Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
18.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Efendy4Ever

Gürol Arkadas Kendini PVP serverda sanıyor =) ama bilmiyorki low ratelerde Covcu harikalar yarattıgını =) Covcuya ver eline Dagger focus / ustune Heavy / full buff Olympiad da bile Harikalar yaratıyor nediyim =)

Bunu yapanlarda var.Bende c4 serverda rastladım.Aynı dediğin gibi Heavy set + dagger + buffları + aq coşuyor.
  • olyde gladıatoru ındırecek 2 class tanırım 1 prophet:D 2 hanı varya kedısı var clasın adı aklıma gelmedı:D

nemoo sen yenısın galıba!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

quote:

Orjinalden alıntı: fenerli_okan

quote:

Orjinalden alıntı: taaruz

arkadaslar titannn kosamiyıorr overlorda agir adam titan atk adami yakalarsa ezer c6 mı oynuyorsunuz sızz tıtan tıtan tuturmusunuz :D

overlorda agir olabilir ama hangi chari yenemedigini sole bende onu nasl yencegini soliim
    OKÇU EN BASİTİ sormanıza bile grek yok

titan frenzy acsın sonra bakalım kim kimi yenio daha dogrusu kovalıo overlord u yenme cok basit
    necro veya sps overlord un hakkından gelebilecek classlar hemide cok basit tabi onları oynayan iyi bilecek

okan sana diom okcu stunu tutturursa owerlordu yer titan eger owerlord kaçmassa keser

ayrıca daggerciler var 1 bluff iki lethal 4-5 tane vur yeter :D adını bilmöiom ama target kaybettiriyolar :D

ayrıca duelciler hem atk hısları var hemde skilleri glady de war cry dueslis spirit tyranttada first of fury midi nedi bide puma at dayanırmı ol oyunu bilmeen biri sancak ol king :D yok tank mank :D anlamam :D

• valla arkadaşlar lineage2 deki class lar degişebiliyor mesela item kasmak istiyorsan desto tryant ha yok ben pvp yapıcam diyorsan dagger okcu veya mageler de pvp nin kralı necro ha diyorsan ben de speed olsun sps

o yüzden o çarı ne için kullanıcagına baglı
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.GohanX

Arkadaslar Sizce Lineage II Oyununda En Kulanisli Class Hangisdir?

Lutfen Solediniz Classin Özeliklerinide Yaziniz..!!!!!

arkadaşlar hangi serverde oynadıgınıza baglı ben bi serverde gordüm covcular büyün millete tek atıyo destolar yatmıyo valla bence oynadıgın servere göre degişiyor..

magelerde pvp : necro
    fighterlerde:pvp okcu

ikisinin ortası :en iyi bildigim class sps

• kısaca resmini göstereyim

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koroglu28 -- 23 Aralık 2008; 11:07:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: koroglu28

kısaca resmini göstereyim

Hani valakas?

• valakas yazmışsın ama taktıgım yüzük valakastan iyi akşam gidin ce yüzüklerin neler verdigini resimlerini çekerek göstericem
  • Hmm.Ok Sorry.
    +Valakas yüzük değil necklacedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elliuç -- 23 Aralık 2008; 14:55:54 >
  • k.baqma taktıgım necklance valakastan çok daha iyi servere özel itemler
  • köroğlu ..... baba senin taktığın jeweller ve kullandığın şeyler tamamen serverin yapmış olduğu abartılardır.
    ama l2 nin en iyi charı hakkında ki yorumları orjinali göz önüne alarak yaparsak daha iyi olur.....server server farkları ele alırsak o zmn işin içinden çıkılmaz herkes kafasına göre istediğini abartır istediğini düşürür.. ltfen dikkat!!
  • En iyi class dominatordur bence sleep yedirdiği adam ölmüşte ağlayani yoktur.

asasTR(dominator)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocoglu5353

En iyi class dominatordur bence sleep yedirdiği adam ölmüşte ağlayani yoktur.

asasTR(dominator)

asasTR deki asas'ın anlamı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpartanStylé

quote:

Orjinalden alıntı: kocoglu5353

En iyi class dominatordur bence sleep yedirdiği adam ölmüşte ağlayani yoktur.

asasTR(dominator)

asasTR deki asas'ın anlamı nedir?

İngilizcede suikastci anlamina gelen assassin kelimesinin kendimce kısaltılmış halidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlackSabbath

köroğlu ..... baba senin taktığın jeweller ve kullandığın şeyler tamamen serverin yapmış olduğu abartılardır.
    ama l2 nin en iyi charı hakkında ki yorumları orjinali göz önüne alarak yaparsak daha iyi olur.....server server farkları ele alırsak o zmn işin içinden çıkılmaz herkes kafasına göre istediğini abartır istediğini düşürür.. ltfen dikkat!!

tmm kardeşim k.baqma olmaz bir daha l2Loyal in en iyi charı diyim o zamn ama şimdi cıkar loyalden de biri en iyi char benim der hani bi sz vardır

KargayaYavrusuPrensesGörünürDiyeOhesap

• tyrant+focus barrier = to village+1 pvp point

Edit=Focus yerine focur mu n yazmısım:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 24 Aralık 2008; 19:14:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: l2mania

tyrant+focur barrier = to village+1 pvp point

Tyrant da biraz ıskalıyor.O da problem olmasa çok iyi chardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elliuç -- 24 Aralık 2008; 17:56:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpartanStylé

quote:

Orjinalden alıntı: l2mania

tyrant+focur barrier = to village+1 pvp point

Tyrant da biraz ıskalıyor.O da problem olmasa çok iyi chardır.

Iskaliyormu ? Allah'tan Korkbe Accuracy Bak, Bence Buflarla ve Skillerle o sorun cozulebilir

• Pardon ama ben bow kullanınca ıskaladığını kasdetmek istemiştim.c4 oynadığım serverda genellikle Tyrantlar bowla aw lere full missed target yaptığı için dedim.Aw de çok evasion var ama diğer bow kullanan classlar pek ıskalamıyor.Fist'i sadece slow atmak için kullanıyorlar.
  • tyrant ta isini bilcen amacım artislik deil ama hawk totem aq ve baium str dye bow =TakLa:D bazı serverlarda basabiliosun fist fury ve hawk totem i... ama tyranti asla okcuya degismem morfeus bu sanaydı :D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.