Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
17.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni ilgilendirmez ne zaman kayıt oldugun vede sana post kasma diyen yok kasarsan kas banane
    hem senin niye zoruna gittiki?
    çekemiosan soyle and ben proyum die bişe demedim asıl sen bos bos konusuosun
    eğerde begenmiosan boyle konusmları git pacman oynaaa!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

beni ilgilendirmez ne zaman kayıt oldugun vede sana post kasma diyen yok kasarsan kas banane
    hem senin niye zoruna gittiki?
    çekemiosan soyle and ben proyum die bişe demedim asıl sen bos bos konusuosun
    eğerde begenmiosan boyle konusmları git pacman oynaaa!!!!!!!!!

Aynen Ole Burasi Lineage II deil Form Sitesi l2 delki kasak bos bos konusyonus bole konusacaksanıs hıc gelmeyin buraya

Mc Mesut Arakdasima KAtiliom

• ya hala bu konuyu tartısıoz adam dıokı bvenım serverımda tıtan bır numara kımse yatıramaz benım serverımdada th bır numara daha nıe tartısıonuz. editli serverlarda oynayıp benım clasın ıyı dıemessınız konuyu acmak sacma ztn buraya uye herkes ya orjınal serverda oynıcak yada saglam (abyss gibi) serverlarda oynıcak.sen istediin kadar yaz tıtan daha ıı dıe tıtan hıc bı b.ka yaramaz arkadasım daha go.unu kaldıramıo necroyla ben tıtanı cok rahat keserim ... tartısmayada hiç gerek yok
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Efendy4Ever

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Efendy4Ever

Bana Göre Titan Editlenmedigi Sürece Sadece RB charıdır...RBlerde iidir Okadar...PvPLerde adamla kapısırken frenzy acican yanina gidicen dalican falan zor iş ... he bazi serverlarda Bowla titani editliorlar zeolat vs alayi bowdada calisior ozaman olabilir belki ama yoksa Titan sadece RB icin saglamdir Gerisi Hikaye...

E inanmıosan gel benim oynadıgım server e gor hikayemi yoksa efsanemi!!!!!!!!!!!!!!!11
    oynamasını bilmionuz titanı sonra Rb charıdır dionuz bende agresive oluyom boyle cvplara!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesut Arkadasım Burası Özgür Forum ve Herkes Düşüncelerini sölemekte Haklı diye düşünüorum ama senin cvplarina her yapılan yorumlara agressive şekilde cvplar veriyorsun bu neden?
    Evet Titan sadece RB charidir diyorum senin serverinda editlenmiş olabilir..Yoksa Titan Ne PvPde Ne olyde hicbiyerde iş yapmaz bana göre...2 Şimşek Ogrenip Boşuna agresive yorumlar yapmana gerek yok.Herkes nasil sakinse Sende sakin ol...Titanla oynamayı bilmiyorsunuz diyorsunda solermisin bana titanda kac skill var ve ogrenilmicek ne özelligi var?... %30 Hp düştügünde Frenzy / Zeo var Snra Patack arttıran RAGE var snra btb gorevi veren Battle Var...Yoksa titanda Necro gibi mdef düşüren zehirler okcu gbi stun dagger gibi backst. gibi skiller varda bizmi bilmiyoruz Yani Titani bilmicek ogrenemicek kadar cokmu skill var?Sakin Cvp ver yoksa Sadece POST kasmak icin konuya muhalefet oldugunu düşünücem...

haydaaaaaaaaaaa agresive lik yaparım,ne düşündüğün umrundada deil bunuda bil
    Simdi Titan iyi oynadınmı butun clasları yatırabilir tek magelerde biraz zorlanır
    vede post most işlerini geç postmus!!!!!!!!!!!
    and grafk bizim serverde editleme felan!!!!!!!!!!!!!!11

burda ne demeye calistigini anlamadim...

• grafkxx kendiside bilmiyorki ne diyor
  • Malena genemi sen ya sen bi atlamasana ortaya s...z gibi!!!!!!!!111
    grafk onceki msj da dedin ya editleme yapmıslar die oyle bi durum yok yani onu demek istiyorum Titan icin ok mu,?!!!111
  • titan olympiad farmer classtır. kim dediyse onu olyde bi işe yaramaz daha küçücük arenada , hele hele frenzy overthebody zealotla başlamasını bilen bi titana karşı napabilir bilmiyorum. ha bunun taktiği var mı var nedir tanrıya dua edin ve silahınıza UD augmenti gelsin ) o zaman alırsınız :)

open field pvp de titan yakalayabilirse iş yapar onun haricinde bi işe yaramaz. ne yapcak bow mu alcak eline . gülerim buna gitsin oyunu silsin.

pve hakkında ayrı bi zaman konuşabiliriz.

private serverda titanı cok guclu yapabilirsiniz nasıl mı - running speedi arttırın bakın ne oluyor sonra konuşuluyor burda :)
    titan üstete dediğim gibi ALTINI ÇIZEYİM" yakalayabilirse ki genelde yakalayamassın :)
    hele hele elfleri nah yakalarsın.

olmpiaddan konuşalım bizde c0ren vardır taaruz belki bilir. titan herosudur. onun maçlarını izlerim baya cunku adam taktiksel oynar classlara karşı ne yapacağını bilir ona rağmen sizin "kıcı kırık" wind rider alıyordu arada bi titanı :)

daggercı es geçmeyin , skilleri oturursa yapacağınız bişey yok. adı uzerinde assassin yani suikastçı
    skilleri oturdumu bırakın klavyeyi olsun charınız :)
    bende 79 th var official da ordan biliyorum yeri geliyor bladedancera bile oluyorsunuz. sebep hiç bi skilin oturmuyor zaten tank değilsin warrior değilsin
    pvpde ya oldun ya oldurdun olayı var daggerda :)

onu geçerim sws a oldugumu bilirim - tabi buffsızdım o ayrı mesele :)

sonuç itibariyle en iyi class yoktur . en iyi itemlı iyi oynayan player vardır.
    cüceler bile yeri geliyor cok tehlikeli oluyor.

• guzel acıklama topıe noktayı koyar
  • Ellerinden operim abiBöyle adamin abimin veya kardesin elini operim abi
    Sunu soyluyebilirmiyim
    Bizim serverda Hell knighta varda 17kez heroydu sanirim titan falanda dinlemiyordu:(
    1kez ben izliyebildim arkadaslarim ama her turlu clasi yeniyor diyorlardi Serverdada 1 numaraydi
    Abyys 7x
  • c0ren den bahsetmeyi unutmuşum :)

oyle yok titanium armormuş yok dusk shieldmiş falan bunlar edit itemlardır . normalde bu itemları playerlar kullanamaz .

ha c0rene gelince full dynasty heavy set + hd focus buyuk ihtimalle hd-thunder-focus ha şimdi sorar bazıları thunder ne diye

rare item oluyor . thunder + critical damage veriyor. c0reni gorursem sorayim silahını gostersin bi.

sunu diyeyim serverda s80 2 elin parmaklarını geçmiycek kadar kişide az. sonra dynasty ne imiş falan demeyin . :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Ellerinden operim abiBöyle adamin abimin veya kardesin elini operim abi
    Sunu soyluyebilirmiyim
    Bizim serverda Hell knighta varda 17kez heroydu sanirim titan falanda dinlemiyordu:(
    1kez ben izliyebildim arkadaslarim ama her turlu clasi yeniyor diyorlardi Serverdada 1 numaraydi
    Abyys 7x

HellKnight muthıs bı char gurol yener tabe delı gıbı stun tutturuo..Cok severım hellknıght ı sekıl.
  • quote:

Malena genemi sen ya sen bi atlamasana ortaya s...z gibi!!!!!!!!111
    grafk onceki msj da dedin ya editleme yapmıslar die oyle bi durum yok yani onu demek istiyorum Titan icin ok mu,?!!!111

öyle bi durum olmadığını nerden biliyosun neyse bi bakarız server dosyalarından edit mi değil mi

• quote:

open field pvp de titan yakalayabilirse iş yapar onun haricinde bi işe yaramaz. ne yapcak bow mu alcak eline . gülerim buna gitsin oyunu silsin.

Evet macmanamen
    Güzel söylemişsin.Ama eksik olmuş.
    Open field yani açık arazide titanın tek dostu inventorysindeki dracbowudur ve blessedscrollofescape scroludur.
    Frenzye girmiş bir titandan dracbowlu critic yemenizi tavsiye etmem.
    Hele hele 81 lvl olup archerys will skilini aldıysa aklınız varsa range dışında kalın.
  • grafkxx iyi bak bakalım edit varmı yokmu haber ver bana!!!!!!!!!!!
  • Eski adıyla L2Chronicle, yeni adıyla Alternetive serveri tabii ki editlidir mesut, bunu sen de biliyorsun, şimdi insanlara bir şey ispat edecem diye bunun aksinde konuşma, birilerinin şikayeti ya da GMlerin keyfiyeti yüzünden olsun, 2 günde bir bir şeyler sürekli değiştirildi serverda. Bir gün cancelin sildiği buff sayısı azaldı, bir gün cancel tamamen kalktı, bir başka gün hero polenin cancel özelliği kalktı, sonraki hafta geri geldi, ertesi gün büyücülerin m. attacklari düştü, serverda hergün bir şey değiştiriyorlar, sonuçta serverin amacı PVP. Milletin zevk alması, daha çok oyuncu kapmak için her türlü olayı yapıyorlar. Onun için bu serverdaki olayları baz alıp da genele bununla ilgili iddialarda bulunmak biraz anlamsız geliyor bana... Seni o serverda biliyorum, titani kullanıyorsun sürekli, senden daha iyi kullananlar da var oyunda, ama o serverin en büyük açığı bence titandır... Ortamda güzel bir pvp yapmaya çalışırken 1 tane titanın gelip ona 20k, buna 25k damage vurup, ortamın içine ettiği görülmemiş bir şey değildir, beni de fazlasıyla sinir etti zamanında... Benim de titanım var, ama kendisini geneldeya para kasarken, ya adam kastırırken ya da boss keserken kullanıyordum... Pvp için ya okçu ya da necro kullanırdım. Zaten o serverda titan kullanmakla övünmek hoş bir olay değil, üstünde serverin özellikli armoru, elinde HD (focus)420 olunca kes zaten mileti, kesmezsen ayıp... Bizim kafede 10 yaşında çocukların eline HD focus veriyoruz, onlar da frenzy, zealot açıp adamlara dalıyorlar... Yani bir olayı yok bu işin...

Kaldı ki, bu konuda bence gereksiz bir konu, en iyi char, bir çok insanın dediği gibi senin kullanmayı bildiğin zevk aldığın chardır. Her charin özellikleri sürümden sürüme değişir... Bu konuyu açıp da insanlarla bu kadar tartışmaya girmek yanlış... Ancak şu olur: Hangi charı tavsiye edersiniz, ya da en çok hangi charı seversiniz?? Ya da şu charı nasıl daha iyi duruma getiririm?

Birbirimize üstünlük sağlamak yerine, birbirimizden destek almamız gerekir, böyle kısır konularda s...k yarıştırmak gereksiz bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TomAmca -- 29 Kasım 2008; 18:26:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TomAmca

Eski adıyla L2Chronicle, yeni adıyla Alternetive serveri tabii ki editlidir mesut, bunu sen de biliyorsun, şimdi insanlara bir şey ispat edecem diye bunun aksinde konuşma, birilerinin şikayeti ya da GMlerin keyfiyeti yüzünden olsun, 2 günde bir bir şeyler sürekli değiştirildi serverda. Bir gün cancelin sildiği buff sayısı azaldı, bir gün cancel tamamen kalktı, bir başka gün hero polenin cancel özelliği kalktı, sonraki hafta geri geldi, ertesi gün büyücülerin m. attacklari düştü, serverda hergün bir şey değiştiriyorlar, sonuçta serverin amacı PVP. Milletin zevk alması, daha çok oyuncu kapmak için her türlü olayı yapıyorlar. Onun için bu serverdaki olayları baz alıp da genele bununla ilgili iddialarda bulunmak biraz anlamsız geliyor bana... Seni o serverda biliyorum, titani kullanıyorsun sürekli, senden daha iyi kullananlar da var oyunda, ama o serverin en büyük açığı bence titandır... Ortamda güzel bir pvp yapmaya çalışırken 1 tane titanın gelip ona 20k, buna 25k damage vurup, ortamın içine ettiği görülmemiş bir şey değildir, beni de fazlasıyla sinir etti zamanında... Benim de titanım var, ama kendisini geneldeya para kasarken, ya adam kastırırken ya da boss keserken kullanıyordum... Pvp için ya okçu ya da necro kullanırdım. Zaten o serverda titan kullanmakla övünmek hoş bir olay değil, üstünde serverin özellikli armoru, elinde HD (focus)420 olunca kes zaten mileti, kesmezsen ayıp... Bizim kafede 10 yaşında çocukların eline HD focus veriyoruz, onlar da frenzy, zealot açıp adamlara dalıyorlar... Yani bir olayı yok bu işin...

Kaldı ki, bu konuda bence gereksiz bir konu, en iyi char, bir çok insanın dediği gibi senin kullanmayı bildiğin zevk aldığın chardır. Her charin özellikleri sürümden sürüme değişir... Bu konuyu açıp da insanlarla bu kadar tartışmaya girmek yanlış... Ancak şu olur: Hangi charı tavsiye edersiniz, ya da en çok hangi charı seversiniz?? Ya da şu charı nasıl daha iyi duruma getiririm?

Birbirimize üstünlük sağlamak yerine, birbirimizden destek almamız gerekir, böyle kısır konularda s...k yarıştırmak gereksiz bir durum

L2Chronicle mi hahaha o serverda oynadık zamanında 6 archer 4 mage hepimizde +20 bow wardi arcana vardı.o server mı edit değil mc-mesut kardes yapma allah aşkına edit serverların allahı sen ne diyorsun.bak ben bilmiyodum o isim değişikliğini tomamca sağolsun söylemiş.dosyalarını zamanında incelemiştik zaten tekrar incelemeye gerek yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: TomAmca

Eski adıyla L2Chronicle, yeni adıyla Alternetive serveri tabii ki editlidir mesut, bunu sen de biliyorsun, şimdi insanlara bir şey ispat edecem diye bunun aksinde konuşma, birilerinin şikayeti ya da GMlerin keyfiyeti yüzünden olsun, 2 günde bir bir şeyler sürekli değiştirildi serverda. Bir gün cancelin sildiği buff sayısı azaldı, bir gün cancel tamamen kalktı, bir başka gün hero polenin cancel özelliği kalktı, sonraki hafta geri geldi, ertesi gün büyücülerin m. attacklari düştü, serverda hergün bir şey değiştiriyorlar, sonuçta serverin amacı PVP. Milletin zevk alması, daha çok oyuncu kapmak için her türlü olayı yapıyorlar. Onun için bu serverdaki olayları baz alıp da genele bununla ilgili iddialarda bulunmak biraz anlamsız geliyor bana... Seni o serverda biliyorum, titani kullanıyorsun sürekli, senden daha iyi kullananlar da var oyunda, ama o serverin en büyük açığı bence titandır... Ortamda güzel bir pvp yapmaya çalışırken 1 tane titanın gelip ona 20k, buna 25k damage vurup, ortamın içine ettiği görülmemiş bir şey değildir, beni de fazlasıyla sinir etti zamanında... Benim de titanım var, ama kendisini geneldeya para kasarken, ya adam kastırırken ya da boss keserken kullanıyordum... Pvp için ya okçu ya da necro kullanırdım. Zaten o serverda titan kullanmakla övünmek hoş bir olay değil, üstünde serverin özellikli armoru, elinde HD (focus)420 olunca kes zaten mileti, kesmezsen ayıp... Bizim kafede 10 yaşında çocukların eline HD focus veriyoruz, onlar da frenzy, zealot açıp adamlara dalıyorlar... Yani bir olayı yok bu işin...

yaw tmm da adamlar dogru duzgun cvp vermiolar beni sinir ediolar olsun edit ama oyle frenzyle acmayla bitmioki iş devamını getirmen gerekio ayrıyetten ben serverin giysisini deil Tit armor la dagıtıyorum ortalıgı yani^^
    ama neyse daha israr felan etmicem herhalde millet dogru soyluyo benim fikirlerimde deişti:(

• quote:

Zaten o serverda titan kullanmakla övünmek hoş bir olay değil, üstünde serverin özellikli armoru, elinde HD (focus)420 olunca kes zaten mileti, kesmezsen ayıp... Bizim kafede 10 yaşında çocukların eline HD focus veriyoruz, onlar da frenzy, zealot açıp adamlara dalıyorlar... Yani bir olayı yok bu işin...

Farkin yok yaniAz da ben katam nasil 1 duygu

• nasıl bi duyguymus hissettinmi bari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    daha tartısmıcam o kadar!!!!!!!!!!!11

• sewdim birkaç çar var ve sadece onlarla oynarım spellsinger silver ranger gladiator ve necro (beldi bide owerlord)

NOT: c3 le başladım için 3. classlara alışık delm :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.