Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
379
Cevap
0
Favori
18.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw Ben mi yanlis yazmisim.Sizin Türkcenizdemi Sorun var anliyamadim Alt ediyorum Demedim
    Orda Alt oluyorum Dedim
    Bu arada Dun resmen agizim acik kaldi
    D.cryerda 2.450 pdef 2420 mdef gordum Symbol Defans Power frasp olmadigi icin ss alamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 11 Aralık 2008; 11:06:19 >
  • Gurol hotspringte hangı moob malarıa atıodu unuttum be kanka solermısın.
  • atrox Bocekler spawn oluyon [pardon saga atliyon] atliyon orada 2 tane var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 11 Aralık 2008; 12:49:47 >
  • Ne dediniz Hic Bi fikrim Yok
  • Gürol Arkadas Kendini PVP serverda sanıyor =) ama bilmiyorki low ratelerde Covcu harikalar yarattıgını =) Covcuya ver eline Dagger focus / ustune Heavy / full buff Olympiad da bile Harikalar yaratıyor nediyim =)
  • Paladin Veya Grand Khavatari

• low ratelerde tabiki dagıtır carsıyı !!!!!!!!!!!!!!!!
    ama overlord da aynı itemleri alsa c6 icin soyluyorum ondada cov var cp buffları var onları vererek cov cuyu alt edebilir!!!!!!!!!!!!!!!
  • Yaw İnterlude de En İyi Classlar Sagi + Th Overlod Hele Titan 5 para Etmes
  • şimdi o class bu class diye ayırmayın,low ratelerde mana sorunu wardır,mana sorunu olan serverlarda pvpde olmaz oyundan zevkte alınmaz,x7 ile x300+++ bir serverdaki pvp yi bir tutabilirmisiniz,ne kadar action o kadar zevk ve mutluluk:)
  • Her Low Rate Serverde Mana Sorunu Yoktur
  • C4 Low Ratelerde Genlede Mana Sorunu Oluyo
  • orjinalde ben 1-2 ay kadar takıldım ve gördüm ....low ratede mana sorunu olmaz diyenin alnını karışlarım inanın büyük sorun mana.....
    hatta zamanında bi event izlemiştim okçular paladinlerflan baya zevkli bi pvpydi....okçular manası bittiği için oku bile bekleyerek atıyolardı..
    paladin ise adamın mına komuştu yani...adam gibi bi low rate serverda her zmn mana sorun olur!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlackSabbath

orjinalde ben 1-2 ay kadar takıldım ve gördüm ....low ratede mana sorunu olmaz diyenin alnını karışlarım inanın büyük sorun mana.....
    hatta zamanında bi event izlemiştim okçular paladinlerflan baya zevkli bi pvpydi....okçular manası bittiği için oku bile bekleyerek atıyolardı..
    paladin ise adamın mına komuştu yani...adam gibi bi low rate serverda her zmn mana sorun olur!!!

Sen Low Rate Bi Server De Hangi Classi Secersin Ben Duelist İ Secerdim

• En beğendiğim class AbyssWalker ve Sagittarius (Fighter)
    En beğendiğim class Necromancer ve Spellsinger (mystic)
    Oly için de sps iyi gider bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.GohanX

quote:

Orjinalden alıntı: ßlackSabbath

orjinalde ben 1-2 ay kadar takıldım ve gördüm ....low ratede mana sorunu olmaz diyenin alnını karışlarım inanın büyük sorun mana.....

Sen Low Rate Bi Server De Hangi Classi Secersin Ben Duelist İ Secerdim

Duelistte süper bi tercih ama ben D.Avenger seçerdim....oynadığım zmn d.elf açmıştım ama

• Olyde Duelisti Kesmek Mukun Deil Ama Oynamyı Bilrsen
  • Ben Keserim
  • quote:

Orjinalden alıntı: NemoO

Ben Keserim

Yaw Saf Saf konusma Neyi Keson Sen
  • quote:

quote:

Ben Keserim

Yaw Saf Saf konusma Neyi Keson Sen

Kendi kendinemi konuşuyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.