Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
17.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Titan frenzy sayesınde sanırım bazı klasslara tek atıo ama paladıne falan atacagını sanmıorum.......
  • gohan ilk once sana cvp verim ona bi diyecegim yok oly işini bilmem ona lafım yok
    cumhur abi tanklara atıo acı ama gercek titan bu ismin dende belli oldugu gibi T ile baslıo Tek de T ile baslıo

neyse sakayı gecelim bence tanklarada aatar tek hadi bilemedin 2 tane sallar
    benim fikrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.GohanX

quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

simdi arkadasım soyle bi durum var
    adam cok critik atmak ister elf acar cok vurmak ister dark elf acar humanda iksinin ortası zaten
    magelerden ise sps and necro hosuma gidio spsnin magicginin cok olması ve ice vortexi necro nunda reminantı olması

Bak Kardesim Simdi Human Elfle Dark Eldin Ortasinda Deildir Human Hem Cok Vurur Dark Elften As Crtcl Vurur Elften As Ama 2 sinde olmayn Bi Özeligi Var Ve Bu Özelikte cok Önemlidir Human Okcunun Mesafesi Hic Bir Clasta Yoktur.!

Tabi canımmmmmmm
    Overlord okcuyla ayni uzaklia vuruor çünkü;okçuların stun mesafesi (range) 900 overlordun da 900 + overlord okcuyu 600 600 vurarak yatirir onun defi tankdan çok ne tanki eziqmisiniz adam heavy imperial giyio 2500 p def(berserkerli) robeli 2100 fln oluodef cst ve m atk dusuk olabilir ama Necro ve Spellhowler de zorlanabilir ama necrodaki ihtimal bu %90 OL vs %10 Necro spellhowlerla ki pvp %95 OL %5 Spellhowler
    Overlord 600 vurursa 580 hp gelir okcu overlorda karsi crit 1000 vursa ne yazar hpsi az 5-6k (en az) yi nasl kesmeyi dusunuosunuz
    SpellSingere gelince iyi vuramaz hizli olabilir overlord silence tak Cancelin saçma olduğu serverda belki o da adamda boss ring fln varsa
    gelelim tanka tank yatar 2saatte yatar ama vuramaz belki DA o da full bufflu Dark Panther
    Titani severim ama buyucu ve okcuya yapcagi tek sey arkadan frenzyle dalmaktir fekat :D 7-8 daggere karsi frenzyli felc eder okcular kacip vurursa bisi yapamaz ama titan çok iyi kasar
    dagger yendiği kimse yok sadece okcu anca arkadan sps nin cok hizli slowu var necro skill basmama skilli var sorcrer slowu var ii kasamaz
    okçu buyuculere karsi iyi
    Overlord ve Necro vs 10 = WIN Overlord ve Necro

Olye gelelim en iiiler bana gore Cov-Kediciler-Dwarf(siege skilleri acilsa bide:DDD )-okcu belki
    ama olye bisi diemem Overlord Bir Hic Necro bir hic olympiadda

Overlord ve Necro DİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 11 Kasım 2008; 15:58:47 >

• En iyi class var EE.
  • arkadaslar titannn kosamiyıorr overlorda agir adam titan atk adami yakalarsa ezer c6 mı oynuyorsunuz sızz tıtan tıtan tuturmusunuz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: taaruz

arkadaslar titannn kosamiyıorr overlorda agir adam titan atk adami yakalarsa ezer c6 mı oynuyorsunuz sızz tıtan tıtan tuturmusunuz :D

overlorda agir olabilir ama hangi chari yenemedigini sole bende onu nasl yencegini soliim
    OKÇU EN BASİTİ sormanıza bile grek yok
  • ben bu titanı pek bilmiyom ama tek atar dedigin ok mu atiyo bu?
    nasil clastir boyle hemen acicam bir tane,

ama yinede paladin angelic ve ardindan life toch acinca elinede as haste alinca onune geleni kesiyo.

zaten lvl 78 de 3000 cp var ve uygun dovme ile 9-10 bin de hp oluyo, zaten 2000 -2500 p def, m def var.

ama burada onemli olan hizli olmak cp bitmeden canini dogru sekilde azaltip tam uygun anda angelic ve hizlica life toch acman, bu arada zaten unutmayalim ki iyi bir paladin oyuncusu rakibine zaten yere yapisma ve arka arkaya stunlari atmistir. yani rakip zaten hareketsiz ve caresizdir. ayrica rakip savasciysa, rakibin kafaya halkada cikrmissa zaten olay bitmis adam kesilmeyi bekleyen kuzu gibi olmustur :)
  • Yha Pladine Tek Atamas Titan O kdr da deil
  • Serverdan Servera Fark var her servara gore bence classlar degisir ama
    FavoriLerim

Mage : Sh ( spelhowler ) , Sps
    Fighter : Silver Ranger , aw
  • Dun 76 lvl oldum ve agument bastim akil almaz skill cikti 2lvl sonra pvp charim tamamdir Abyss 7x
    http://img161.imageshack.us/img161/2323/l22008111101512020co2.jpg
    Bu arada Abyss 7x serverinda Tphoon Adinda Hell knight vardi Adami herolukta deviren yoktu.
    Titan olsa dahi,
    Su an oyunu birakti ama +14 Pantheri vardi Mesala Ve bu server med high degil Low 7x
    Aklima 1 soru geliyor Spewhowleri silip Paladin acsam ama interlude' gercekten tanklar öldü yerini titanlar aldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: inclc

ben bu titanı pek bilmiyom ama tek atar dedigin ok mu atiyo bu?
    nasil clastir boyle hemen acicam bir tane,

ama yinede paladin angelic ve ardindan life toch acinca elinede as haste alinca onune geleni kesiyo.

zaten lvl 78 de 3000 cp var ve uygun dovme ile 9-10 bin de hp oluyo, zaten 2000 -2500 p def, m def var.

ama burada onemli olan hizli olmak cp bitmeden canini dogru sekilde azaltip tam uygun anda angelic ve hizlica life toch acman, bu arada zaten unutmayalim ki iyi bir paladin oyuncusu rakibine zaten yere yapisma ve arka arkaya stunlari atmistir. yani rakip zaten hareketsiz ve caresizdir. ayrica rakip savasciysa, rakibin kafaya halkada cikrmissa zaten olay bitmis adam kesilmeyi bekleyen kuzu gibi olmustur :)

ya normalde tıtan twohanded sword kullanıo hanı essek gıbı olan buyk kılıclardan canı%30 un altına ındımı frenzy dıe bı skıll acıosun hayvan gıbı p.atak verıo elıne bow alıncada baya bı katlanıo atagı ondan ole dıolar tek atıo dıe ....ama kullanandan kullanana fark var herkes ole prof kullanamas tıtanı...

• ben teona gore konusuyorum sizi bilmem arkadaslar diyer serverlar beni ilgilendirmez ben bildigimi gordugumu soylerim lvl 76 bir titan 55 lvl th kesemedi gerci yakalaya bilseydi keserdi ama adamin ustunde ben aptalim titanin kucagina zıplıyımda benı 3 4 kez yere sersın demıyor yanı
    okcu basit olabilir ama en kulanisli pvp sonradan girmeyi seven uzaktan calisan hizi seven bir anda catcut vurup baktin olmadi topuk koyup uzamasini akili oynamasini bilen kisiler herzaman okcu acarlar arkadaslar icin birde pvp lerde olmazsa olmazi
    birde en iyi class diye birsey yokkk donem vardir her donem bir car on plana cikiyor okcularin donemini bekliyorum ama kamaellerin donemi yakindir cok saglam geliyrlar :D bence kasmak lazim bir tanede ondan :D
    c3 te th lerin donemiydi cok saglamdilar
    c4 c5 bilmiyorum tam olarak necro olabilir tahminimce
    c6 tabikiii orclarin krali TİTAN ama titan c6 kaldi ama partilerin olmazsa olmazi yinede saglam bir titanla burun buruna gelmek istemem hemde saruhanla korkuyorum adami gorunce neyse alinma atti :D
    kamael gec anlamadim hangi car iyi gecis donemi diyelim buna
    Gracia finali konusalim bence cok buyuk suprizler bizi bekliyor dual dagercilar piyasaya cikiyor pelerin geliyor falan filan
    bence Gracia finalde daggercilar degilde kamael yada 3 classında magelerı on plana cika bilirler umarim okculari dahada neflemezler :D

• Yha Arkadaslar Siz Nerden Buluyosunuz Bole Low Rate Serverleri

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerli_okan

quote:

arkadaslar titannn kosamiyıorr overlorda agir adam titan atk adami yakalarsa ezer c6 mı oynuyorsunuz sızz tıtan tıtan tuturmusunuz :D

overlorda agir olabilir ama hangi chari yenemedigini sole bende onu nasl yencegini soliim

titan frenzy acsın sonra bakalım kim kimi yenio daha dogrusu kovalıo overlord u yenme cok basit
    necro veya sps overlord un hakkından gelebilecek classlar hemide cok basit tabi onları oynayan iyi bilecek
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fenerli_okan

quote:

titan frenzy acsın sonra bakalım kim kimi yenio daha dogrusu kovalıo overlord u yenme cok basit
    necro veya sps overlord un hakkından gelebilecek classlar hemide cok basit tabi onları oynayan iyi bilecek

Titan Frenzy Acasa Onu Kesecek Cahrlar Vardir

Örnek;

Okcular Kaca Kaca Vururlarsa Keserler Titan Bowu Ceksede Mesafesi Yoktur.!

Th de kesebilir Ama Tabiki Buluf Adli Skili Tutarsa Ve Kulanmayibiliosa

Ama 1x1 Yapinca İsler degisir Titan Frenzy icin %30 hp ye gelmesi lasim 1x1 PvP de Adam Akılılık Yaprsa Titan Frenzy Yapinca ona dalar Hp sibi cogaltmadan

Eyer İsler TAm Tersi Olursa Titan O adami Yer

• gel benim oynadıgım serverde kapısalım titan ı bi char yenebiliomu titan cok super oynarım anında frenzy i acabilirim
    vede okcu kaca kaca 200-400 damage le beni olduremez guts la ona dogru yaklasırım ve o gide gide atmicana gore
    benimde ona atma sansım oluyo zaelot la zaten ondan daha hızlı koscam icin okcu tank overlord and dier hic bi class TİTANI YENEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ
  • quote:

gel benim oynadıgım serverde kapısalım titan ı bi char yenebiliomu titan cok super oynarım anında frenzy i acabilirim
    vede okcu kaca kaca 200-400 damage le beni olduremez guts la ona dogru yaklasırım ve o gide gide atmicana gore
    benimde ona atma sansım oluyo zaelot la zaten ondan daha hızlı koscam icin okcu tank overlord and dier hic bi class TİTANI YENEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Oynadigin Sever İnterludeyse Her Turlu Cunku Agumnt Acite Ve Pasive LvL 10 Skil Getirmede Ustume Tanimam Bana orda Pasive Might Active Might Ve active Dual Might Getirisem 200-400 Dgm lerde Biras deil baya Bi degisme Olur Mesela 3000-4000 Olabilir

• oynadıgım server c5 ve TİTAN da üstüme tanınam cok seri bi sekilde oynarım vede oynaıdım serverdda beni sadece anhcor durdurabilr baska zor
  • istediginiz charla gelin karsiniza dominatorle cikarim ve buyuk ihtimal almasini bilirim
    sadece necro larda zorlanirim onunda nedeni 2 tane silence olmasidir
    okcularla overlord alabilecek arkadaslara zaten bi sozum yok...
  • quote:

oynadıgım server c5 ve TİTAN da üstüme tanınam cok seri bi sekilde oynarım vede oynaıdım serverdda beni sadece anhcor durdurabilr baska zor

Silence,Slow Durdura Bilir

Bide Cok Komik Olan Bi Sey Var Biz Orda Farklı Oluyos Burda Farklı

Burda Tartisios Dier Acitigim Topicte Kavga
    Senin Acitgin topickte Arki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.