Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
17.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabiki TİTAN tek vuramiyacagı class yok 1 hit=die oynamasını bilen yapar
    mesela ben oynadıgım serverda tek atamadıgım clas yok miss gecmedigi surece
  • titan olympiad farmer classtır. harbi pvp ye frenzy zealot overthebody ile başladı mı bide heavens divider focus tamam ggg.
    onun haricinde hawekeyelar da snipe mode haricinde - subclasstan gelen longshot +250rangei ihmal edelim- butun archerlar aynı range sahip oda 1000 veya 1100 olması lazım archery skili var ordan geliyor. neyse konu dışına cıkmayayım.

her turlu durumda her turlu class iş yapıyor en iyisi diyem bişey yok - benim yazdığım olympiadla ilgili sonucta bd veya sws dance/songları olmuyor kısıtlı bufflara veya self bufflara sahipsiniz.
    yani direk class+experience+item kapışması.onun için paladin dediydim.hellknightta iş yapar ama self heali o kadar guclu degil işte.

her turlu durum derken = open battle pvp=archerlar ve mageler
    catacomb pvp gibim bu yerlerde tyrant gladi daggerlar vsvs.. boyle uzun uzun gider.
  • Arkadaslar hemen hemen her soruya kisitli cevaplarim oluyor. Ama her l2 oyuncusu gibi Ben gene cikmazlardaydim.Low ratede oynuyorum Ve Main:D.cryer Subs:Wİnd Rider ..StoRm ScRAMER... Ve Sonuncu 1okcu acacagim Önceden Hawkeye vardi Snipe skiline ters 1i oldugumdan sildim.
    Pr ve Sr arasinda gidip gleiyorum aslinda Pr den yanayim Ama Onceden Pr kullanmisligim Cok az Okcuyu İsteme Nedenim Townda 2dk olan Dance Song ve tum full buflari alip[Antharas valakas]harici itemlerim var
    Hemen Şehir disina tlport olup Gordugumu indirmek
    Pr: Dead Eye skilini acinca 650 kadar Atk speed Dusuyor 650 o kadar İyi 1 atk speed degil
    Sr: Rapid Fire skilini acinca Baya bir atk speed Oluyor arada, AMa 400 kadar patk var[Pr ile sr arasinda}
    Ama o Bana 1 vurusta 400 p atkgin verdigi farki koycagi kadar Ben ona 400 atk speed verdigi Avantajla 1,2k sallarim 1.6k fark artmis olurum.Acaba yanlismi dusunuyorum
    Tabi Rapid Fire acinca Range 900 Dusuyor Orayida İdare Edecez Artik
    Sanirim Kafamdaki Sorulari anlatabilmisimdir

• bence en iyi classlardan okcular iyi havkeye iclerinden daha iyi orjinale gore konusuyorum neden derseni ne hizli ne yavas ortasi ne az cani var nede az defansı uzak atis dersen kale savaslarinda kitle ayagini fezaya yolla oku en uzaga atan okcudur :D vuruslarıda cok iyidir tabi elf kadar olamasada ciritikaleri vuruyor :D ama sutun mutunn attimi tutar :D :D
  • Overlord derim ne HE ne PR ne SR kalir dumduz eder eger doomcryer yari tanksa dominator full tanktır
  • Yha Arkadaslar size Hewkeymi Yoksa Dark Elf Okcunumu daha Cok mesafesi VArdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.GohanX

Yha Arkadaslar size Hewkeymi Yoksa Dark Elf Okcunumu daha Cok mesafesi VArdir?

aynı ustacım o eşit
    tek eklyebileceğim dwarf warsmithe yeni bir buff skill geldi.Onu alınca biraz range ekleniyor o kadar.
    Bütün okçuların range aynıdır.Okçuların range magelerden fazladır.Tek fark o
  • Bi Server Bulun Ispatliyin Size Ama İnterlude Olcak

• Geçmişe mazi geliceğe niyazi
    interlude daydı o senin dediğin
    Artık hepsi eşit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Arkadaslar hemen hemen her soruya kisitli cevaplarim oluyor. Ama her l2 oyuncusu gibi Ben gene cikmazlardaydim.Low ratede oynuyorum Ve Main:D.cryer Subs:Wİnd Rider ..StoRm ScRAMER... Ve Sonuncu 1okcu acacagim Önceden Hawkeye vardi Snipe skiline ters 1i oldugumdan sildim.
    Pr ve Sr arasinda gidip gleiyorum aslinda Pr den yanayim Ama Onceden Pr kullanmisligim Cok az Okcuyu İsteme Nedenim Townda 2dk olan Dance Song ve tum full buflari alip[Antharas valakas]harici itemlerim var
    Hemen Şehir disina tlport olup Gordugumu indirmek
    Pr: Dead Eye skilini acinca 650 kadar Atk speed Dusuyor 650 o kadar İyi 1 atk speed degil
    Sr: Rapid Fire skilini acinca Baya bir atk speed Oluyor arada, AMa 400 kadar patk var[Pr ile sr arasinda}
    Ama o Bana 1 vurusta 400 p atkgin verdigi farki koycagi kadar Ben ona 400 atk speed verdigi Avantajla 1,2k sallarim 1.6k fark artmis olurum.Acaba yanlismi dusunuyorum
    Tabi Rapid Fire acinca Range 900 Dusuyor Orayida İdare Edecez Artik
    Sanirim Kafamdaki Sorulari anlatabilmisimdir

elf leri bana sorcaksın rapid fireyi acınca range dusmemenin yolu var msn imi ekle anlatırım
    and dark elfin a.speed i olabilir ama dead eye sadece p.attack la a.speed dusurmez ayriyetten range ve critical atack da verir bise daha dark ın bide hex i var onu unutmayalım oda işledimi adamın pek fazla sansı kalmıo

• YAw ALLAHiniz Seviosaniz yokmu surda Oyun Bilen Birisi Yha

• yaw diom da iki gundur DARK ELF in rangesi daha uzun kabul et artık yaw bende sinirlenmeeye basladım ha
  • Yaw Al İste Yha Human Okcunun Ki Daha Uzun Sinipe Yapamdan Yoksa Human Okcu Neye Yarar

• quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

yaw diom da iki gundur DARK ELF in rangesi daha uzun kabul et artık yaw bende sinirlenmeeye basladım ha

Dark elf mage yada bow herzaman rangesi daha uzundur!

• TH 4ever çok seviyorum THyi bi garip bi şekil oluyorlar gerçekten inanılmaz bi class TH
  • Overlord vallah bu car iyidir guzeldir ama agirdir istedigi kadar tank olsunn agir kaldigi icin yenilmeye mahkumdur party icinde ise yenilmezdir party adami teke tekte atk olan pvp cari olan bir cara cok rahat yenilebilir :D mage okcu gibi hizli seri olan :D
    titanlar cok saglam dayanikli adamlar hayvan gibiler ama kosamiyorlar o kotulukleri var
  • titanı kosturmayı bilceksin o zaman cok manyak oluyo iyi oynama ve iyi bufflar aldınmı bişicik olmaz titan a kolay kolay ondan sonra tank overlord felan fayda etmez
  • bu titan sınıfı nasil tek atiyor mesela paladine tek mi atacak ,
    bende elitede sub hawkeye var elimde focuslu ok var sadece buyuculere 4000-5000 atabiliyor. oyle paladine daggerciya 2500 en yukarı vuramıyor. bu titan nasil bisi boyle.

eger herkese tek atiyosa hemen acayim bir char.
  • tabi atıo
    benim bazı arklar elite oynuo adam geldi buna 44k yı bi yamattı haliyle bizim ark yerde onlada kalmio adam pembe olanları almıs asa devam etmis ondan sonra

• Ama Titan Olyde Basi Classlara KArsi Bi Sey Yapamio Bunuda İnkar Ettmesin İnslah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.