Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
18.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: By.GohanX

quote:

Orjinalden alıntı: grafkxx

quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

peki iyi hos demisinde sen titanı hiç oynamamıssın galiba zaelot tan sonra p.def dusmez zaelot 200 hpni dusurur acarken p.def dusuren ragedir bide okcu kaca kaca hiç bi b........ yiyemez alternaative-l2 server hiç bişe yapamaz titan ayrıyetten valakas a felan titanla gidilmez ayrıyetten valakas a spsyle gidilir ful pt sps 2-3 de bishop olması yeterlidir
    bunuda demim demim diyorum ama titan a cok laf geldi dayanamiyorum ve soyluyorum
    hala okcu yener diosanız gelin servere acın bi okcu yapalım pvpyi bakalım hpye kadar gelebilcekmisiniz
    alternative-l2.com

valla kardeş iyi hoşda hala 1 servera bakarak yorumluyosun. sonuçta pdef düşer.artı valakasa falan titanla gidilir diyen yok valakasa sph veya necro ile gidilir cdl(curse death link) çalışırsın.valla o server falan bilmem server server dediğine göre titan biraz yüceltilmiş orda.pdefin düşecek paso stun yiyecen üstüne hamstring yiyicen.daha bişey demeye gerek yok normal olan da budur.

Aynen KArdesim Yha Diorum Okcu Titanı Her Serverde KAca Kaca Vuraurak Keser..!
    Hele Skr benim Kafadan biiri Cikti

eywallah kardeşim

• Titan Sadece Raid Boss İcindir Diom İnanmio Titan Anca Dip Dibe Kapaisrsa keser o da her cahri deil

Ornedgin Th yi kesemes

Paladinide Kesemes

Daha Varda Solemek İstemiyorum Yarana Tuz Basnak gibi olur
  • ya titan raid bosslarda, team vs team pvp eventlerinde sonra mass pvplerde işe yarar. frenzy falan açtıktan sonra dibine girdiği adamı doğrar.karambol charıdır yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafkxx

ya titan raid bosslarda, team vs team pvp eventlerinde sonra mass pvplerde işe yarar. frenzy falan açtıktan sonra dibine girdiği adamı doğrar.karambol charıdır yani.

Th nin Bulf Adli Sikli Yanlis Bilmiosam Titan Tam Frenzy Yapicaa Atsa Ve Tutsa KEsebilir Ben Bu YoLLa Cok TiTan Kestim TH yle

• iyi gelde kapısalım bakalım ne olcak?
    th le hayatta adam yatıramazsın bu serverda dalga gecme
  • Aksama Acagim Serverde Her Sey BeLLi Olcak Herkesi BeklerisOlesine Bi Server Olcak Herkes Sectigi Charla GİRECEK bEN sAGİ
  • bende tam olarak bunu istiodum(buda polat'ın lafı gibi oldu:) ) iyi bakalım ne olcak
  • quote:

bende tam olarak bunu istiodum(buda polat'ın lafı gibi oldu:) ) iyi bakalım ne olcak

• Her Kes 3 Class Secek

Secitiniz Claslari Yasinis Lutfen:
    Ben:
    Sagiturus
    Duelist
    Th

Ve İsteyen Ayni Cahri aca bilir yok Ben bunu actim o nie acio die bi dalga olmiycak

• Aksam Oyuna Girince Oyla Secicegimis Yerde PvP Yapcas
  • ne gerek var adamın isine gelen yerde pvp yapmam ben colesyum en uygun yer orada yapcaz
  • Yha Beyler Kusura Bakmayin yha Gecrli Nedenlerim Vardi Dun Aksam Serveri Acamdim

Bu aksama Acarim Actigim Znm Hepnizie Bildiricem.!

• dun bekledim girmedin hadi bakalım bugun bekliyorum msn deyim zaten
  • quote:

dun bekledim girmedin hadi bakalım bugun bekliyorum msn deyim zaten

Yaw Hem PvP de Kaybedecen Hemde Bekliosun Ben Anlamdimki Adm Yenilecegi Seyde Belermi Hic

• anlasılan sen kendine fazla guvenion olurda bi edit felan yaparsan chara orasını bilmem
    oyle editleyipte gelme karsıma oyle charı ufak usaklarda oynar
  • quote:

anlasılan sen kendine fazla guvenion olurda bi edit felan yaparsan chara orasını bilmem
    oyle editleyipte gelme karsıma oyle charı ufak usaklarda oynar

Tabikeide Hic 1 editleme Olmiycak Ben Sadece Senin Titan Acamna Guveniom Titan 5 para etmes

• gorceksin 5 mi yoksa 1kk ettigini belli olcak yakında az kaldı
  • Şu topicte daha EvaSaint Clasini kullanmamis yada ShillienSaint hatta ne oldugunu bilmeyen adam vardır be
    Swm rene champi Sd yi siren vr olarak bilen insanlar kalkmis burda en iyi classi tartisiyorlar Herkes kendini biliyor ...................
    Ha şunuda söyliyim 3 senedir Doomcryer'la oynuyorum..
    Bu aralar Subslarla ilgileniyorum dd nuker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 18 Kasım 2008; 19:16:10 >
  • bu konuya son noktayi koyuyorum arkadaslar lineage2 gelmis gecmis en iyi carii daggercilardir pvp olsun kasmada olsun en iyi carlari daggercilardir en dengeli adam ise insanlardir
    VEDE BAZİ ARKADASLARİN BASİT DEGİP KESTİRİP ATTİGİ CARLARİ OYNAMAYİ BECEREMİYİP BU LAFLARİ SOYLEMESİ COK KIRICI OLUP BİR OKCU HER ORTAMDA BİR overlord du kevgire cevirir orc cinsi 1 class haric surum surum surundurur Overlord vs necro gibi carlarin EZELİ DUSMANİ OKCUDUR TABİ BU KENDİ SERVERLARİNİZDA NASİLDİR BİLEME ARKADASLAR
    YARİ TANRİLARİ COK GORUYORUZ BİZ HEPSİ İSOYLA YANLARİNDA GECİYORUZ OKADAR
    titan falan hakk getire yakalarlarsa keserler :D Overlord sanmiyoum yari tanriysa bizde yari tanriligini aliyormuyuz ne ediyoruz carpicaz simdi

• quote:

Orjinalden alıntı: taaruz

bu konuya son noktayi koyuyorum arkadaslar lineage2 gelmis gecmis en iyi carii daggercilardir pvp olsun kasmada olsun en iyi carlari daggercilardir en dengeli adam ise insanlardir
    VEDE BAZİ ARKADASLARİN BASİT DEGİP KESTİRİP ATTİGİ CARLARİ OYNAMAYİ BECEREMİYİP BU LAFLARİ SOYLEMESİ COK KIRICI OLUP BİR OKCU HER ORTAMDA BİR overlord du kevgire cevirir orc cinsi 1 class haric surum surum surundurur Overlord vs necro gibi carlarin EZELİ DUSMANİ OKCUDUR TABİ BU KENDİ SERVERLARİNİZDA NASİLDİR BİLEME ARKADASLAR
    YARİ TANRİLARİ COK GORUYORUZ BİZ HEPSİ İSOYLA YANLARİNDA GECİYORUZ OKADAR
    titan falan hakk getire yakalarlarsa keserler :D Overlord sanmiyoum yari tanriysa bizde yari tanriligini aliyormuyuz ne ediyoruz carpicaz simdi

Arkadasim Dgercinin Vuruslari Tutmasa Bos bos Adama Vurusun Admin Cpsi bile gitmees Admda Senin Keser.!

Senin Anliycagin Bu Cvp Son Nokta felan Deil

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.