Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
18.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: volkanakar

istediginiz charla gelin karsiniza dominatorle cikarim ve buyuk ihtimal almasini bilirim
    sadece necro larda zorlanirim onunda nedeni 2 tane silence olmasidir
    okcularla overlord alabilecek arkadaslara zaten bi sozum yok...

o kadar guveniosan gel oynadıgım servere bakalım overlod mu alıo titan mı
    bu arada gohan guzel cvp :D
    ona kavga deilde tartısma desek daha iyi olur

• alp abi :) ne guzel yazılar var valla.taaruzun yazdıklarına yorum yapıcam +1 direk.
    titan phoneix knighta tek geçermiş geçsin bakalım :)
    titan archerı rahat alırmış alsın bakalım sorun yok :)
    oyunun gerçek dengesi ile daha tanışmadınız gelin retaile - teonda demiyom herhangi bi server ama en kalabalık teon vede kaliteli pvpler var-
    açın bi lvl 8 char free teleport var zaten , gidin hs / ketra / bi izleyin pvpleri. olympiadları izleyin. :)
    ondan sonra bi daha konuşalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmanemen -- 12 Kasım 2008; 1:20:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcmanemen

alp abi :) ne guzel yazılar var valla.taaruzun yazdıklarına yorum yapıcam +1 direk.
    titan phoneix knighta tek geçermiş geçsin bakalım :)
    titan archerı rahat alırmış alsın bakalım sorun yok :)
    oyunun gerçek dengesi ile daha tanışmadınız gelin retaile - teonda demiyom herhangi bi server ama en kalabalık teon vede kaliteli pvpler var-
    açın bi lvl 8 char free teleport var zaten , gidin hs / ketra / bi izleyin pvpleri. olympiadları izleyin. :)

+1 valla dogru demissin
    Abyss 7 x te daha tek basina pvp yapan Overlods gormedim devamli mass pvp lerde arka planda
    Flames of Invincibility ve cp basiyor tabi birde debuff manyagi yapiyor arada kacamak yaparak
    Hura diye adam kesmeye gitmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 12 Kasım 2008; 5:30:54 >

• yaw o serveri hiç oynamak nasıp olmadı ve ben oynadıgım servere gore konusuyorum
    TiTaN Bir numara kimse yatıramıo
  • yauh!!!
    resim gonderiyosun zaten hersey ortaya cikiyo,
    3 tane boss jew var, hemde baium ve aq zaten bunlar yeter. zaken de isin susu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inclc

yauh!!!
    resim gonderiyosun zaten hersey ortaya cikiyo,
    3 tane boss jew var, hemde baium ve aq zaten bunlar yeter. zaken de isin susu.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

1.Zaken de iSİn Susumu HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZAken Wampire ve Th lerin deger Vuruslarini Tusmasini Salio

2.Overlod Titani Hic 1 Sekilde Kesemez..!
  • <titani yenmek cok kolay bir sorcerer icin

Cancel

Slow

GG

• ARKADAŞLAR!!!
    En iyi klas diye bişey yok bu oyunda!
    Bi kere bunu untuun lütfen.
    En iyi oyuncu diye bişey var.
    Siz oynadıkça kendi yarattığınız karakterinizin artı ve eksi yönlerini bilip ona göre stratejiler (oyun stili) geliştirdikçe sizin klasınız sizin karakteriniz yenilmez olur.
    Bi tanesi dominatör(orcmystic-shaman) yazmış diğeri titan(orcwarrior-destroyer).
    Bakın! Bu oyunda iki farklı karakter tabanı var.
    Ya uzaktan(longrange-mage ve okçu) yada yakından (closerange-wariorlar).
    Siz nasıl oynamaktan hoşkanıyorsanız ona uygun bir char yatatır oynarsınız.
    Ben özellikleri değiştirilmiş lineage2 private serverlar üzerinden hiç bir yorum yapamam.Yapanlarıda komik bulurum kimse bana kızmasın.
    Benim yaptığım yorumlar temel lineage2 ve official orjinal server teon üzerinedir.
    Birde eşit şartlarda hiç bir char diğerine tek atamaz!Sadece mageler tek atabilirler onun sebebide sahip oldukları magical critic sayesinde.Magical critical Skill oturdumu adamı yıkar.
    Hiç bir warrior yada okçu eşit şartlarda bir diğerine tek atamaz! Bu saçmalık!
    Dagger kullanan klasların lethal shot otursa bile adamın 1 canı kalır ki gene ikinci vuruşu yapmak zorundadır...

Turgaycım boşver eğleniyoruz işte

taaruzzz saruhana selam söyle alp aklını alıcakmış senin kırsalda yakalamıyım onu diyo de
    GM =spam= 'e dikkat edin bu aralar. Özellikle geceleri salvo atıyo şerefsiz.Emekler boşa gitmesin

• VAR VAR VAR
    oda tabiki TİTAN DIR yenemeyecegi bi clas soyleyin ? and anchor haricinde bu clası yatırabilcek bi clas olmadıgına inanıyorum benim düsüncem budur
    bide bide zaken yerine antaras olsa daha iyi olur bence vampiric ozelliği zakene göre %20 daha fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

VAR VAR VAR
    oda tabiki TİTAN DIR yenemeyecegi bi clas soyleyin ? and anchor haricinde bu clası yatırabilcek bi clas olmadıgına inanıyorum benim düsüncem budur
    bide bide zaken yerine antaras olsa daha iyi olur bence vampiric ozelliği zakene göre %20 daha fazla

Okculari yenmes Sorceri Yenmes SpS yi yenmes Necroyu Yenmes

Dahda VAr Ama Ben saymiorum Gerckler acidir ama Malesef Solmek Zorundaydim

Sorcer:Cancel,Slow GG
    Necro:Anchor,76 da gelcen silence GG
    Okcular:kaca kaca GG

• alp abim demiş bakın scriptleri değiştirilmiş private server deneyimlerine bakarak yazılanları bende gülerek okuyorum :9 bende çok oynadım zamanında l2extremede oynamıştım.diyorum ki 15 gunluk beleş hakkı veriyorlar size - gracia 2.2 olması lazım o ayrı konu - açın lvl 40 altı herkez free teleport yapıyor. lvl 8 yapın expde kaybetmessiniz (1xrate sakın % değişimine bakmayın aklınız çıldırır). olympiadları bi izleyin- open olym- class based- vs.
    sonra hs falan port olun nede olsa para istemiyor.bi gorun pvpleri. hafta sonları gorun siegeleri 2 haftada bir.
    ondan sonra konuşalım . gerçek oynu gormus olursunuz. full bjli okcuları bi gorun bakalım. spellsingerları spellhowlerarı lvl 81+ daggercıları . ne kadar yazsam boş gormeniz gerek :)
  • Sorcerar=cancel oylemi?lol diyorum
    oynadıgım serverda cancel slow gibi buff silmio debuff olarak gelio bu 1
    interlude serverlarda yavas atıo ondada titan yaklasır ve onu keser buda 2
    Necro=anchor and silence demişin tamm anchor yerse gg ama silenceyi atana kadar ben frenzy acarım bu da necronn cvpbı
    gelelim okcuya= onceki cvp bımdada demiştim anında frenzy veya dier skilleri acabilirm
    ben zaelot la guts u acsam benden kacamassın vede sen kaca kaca atcagın icin illa durupda atcan ve bende o arada sana atcam yani okcuda bişe yapamaz bu kadar benim diceklerim
  • cok biliyorsun oyleyse gel teona.aylık 15 dolar aç bi tane destro
  • ewet cok biliyorum ben teon a gelemem bazı durumlar var
    sen gel benim oynadıgım servera aynı sartlarda yapalım bi pvp bakalım ne oluyo
    hangi clas olursan ol
  • valla pvp hmm o ne ya ben hiç bilmiyom. anlamam oyle seylerden . c2 de 450+ pvp pointim vardı kainde orjinalde ona ragmen ben gene anlamıyorum. sen kralsın canım sana laf yok haha. valla senin yazdıklarına bundan sonra cvp yok benden bu son yazım zaten istersen buna cvp ver verme sonuc olarak sana cvp yazmıycam /out.
  • oyle diyonda?
    1x de lvl 85 paladin hayal ediyom (yaklasik 1 yilda yaparsin o ayri :),
    oyle cok + li armorlar jew olmadan, bu durumda titan falan hikaye,
    paladin hepsini keser 1x olimpiyat arenasinda :)

1x de titan nereden bulacak rbj yi de takacak?

en iyi char paladindir................
  • ben illada pvp yapalım demiom sen ddin gel teon a ac destro die benimde pvp damarım azdı ne yapim
    ben herseyi pvp yle sonuclandırmak istiom nedenss
    ve benimde imzamda belirttigim gibi 5450 pvp point im var
    ama neyse ya uzatmicam ozur diliyorum ben ukalalık ettim
  • naptın gözüm 1 yılda ne ara yapıyon :)
    ben 78-79'a anca gelebildim. abimiz var bi dene oda 80 e 1-1.5 aydan beri gelemedi :)
    80-85 en aşşağı 1.5 yıl
  • benim oynadıgım server pvp serveri ben pvp cok severim itemlerim fulledikten sonra sade pvp^^
    bu arada ben herseyi pvp sannediom
  • By.GohanX arkadasım sen alternative-l2 oynamadın galiba bi gir servere de gor en guclu class hangisi
    bide cancel demisin onu yavas atsın hemde interludede lol yarım saatteami atcan onu:d
    ben sanki armut toplicam o arada:D
    yani anchor haric bu clas durmaz o kadar:D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.