ya da en çok hangi charı seversiniz?? Ya da şu charı nasıl daha iyi duruma getiririm?
Birbirimize üstünlük sağlamak yerine, birbirimizden destek almamız gerekir, böyle kısır konularda s...k yarıştırmak gereksiz bir durum
yaw tmm da adamlar dogru duzgun cvp vermiolar beni sinir ediolar olsun edit ama oyle frenzyle acmayla bitmioki iş devamını getirmen gerekio ayrıyetten ben serverin giysisini deil Tit armor la dagıtıyorum ortalıgı yani^^ ama neyse daha israr felan etmicem herhalde millet dogru soyluyo benim fikirlerimde deişti:(
Nihayet! Tomamcanında eline klavyesine sağlık.Senin anladığın dilde anlattı bizim başından beri sana anlatmaya çalıştıklarımızı. Kendine adam gibi lowrate adil bir server bulursan orda gerçeğe yakın lineage2 deneyimini yaşarsın artık.
Ulen noob titanci abyys 7x gel 50kk verecem ama 2 ay durma garantisi verecen
bulmaya calısırım ama pek sanmıyorum adam gibi bi server bulacagıma genede bakcam bi tane buldum ama bakcaz oyun akısına gore kararımı vercem!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
bulmaya calısırım ama pek sanmıyorum adam gibi bi server bulacagıma genede bakcam bi tane buldum ama bakcaz oyun akısına gore kararımı vercem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buludn bi tabe C6 Server Oyniyak
arastırıoz arklarla ama benim istedigim fortress sisteminin calısması calısmassa oynamam he bide pkdan drop olcak neden mi ; ilk itemini yapcan kisi kasma yerine adam sokmaz bu bir sadece arklarını sokar hic bi bok a yaramaz 2. cisi oyunda 1 tane costum armor olcak ve zor yapılcak onuda soyllim; ben cok server oynamdım epic aldım gittiim adama dalmaya elf daggerim adama bi daldim benim cp su gibi bitti sonra adam dondu iki salladı kill yok boyle bişe! o yüzden sacma epic li server de oynamamaya karar verdim bişe daha buda baska bi c6 serverda basıma geldi titan yaptım actım da skilleri adamın birine daldım tank tı herhalde aynasını acmıstı bi vurdum ben oldum L00LLLL ya
quote:
arastırıoz arklarla ama benim istedigim fortress sisteminin calısması calısmassa oynamam he bide pkdan drop olcak neden mi ; ilk itemini yapcan kisi kasma yerine adam sokmaz bu bir sadece arklarını sokar hic bi bok a yaramaz 2. cisi oyunda 1 tane costum armor olcak ve zor yapılcak onuda soyllim; ben cok server oynamdım epic aldım gittiim adama dalmaya elf daggerim adama bi daldim benim cp su gibi bitti sonra adam dondu iki salladı kill yok boyle bişe! o yüzden sacma epic li server de oynamamaya karar verdim bişe daha buda baska bi c6 serverda basıma geldi titan yaptım actım da skilleri adamın birine daldım tank tı herhalde aynasını acmıstı bi vurdum ben oldum L00LLLL ya
onun Epick Armorlarla Alakası yok Serverin Admini Editlmistir Armoruda o Yusden belki Serverde Senin Bilmedgini BiOselikte olabilir
oda olabilir ama ben genede karsıyım epic armor ve weapon olan serverlara arklarla buluncaya kadar alternative-l2 ye devam^^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serverda charlar üzerinde bi degisiklik olmamissa (alakasi olmayan skiller ... vb)
Buff lı sistemde Dominator, busff sız sistemde Doomcryer dan vazgecmem.
Birde dostlar ii class die birsey yoktur (server editli deilse), ii oyuncu vardir.
Ör: Tyrant classını cok severim, cok hızlı bir oyun sistemi isteyen bi class tır. Ama oynayamam, kimileri varki tyrantla sana daldimi ne yapacagini karistirirsin
Hızlı bir sistemde oynayamadigim icin Orc mage gibi ağır karakterlerde uzman oldum.Dominator ii bi class tir ama karsindaki class ın ozelliklerini ii bilmedikten sonra bir ise yaramaz.Mageye seal of chaos(acuracy düşürme) atarsin sonra Hele Olimpiattaysan dışarıdan izleyip olye girmeden mal mal katilanlara rezil olursun
XD Bana özel; 0Spoiler-Crafter(gereklilikten ne yaparsin) 1Doomcryer 2Dominator 3Gladyator-Tyrant 4Paladin 5Spellhowler 6Bladedancer
Adam vardı hem okçu hem savaşçıydı sub class diye birşey varmış onla oluyormş bilen varmı?Oyuna yeni başladımda daha herşeyi bilmiyorum.
arkadasim hem okcu hem savasciyi ayni anda kullaniyorsa o multisub serverder ama farkli zamanlarda kullaniyosa subclass görevi yapilisini bu forrumda bi arkadas gondermisti arastirabilirsin
l2 de eğer orjinal server formatına göre konuşursak en iyi diye bi char yoktur...dediğim gibi orjinalde buff sorunu yaşandığı için ve 1v1 (hero token) gibi eventlarda knightların ağır bastığını söyleyebilirim..... Örn: ben bazı yönlerden ezik olmasına rağmen phantom ranger hastasıyım ve farklı bi charla da oynamam bana sorsanız en iyisi bu derim....tabii bide char ı kullanma olayı var ne adamlar gördüm elinde +15 +16 ile +4 e ezilen charı kullanmak bence herşeyden daha önemli....
bende o kullanmak deil olasılık daha cok kritik atan yener +4 u olan daha cok kritik atar dierleri atamaz +15-16 lı olur bunuda dusunmek lazım
olasılık da var tabi bunun içinde ama bu sadece basit bi örnekti illa bunla kıyaslamamak gerek değil mi?? ben genede char kullanmanın da en iyi olmak üzerindeki etsiki büyük diyorum...ki bunlar tamamen tevrübelerimin eseri yoksa dediğinde sende haklısın .....
quote:
Orjinalden alıntı: savaşzamanı
Adam vardı hem okçu hem savaşçıydı sub class diye birşey varmış onla oluyormş bilen varmı?Oyuna yeni başladımda daha herşeyi bilmiyorum.
Normal serverlarin subclass sisteminde ana classın 3 tane daha class seçebiliyorsun, ama bunların skillerini aynı anda kullanamiyorsun. Karakterler arasında geçiş yapman lazım. Ama yanlış hatırlamıyorsam Dragon serverinda, kendi oluşturdukları bir sınıflandırma sistemi var, mesela Hawkeye-prophet çakması ya da bladedancer-storm screamer çakması bir karakterle de oynayabiliyorsun. Böyle bir kaç tane seçeneğin var, bu ikililerden hangisini seçersen seç, iki sınıfın skillerini aynı anda kullanıyorsun...
quote:
Orjinalden alıntı: TomAmca
quote:
Orjinalden alıntı: savaşzamanı
Normal serverlarin subclass sisteminde ana classın 3 tane daha class seçebiliyorsun, ama bunların skillerini aynı anda kullanamiyorsun. Karakterler arasında geçiş yapman lazım. Ama yanlış hatırlamıyorsam Dragon serverinda, kendi oluşturdukları bir sınıflandırma sistemi var, mesela Hawkeye-prophet çakması ya da bladedancer-storm screamer çakması bir karakterle de oynayabiliyorsun. Böyle bir kaç tane seçeneğin var, bu ikililerden hangisini seçersen seç, iki sınıfın skillerini aynı anda kullanıyorsun...
Bide Elf Darkelf ,Darkelfte Elf Olmuyo..!O Nie
bunlar ezeli dusman birbirlerini kabullenmek istemiolar galiba!!!!!!!!!!!!!
quote:
bunlar ezeli dusman birbirlerini kabullenmek istemiolar galiba!!!!!!!!!!!!!
Nasil Ezeli Dusman Yha...!He Doru Ben Filmini İslemistim.! [Darkelf,Orc]=Kotulerden [Human,Elf,Dwarf]=iyilerden
iste o yuzden ama ben dwarflardan pek emin deilim iyi olduguna cunku izledigim bi video da dark elflerle is birligi yapmıs golemleriyle humanlara dalmaya gidiodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o videoyu bende izledim orada kötü ii yok bence ama ORC lar nekadar kötü olursa ben onlara okadar bagliyim