bak gohan sinirlerim bozuldu ha inanmıosan gel servere ac bi class fark etmez gel yapalım pvpyi kazanırsan daha hiç bi konuda senle tartısmaya girmicem
quote:
Orjinalden alıntı: ivanov12
ok tmm sory kardes
Benmi Okumdan Cvp Veriom Eee Sen Resmen Bana Zarf Atin 500-700 Dmg yle Titan Olurmu Die
Ewet Daha Yeni Eskiden Oynadigim Bir Servere Girdm Ve 4vs1 4 Titanıda Kestim
l2pvpBrasil
Ful aguments
Yaw Arkadaslar Bisde Hep Bu Konuda Konustugums 3 Class Var.!
1.Th
2.Titan
3.Sagiturus
Sanki Bu Oyunda bunalrdan Baska Guclu Class Yok
31 Class VAr Daha Elf Irıkndandan Konusan Yok Elfler Gucsuzmuki
quote:
Orjinalden alıntı: taaruz
quote:
arkadasim yukarda yazılanların hepsini ya iyi okumamissin yada aylık para verip orjinalde oynuyosun diye bilmişlik taslıyosun.ukala tavır takılacağına neyi nasıl söyleyeceğini bilmen lazım.orjinale göre orda bildiklerini burda anlatmanın daha iyi kelimeler seçebilirsin.zaten boss ve karambol classı oldugunu soyledik.senin pvp anlayısının neye dayandığını bilmiyorum ama pvplerde orclar işe yaramaz diyeni ilk defa görüyorum ki birçok adam tanıyorum orjinalde oynayan türk yabancı ama ilk senden duydum böyle bişeyi...
@grafkxx bak bakalim arkadasim benim yazilarimda birine hakkaret varmiii eger ben birisini kucumsediysem yazimda ozur dilerim karsimdaki kimseyi kirmak gibi bir amacim yokk ama simdi gelip sende bana boyle laflar edemesin bir daha duymiyim senden boyle laflar @grafkxx ve hangi orjinaldeki yabanci turk arkadaslar nicklerini verde birde benle konussunlar orclar 1 class haricc yaramazlar pvp lerde :D diyorum aksini idda eden varsa oyundaki nick TAARUZZ PM ATTSİN OYUNDA konusalim onaa yalandan bir pvp show ayaliyalim hemen gorsun adamlarin guclerini :D :D herkese iyi eglenceler
yok zaten hakaretten bahsetmiyorum.resmen orjinal dışındakileri ve private serverları küçümsüyosun.bundan bahsediorum.orjinalde oynayaman l2 hakkında hiçbişey bilemezmiş gibi konusuyosun.bundan bahsediorum bilmem anlatabildimmi.zatn hakaret söz konusu bile olamaz.
quote:
Orjinalden alıntı: grafkxx
quote:
quote:
arkadasim yukarda yazılanların hepsini ya iyi okumamissin yada aylık para verip orjinalde oynuyosun diye bilmişlik taslıyosun.ukala tavır takılacağına neyi nasıl söyleyeceğini bilmen lazım.orjinale göre orda bildiklerini burda anlatmanın daha iyi kelimeler seçebilirsin.zaten boss ve karambol classı oldugunu soyledik.senin pvp anlayısının neye dayandığını bilmiyorum ama pvplerde orclar işe yaramaz diyeni ilk defa görüyorum ki birçok adam tanıyorum orjinalde oynayan türk yabancı ama ilk senden duydum böyle bişeyi...
@grafkxx bak bakalim arkadasim benim yazilarimda birine hakkaret varmiii eger ben birisini kucumsediysem yazimda ozur dilerim karsimdaki kimseyi kirmak gibi bir amacim yokk ama simdi gelip sende bana boyle laflar edemesin bir daha duymiyim senden boyle laflar @grafkxx ve hangi orjinaldeki yabanci turk arkadaslar nicklerini verde birde benle konussunlar orclar 1 class haricc yaramazlar pvp lerde :D diyorum aksini idda eden varsa oyundaki nick TAARUZZ PM ATTSİN OYUNDA konusalim onaa yalandan bir pvp show ayaliyalim hemen gorsun adamlarin guclerini :D :D herkese iyi eglenceler
yok zaten hakaretten bahsetmiyorum.resmen orjinal dışındakileri ve private serverları küçümsüyosun.bundan bahsediorum.orjinalde oynayaman l2 hakkında hiçbişey bilemezmiş gibi konusuyosun.bundan bahsediorum bilmem anlatabildimmi.zatn hakaret söz konusu bile olamaz.
Tam tersi siz private serverda oynayanlar yanlış bilgilendirme ile oyunun aslı böyleymiş gibi ahkam kesen tavırları görmezden geliyorsunuz.Benim oldum olası itirazım buna.
quote:
Orjinalden alıntı: By.GohanX
Yaw Arkadaslar Bisde Hep Bu Konuda Konustugums 3 Class Var.!
1.Th
2.Titan
3.Sagiturus
Sanki Bu Oyunda bunalrdan Baska Guclu Class Yok
31 Class VAr Daha Elf Irıkndandan Konusan Yok Elfler Gucsuzmuki
iyi diosun da elflerde iyi class yokki hangisi güzel pvplerde bence hiç biri bişe yapamaz vede 4 titan noobsa ben bişe yapamam gel benle 1v1 yap sen dagger ol bakalım ne oluyo hatta sen 4 dagger ol oyle geeel bakalım kim yatıo
Sizin C5 de SPS oynayan yok mu? C5 de Elf SPS best klasslardan biridir.
olmaz olurmu genelde o clası oynuolar ama bazıları noob oluyo hemen oluyo ama bazıları var cok manyak sps oynuo ama sahsen 1v1 spsye yattigimi bilmem
quote:
Orjinalden alıntı: acark
quote:
quote:
quote:
Tam tersi siz private serverda oynayanlar yanlış bilgilendirme ile oyunun aslı böyleymiş gibi ahkam kesen tavırları görmezden geliyorsunuz.Benim oldum olası itirazım buna.
kesinlikle oyunun aslı öyle die bişey yok.ne kadar oynamadıysam da server yapımında biraz bilgi edindiğim ve araştırdığım için orjinalde sistemi enflasyonu olayları kavrayabiliyorum.burada herkes kendi serverına göre soru sorunca biri mid rate biri low rate biri orjinale göre cevap verince çatışma cıkıyo.hiç kimse yanlış bilmiyo.private serverlar yanlış değil sadece daha fazla eğlence ağırlıklı daha çok zavke göre düzenlenmiş.sonuçta bişeyleri öğrenmek istiyoruz fakat kendi serverımıza bakarak başkasının yazdıklarına öle olurmu ya bırak sen bu oyunu biliyomusun gibi yada private serverda oynayıp oyn mu oynadığınızı sanıyosunuz diyince ister istemez araya kırıcılık giriyo.ama sunu söyliyim aion online oynamak istiyorum fakat o oyun çıkıncaya kadar 15 günlük deneme için giricem gerçekten sararsa oynamak isterim.mid rate biraz low rate ve high rate serverlarda oynadım bi orjinal kaldı onu da denemek istiyorum
bi an hiddetlendim kusura bakma
@grafkxx
AION için şu kadarını söyleyebilirimki Guildwars'ın geliştirilmişi gibi geldi bana. Lineage2 ile alakası yok! O yüzden beklentisi o yönde olanlar hayal kırıklığı yaşayacak. Bir süre sonra içerik sıkıntısı yaşayacak inanıyorum.
Hiç bir başka oyun Lineage2 nin yerini tutamaz.
quote:
@grafkxx
AION için şu kadarını söyleyebilirimki Guildwars'ın geliştirilmişi gibi geldi bana. Lineage2 ile alakası yok! O yüzden beklentisi o yönde olanlar hayal kırıklığı yaşayacak. Bir süre sonra içerik sıkıntısı yaşayacak inanıyorum.
aynenen arakadasim hic bi oyun lineage 2 nin yerini tutmas bunun aksini kim soluyoki sana ?
quote:
@grafkxx
valla sunu söyliyim bende l2 hastasıyım guildwarsla pek bi alakası yok l2 mobları olarak bekliodum mobları ama onlarında pek bi alakası yok ama mobların türleri falan kullanılmış oynanış bakımından tutarmı bilinmez ama grafik skiller vs bakımından l2yi katlar.5-6 gündür kore betada oynuyorum korece degil ingilizce olsun gerçekten oynayacağım ve l2den çok daha iyi olacağını umuyorum.tabi bu benim kişisel fikrim kişiye göre değişir beğenmeyen de olabilir
quote:
quote:
@grafkxx
valla sunu söyliyim bende l2 hastasıyım guildwarsla pek bi alakası yok l2 mobları olarak bekliodum mobları ama onlarında pek bi alakası yok ama mobların türleri falan kullanılmış oynanış bakımından tutarmı bilinmez ama grafik skiller vs bakımından l2yi katlar.5-6 gündür kore betada oynuyorum korece degil ingilizce olsun gerçekten oynayacağım ve l2den çok daha iyi olacağını umuyorum.tabi bu benim kişisel fikrim kişiye göre değişir beğenmeyen de olabilir
Tamda BEyler Ltfn Konu Disina Cikmiyalim..!
@grafkxx: Arkadasmi Sen Soledinmi En Sevdigin Classi..!
quote:
Orjinalden alıntı: MORFEUS
Şu topicte daha EvaSaint Clasini kullanmamis yada ShillienSaint hatta ne oldugunu bilmeyen adam vardır be Swm rene champi Sd yi siren vr olarak bilen insanlar kalkmis burda en iyi classi tartisiyorlar Herkes kendini biliyor ................... Ha şunuda söyliyim 3 senedir Doomcryer'la oynuyorum.. Bu aralar Subslarla ilgileniyorum dd nuker
EE
@grafkxx arkadasim aionla ilgili test surumu vardiii ben askere gitmeden once aciktii askerden geldim kapanmis yeni server acilirmi diye baktiim daha ugrasiyorlar eksikleri gidermek icin ama cok merak ediyorsan test serverinda oynamani isterdim :D cok guzel oyun gorsellik cok on planda vede harika havada pvp yapma olanagin var ama her istedigin de her an pvp yok :D ya onlar senin bolgene gelecek ya sen onlarin yada orta dunya var orda kapisacaksiniz PVP OLAYİNİ BEN BİR NEVİ KO benzettim :D
quote:
@grafkxx arkadasim aionla ilgili test surumu vardiii ben askere gitmeden once aciktii askerden geldim kapanmis yeni server acilirmi diye baktiim daha ugrasiyorlar eksikleri gidermek icin ama cok merak ediyorsan test serverinda oynamani isterdim :D cok guzel oyun gorsellik cok on planda vede harika havada pvp yapma olanagin var ama her istedigin de her an pvp yok :D ya onlar senin bolgene gelecek ya sen onlarin yada orta dunya var orda kapisacaksiniz PVP OLAYİNİ BEN BİR NEVİ KO benzettim :D
aion Ne Oluyo Yha BEn hic bi Sey bilmiom Bu aionla hakında
aionda ncsfotun yaptigi l2 benzer bir online olup daha ustun goresl efelkleri olup daha piyasada olmayisi :D guzel bir online oyun yani ama l2 gibi ucretli heray beli bir miktar para verliyor
en iyi karakteri tartışmak biraz boş iş çünkü buffer ve dwarf karakterleri haric her karakter bir başka karakteri keser diger karaktere kesilir lineagede her karakteri kendi başına kesebilecek herhangi bir karakter yoktur