Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
18.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet bişe dicem hiç alternative-l2 serverini oynadınızmı
    oynayın da gorun titan nasıl bi class
    o dediklerinizi gelin yapın bakalım yapabilcenizmi
    bilmem slow yok cancel yok tounch of death mıs bunlarla titan olmes
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

tounc of death atsanda oynadıgım serverda fazla buff gotumuo hem bi keren shilin veya dark avengerla titan ı hayyatta yatıramassın 100-500 damageyle olacak isler deil bunlar titan nı iyi kullanmasını bilen canceli yedikten sonrada shlini veya darkavengeri yatırır

oynadığın server ile diğer serverleri karıştırmamalısın ;) Titan çok güçlü bir char olabilir ve bir çok + yönleri olabilir (frenzy/rage/zealot vb.) Fakat eksi yanlarıda vardır.. ( speedinin az olması/ Zealot / frenzy ve rage açsan bile bazen o öldürücü darbeyi indiricek kritikalin gelmemesi.. Bu kadar çok skill açtıktan sonra aldığın buffların silinmesi vb. ) Titanın en zayıf olduğu charlar uzaktan savaşan charlardir.(işi bilen bir okçu titanı çok rahat öldürebilir. ) Ayrıca bunların yanında titan sk veya herhangi bir tank sınıfı pvp yapsa iş oynayanda biter ;)

quote:

100-500 damageyle olacak isler deil

Neden 100-500 dmg vuran charlar ? pvp yapamıyormu ? yada karşısındaki charı öldüremiyormu ? unutmaki pvpde 10 dmgnin bile farkı oluyor yeri gelince;) bir çok kez 100 hp ile pvpyi bitirdiğimi hatırlarım. rakip 100 dmg daha fazla vursaydı ölücektim. Yani bu ne demek oluyor 100-500 dmg önemsenmiycek bir şey değil ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 16 Kasım 2008; 1:21:05 >

• arkadasım cp 500 dolduruo o damagelerle adamın 1cp si esit simdi
    adam vurcak 500 damge o 1cp pot atcak hic bise olmicak bunu demek istiyorum
    speed leride az felan deil ayriyetten oynamasını bilen titanı iyi kontrol eden yatmaz
  • Yaw Size Soliyem

Kulanmayi bilmedikten Sonra Hic Bi Cahr 5 para etmes ama

Titan Kulnamayi bilsende 5 para etmes
  • yaw eder sen gelde benim oynadıgım serverda ac istedigin classı gel karsıma bakalım ne olcak
    bak gor o zaman 5 para mı yoksa 1000 liramı edio
  • quote:

millet bişe dicem hiç alternative-l2 serverini oynadınızmı
    oynayın da gorun titan nasıl bi class
    o dediklerinizi gelin yapın bakalım yapabilcenizmi
    bilmem slow yok cancel yok tounch of death mıs bunlarla titan olmes

yaw mesut kardesım sen ole dıosun ama canımın ıcı server sahıplerı ıstedıklerı charı yukarı ıstemedıklerı classı asagı cekerler (ornegın l2elıtede GM necronun Transfer paını kaldırdı necro tırt oldu) anlatabıldımmı canım ıstedıkelerı classı yukseltır ıstedıklerı classı dusurur oyuzden tıtanla ılgılı kafanda guzel seyler olusmus olabılır ama prıvate serverlardakı classlara fazla guvenme oynanmıs olabılıo.....

• aslında dogru diosun cumhur abi cunku ben daha once titan clasını dier serverlarda oynamadım
    dediğin gibi olabilir
  • quote:

aslında dogru diosun cumhur abi cunku ben daha once titan clasını dier serverlarda oynamadım
    dediğin gibi olabilir

Dedigi Gibi Olbailir deil Ztn Ole

Cunku Titan Sadece Boss Keserken Benim İsime yario Oda BAsi Boslari

Ornegin Valaksi Kesmye gidnce 100 kisi gitsen 5i titan 10 bishop geri necro olsa 10 dk ni almas

Titan Baium İcin yaratilmis

• titanın +yonleri vardır fakat bu artı yönler bazen eksi sonuçlar verir.mesela zealot açtıktan sonra pdefin duser.titanın1-2 class dışında şansı yoktur.zealot,rage,frenzy +%30 hp cabası bununla beraber kaybedeceğin bufflar(tabi 5000x gibi 30-40 buffın alındığı serverlarda oynamıosan) 20-24 buff slotlu serverlarda oynuyosan.fakat titanın kesemeyeceği char okçulardır kaça kaça ağlatır.cp pot 500 basıyosa eywah derim başka ne derim:D 500 bassa da işe yaramaz zaelottan sonra pdef dusecek catır çutur crit yicek normal vuruş bile yeter.mageler konusunda iş biraz şansa bakar ama debufflarla ağlatırsın titanı.eğer mass pvp yapıyosanız(oly veya 1vs1 den bahsetmiyorum) 10vs10 gibi falan titan tam karambol charıdır.direk frenzy zaelot başladığınızda titan fecidir ve çok da zevklidir.
  • peki iyi hos demisinde sen titanı hiç oynamamıssın galiba zaelot tan sonra p.def dusmez zaelot 200 hpni dusurur acarken p.def dusuren ragedir bide okcu kaca kaca hiç bi b........ yiyemez alternaative-l2 server hiç bişe yapamaz titan ayrıyetten valakas a felan titanla gidilmez ayrıyetten valakas a spsyle gidilir ful pt sps 2-3 de bishop olması yeterlidir
    bunuda demim demim diyorum ama titan a cok laf geldi dayanamiyorum ve soyluyorum
    hala okcu yener diosanız gelin servere acın bi okcu yapalım pvpyi bakalım hpye kadar gelebilcekmisiniz
    alternative-l2.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRsX11 -- 17 Kasım 2008; 8:59:48 >
  • Titan SAdece Senin Oyandigin Serverde Birs iyidir
  • yaw ne birası cok iyi hatta titan ve okcular oynuo millet genelde
  • quote:

yaw ne birası cok iyi hatta titan ve okcular oynuo millet genelde

Ozmn Doruyu Sole Okcula Titanı Kesimiomu O Serverde?
  • kesemio tabikide okcu dedigin nedirki titanın karşısında
    hiç bişe titan sadece sps v necrodan korkar
    oda soyle sps nin canccelinden deil iki tane slowundan
    necronunda anlasılacagı gibi anchorundan yoksa dier charları takmaz bile
  • quote:

kesemio tabikide okcu dedigin nedirki titanın karşısında

Bak Cnm Kardesim Okcuyu Kulanmasini bilen biri karsinca ciksa kser seni cunku okcu kaca kaca vuracagi icin titanın Asli Bi sansi Yok bu konuda..!

Simdi Sen Bana Diyeceksinki Titanında Mesafesi Var

.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TiTaN 5 Para Etmiyen Bir Cahr Bunu İnkar Etme Ytr Artik Tiatani Kesecek Bi Ton Cahr Var

• AMa Yinede Senin Gibi Bir İnatci Arkadasmiz Olduktan Sonra Tabiki de dersin Sen Artik Titanında Mesafesi okulcar gbi

Peki Mesut Kardesim Neden Hep Senin Soledigin Cahr Bisim Soledigimis Chraladan usutn Oluyo Ben Onuda Hennuz Anlamis Deilm

• quote:

Orjinalden alıntı: By.GohanX

quote:

kesemio tabikide okcu dedigin nedirki titanın karşısında

Bak Cnm Kardesim Okcuyu Kulanmasini bilen biri karsinca ciksa kser seni cunku okcu kaca kaca vuracagi icin titanın Asli Bi sansi Yok bu konuda..!

Simdi Sen Bana Diyeceksinki Titanında Mesafesi Var

.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TiTaN 5 Para Etmiyen Bir Cahr Bunu İnkar Etme Ytr Artik Tiatani Kesecek Bi Ton Cahr Var

tmm da soyle bi durum var sen simdi gormedigin icin diosun bu okcu olsun dier classlar olsun bi gorsen titan nasıl costuruo ortalıgı daha titan a laf bile etmessin
    okcuyada baslicam artık sende hep benim dediklerime karsı cıkıosun
    bi bi ton char nedense tek e teke gelen olmuyo

• Yaw Titan Okcuyu Anca Areneda Kapsirsa keser

• quote:

peki iyi hos demisinde sen titanı hiç oynamamıssın galiba zaelot tan sonra p.def dusmez zaelot 200 hpni dusurur acarken p.def dusuren ragedir bide okcu kaca kaca hiç bi b........ yiyemez alternaative-l2 server hiç bişe yapamaz titan ayrıyetten valakas a felan titanla gidilmez ayrıyetten valakas a spsyle gidilir ful pt sps 2-3 de bishop olması yeterlidir
    bunuda demim demim diyorum ama titan a cok laf geldi dayanamiyorum ve soyluyorum
    hala okcu yener diosanız gelin servere acın bi okcu yapalım pvpyi bakalım hpye kadar gelebilcekmisiniz
    alternative-l2.com

valla kardeş iyi hoşda hala 1 servera bakarak yorumluyosun. sonuçta pdef düşer.artı valakasa falan titanla gidilir diyen yok valakasa sph veya necro ile gidilir cdl(curse death link) çalışırsın.valla o server falan bilmem server server dediğine göre titan biraz yüceltilmiş orda.pdefin düşecek paso stun yiyecen üstüne hamstring yiyicen.daha bişey demeye gerek yok normal olan da budur.

• quote:

Orjinalden alıntı: grafkxx

quote:

peki iyi hos demisinde sen titanı hiç oynamamıssın galiba zaelot tan sonra p.def dusmez zaelot 200 hpni dusurur acarken p.def dusuren ragedir bide okcu kaca kaca hiç bi b........ yiyemez alternaative-l2 server hiç bişe yapamaz titan ayrıyetten valakas a felan titanla gidilmez ayrıyetten valakas a spsyle gidilir ful pt sps 2-3 de bishop olması yeterlidir
    alternative-l2.com

valla kardeş iyi hoşda hala 1 servera bakarak yorumluyosun. sonuçta pdef düşer.artı valakasa falan titanla gidilir diyen yok valakasa sph veya necro ile gidilir cdl(curse death link) çalışırsın.valla o server falan bilmem server server dediğine göre titan biraz yüceltilmiş orda.pdefin düşecek paso stun yiyecen üstüne hamstring yiyicen.daha bişey demeye gerek yok normal olan da budur.

Aynen KArdesim Yha Diorum Okcu Titanı Her Serverde KAca Kaca Vuraurak Keser..!
    Hele Skr benim Kafadan biiri Cikti

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.