Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
17.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen Rahat ol Tyranti Sildim 79 Wind Rider Kastim. Su andada 77 Phantom Ranger kastim.
    Abyss 7x
    Tyrant'la Bizim serverin Solo pvpcisine bir kac kez öldüğüm icin Sildim. Kendime o an taktik yaratamadim sanirim. Acelececi davrandim Tyranti sildim ve Wind Rider actim Pİşman Degilimde Ama tyrantta baska 1 fantezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 24 Aralık 2008; 20:40:22 >
  • yazık olmus ne diyim :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: koroglu28

kısaca resmini göstereyim

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir?

Bende Böle Garip Garip İtemleri Olan Ve O İtemleri Kasması Kolay Bi Server İstiyorum ya

• quote:

Orjinalden alıntı: mâlênâ

quote:

Bende Böle Garip Garip İtemleri Olan Ve O İtemleri Kasması Kolay Bi Server İstiyorum ya

Arkadaş loyalci.İtem kasmak kolay değilmiş.Bazıları donate.

• quote:

Orjinalden alıntı: SpartanStylé

quote:

Orjinalden alıntı: mâlênâ

quote:

Arkadaş loyalci.İtem kasmak kolay değilmiş.Bazıları donate.

örneğin bu arkadaş :D sen deel koroglu

• Koroglu Şu Noob Charını Ne Diye Koyarsın HerYere
  • unutmaki noop dedigin charla seni kaç defa kestigimi hatırlamıyom
  • eğer büyücü istiyosan overlord veya warcryer savaşçı istiyosan titan veya phanton ranger ( d. elf okçu)
  • Mystick = Necromancer Doomcyer
    Fighter = Titan Adventurer
  • konuyu öldürmek için o kadar uraşmıştık gene hortlamış çar olarak sps yada necro pvp de tek geçerim dagger
  • Bu konuyu bastan sona kadr okudum ve hic bise anlamadim ama mesutun dedigi serverda titani vs de kesn class yok ! bunuda en iyi ben bilirim galiba :P
  • Titanı vsde kim keser biliyonmu? Hic ummadıgın bi class. StormScamer bile keser onu. Slow atsın yeterki. Bak surada ne yazdım Slow atsın yeter yazdım degilmi. Bundan sunu anlayın. şu islerse bu kser bu işlerse oteki class keser die burada yorum yapılınca olmuyor. Titan ii bi class ama mental defansı az. Yukarda arkasaın belirttigi gibi Dominatorun uyuttugu class ta olmus demektir.( Eger yuzukleri + 10 +15 deilse tabi. )

Sps yener. Nasıl?= Cancel atınca.
    Sorcerer yener oda cancel atınca.
    Dominator rahat yener. Nasıl? = Seal of despair işletince.( olmadanda yenıyor ama neyse)
    Okcu yener ama nasıl yener. critic vurunca yener.
    VB VB VB VB

ŞURAYA 100 KERE YAZDIM Bİ DAHA YAZIYORUM. CLASSLARIN BİRBİRLERİN E GORE GÜCÜNÜ , SADECE KENDİ BUFFLARI İLE YAPTIKLARI İŞLER GOSTERİR. ADAM NECROYA ALIYOR COV, MANUS YA DA POW ONDAN SONRA PVPDE NECRO 1 NUMARAYMIS. hANGİ MAGE COVU LMADAN Bİ DOOMCRYERI YENEBİLİR? BU YAZDIGIMA KARİILIK VERECEK OLAN ONCE BUNA CEVAP VERSİN. BU SADECE BİR ÖRNEKTİR.( AMA DENENMİŞ Bİ ORNEK). SPH DEDİGİNİZ CLASS OLYDE NECRO VE ORC M HARİC DİGER MAGELERİ RAHAT BİTİRİYOR. AMA SİZİN OYNADIGINIZ FULL BUFF SERVERLARDA VORTEX SKİLİ ANA SKİLL GİBİ SUREKLİ ATILIYORSA BEN DAHA NE YORUMU YAZAYIMKİ. OLYDE EN İSTİKRARLI DAGERCI DARKELF TİR. AMA DARKELF DAGERCİ OLYDE HUMAN DAGERCİYA RAHAT YENİLİTOR. 31 CALSSIN HEPSİ KENDİ ÖZELLİKLERİNE GORE 1 TANE CLASSA TERS DUSER YENİLİR.AMA İNGİLİZCESİ OLAN GİRSİN L2 NIN ORJİNAL SİTESİNE. ORADAN HER CLASSİN İŞ GOREBİLECEGİ VEYA UZMANLIK ALANLARINI GORSUN. DOMİNATORUN DEBUFFLARIYLA DUSURDUGU OZELLİKLERİN ARDINDAN PT DE BİSHOP OLMASADA YERİDİR. P ATAK CRİTİCAL C SPEED DUSTUKTEN SONRA ADAM SANA ZATEN 3 SANİYEDE BİR OK ATIYOR. SLOW + DESPAİR BİRLİKTE İSLEDİMİ SPEED 80 CİVARINA İNİYOR. TİTAN YETİSİRDE KESER BENİ BU SPEED İLE DEİLMİ.

ŞUNUDA YAZAYIM. NORMAL ŞARTLARDA HİCBİR CLASS IN RANGE FARKI YOKTUR.BÜYÜ VEYA ATAK MESAFELERİ HEPSİNDE AYNI. AMA SKİLL DONME HIZI CLASSLAR ARASI DEGİSİR. ATNI C SPEED E SAHİP SPS İLE SORCERER KARSILASTIRSAK. SORCERERIN SKİLL DONME HIZI DAHA FAZLA. RANGE İLE İLGİLİ BOSA ACIKLAMA YAPMAYIN DAHA

• Adı gecen serverda dedigin classlar hic bisey yapamaz
  • Benim yazdıgım adı gecen 1 server a gore deil. Ben L2 Loyal oynadım. Ama sunu yazayım Doomcryer normal olarakta cok guclendirilmis bi classtı. Cov olan mageleri bile kesebiliyodu. Orda abartılmıs ona gore yazmıyom zaten. L2 gold oynadım. Orada orc magelerin hic bir özelligi ile oynanmamasına ragmen dedigim hersey gecerliydi. Diger classların +++ guclendirilmesine ragmen. Belli bi servera gore dusunme. Doomc oynayan kisiler bilir. Interlude de fighter tactigi ile gladyatoru kesmek pekkolay deil Doomc ile ama Gracia part 2 de yeni gene skili gordun heralde. Critical dmgyi dusuruyor. Bana critical vurmayan bi gladyatoru her harukarda yenerim. Vursada az dmg vursun ona da razıyım. İnterlude de aşırı ucmus olan class Gladyatodu. Ben eminim ki gracia part 2 de yine onu durduracak class doomcryer dır. L2 yi yapan adamlar ii calıştıgı kesin ama adam nereden bilsin class dengesi cok bozuluyomu. C4 ve C5 te orc magelerin uzerine yokken İnterlude de Gladyator costurmus. Bu yeni versiyonlar cıktıkca bole surer. Her defasında baka bi classa kayacak.

• walla uruUru doğru konuşmuş ama benim görüşüm c5 te orc mageler kopmuş olabilir ama c4 te tartışılmaz en iyi charlar okçulardı... muhteşemdiler ama c5 te orc mageler interlude de gladiator gracia da da daggerler bence abazalaşmış ki bu admlar her ne olursa olsun güçlüler kim ne derse desin orjinal server göz önünde bulundurulursa bence en iyi charla knightlardır.. bi kere mana sorunu çok yaşanan charla değiller ve kendi buffları var .. normalde de güçlü zaten adamlar... ama günümüz serverlerinde orc magelerin gücü göz ardı edilemez....
  • UruUru iyi hos yazmıssında o dedigin taktikleri yapmassın neden
    alter e gore soyluom
    Sps de Cancel yok varda buff silmio silence gibi dusun buffları gecici olarak işlev yapmaz duruma getirio
    ringler full oldugu icinde slow isleme oranı dusuk
    overlord işlesede +oranları 10 oldugu icin 500-400 dmg le adamı olduremez cp 500 dolduruo
    okcuya gelelim oda basit titan ı iyi oynayan biri def yaparak okcuya dalar oda 700 critic atar titan zaelot rage ve guts la okcuyu asa alır
    alter e gore boyle durumlar ^^
  • Alter serveri uzerine konustugumuz icin mesut hakli
  • Bugun 3.veya 4 dagger full buff titan hero kesemedik 10 dakika
    Hero ud guts frenyz adam resmen oynadi elbet oldurduk ama cidden zevk aldim oynarken
    Zor adamlari severim Adammi zor ? yok clasin kendisi ve hero buflarin verdigi avantaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRsX11

UruUru iyi hos yazmıssında o dedigin taktikleri yapmassın neden
    alter e gore soyluom
    Sps de Cancel yok varda buff silmio silence gibi dusun buffları gecici olarak işlev yapmaz duruma getirio
    ringler full oldugu icinde slow isleme oranı dusuk
    overlord işlesede +oranları 10 oldugu icin 500-400 dmg le adamı olduremez cp 500 dolduruo
    okcuya gelelim oda basit titan ı iyi oynayan biri def yaparak okcuya dalar oda 700 critic atar titan zaelot rage ve guts la okcuyu asa alır
    alter e gore boyle durumlar ^^

oyle serverda sps vb oynama domide oynama eger tek oynuyor isen pt dekilere CP basmayacaksan yani okcuda ise rangen var onu kullan kacarak oyna yani yada ne yap bilionmu 700 critic vuruyosan sen serveri sil...
  • 700 critical evet evt. Guzel bi dmg. Zealot kac sn suruyor. max 1 dk olur. Sen 700 dmg ile 1 dk deil 1 saat olsa senden kacmayan okcuyu bile kesemezsin. Ya kafadan dmg yazıyon. Ya da ( denetim masası - prog ekle kaldır-L2-kaldır-ok-ok-finish) Kladır diyorsum system degistir demiyorum. ona gore

Bide orc magenin 500 dmg vurması normal bisey. Ben her serverda normal itemlerle en fazla 700 dmg vura vura olduruyodum milleti. 500 dmg onun ivin pek az bisey deil. sen canını sıkma.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.