Şimdi Ara

Sizce Bu Lineage 2 de ki En İyi Clas Hangisdir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
18.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw kArdesim Sen 1 serverde oynamisn turutrmusn bi titan her server ayni deil ama statndart olark titan

bi b... benzememz
  • yapma yaw titan dada ısrarlıyım o da iyi bi class normal dede cogu clası yatırabilecek bi class benceü
    oynamasını bilene
  • Necromancer , Phantom Ranger.
  • Incorrect.Name arkadasımında dedigi gibi phantom
  • Yay Titanda Oynamak Cok Sıkıcı Bir Sey Ama

Bence Bana Gore En Guclu Claslar:

Sagiturus

Th

NecroMancer

Sorcer

Duelist

Paladin

Tyarnt

Bu saydiklariminin Coguda Keser Titani Yani

Th:Bluff Tuatarsa Kesr

Tyrant:Zeolet Ve Hiz Nedeniyle kesr Titan Hp cogaltana KDr Tayrant Keser Onu

Necro:Silence,Ancahorla kesr=Hp As Kallinca 76 da gelcen Silencisi Tuatrsa Franzy Yapamas

Sorcer:Cancel,Slow

Sagiturus:Ztn KAsrisinda Hic Sansi Yok

Duealist:Oynami Bilirse Butun Claslari
  • Shillen TempLear Üzerine Char Tanımam :P CriticaL vuruş olsun- P.defi,M.defi olsun cubicleri oLsun Karşındaki rakibin şansı yok denebilcek kadar az ;) Hold at- paraliz at- Cancel at- Debuff at ne atarsan at ^^ rakibe verdiğim şans 0 :) Çünkü aynıları Skde de var ^^
  • peki sunu nie goz onunde bulundurmuonuz?
    ben frenzyi 10 bilemedin 20 saniyede aciom o ve battle roar la da hpyi dolduruom e o zaman kim kimi kovalicak acaba?
    shilin enaz iki tane By.GohanX saydıgı karakterlerin hic sansi yok anchor tutmadıgı surece tabi ben skillerimi kullandıktan sonra sen silence atsan ne olcak ben yanına gelince zaten pvp bitcen necroyuda kurtarcak skili anchor dur bu kadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

peki sunu nie goz onunde bulundurmuonuz?
    ben frenzyi 10 bilemedin 20 saniyede aciom o ve battle roar la da hpyi dolduruom e o zaman kim kimi kovalicak acaba?
    shilin enaz iki tane By.GohanX saydıgı karakterlerin hic sansi yok anchor tutmadıgı surece tabi ben skillerimi kullandıktan sonra sen silence atsan ne olcak ben yanına gelince zaten pvp bitcen necroyuda kurtarcak skili anchor dur bu kadar basit

Sen onlari aldiginda cancella 3 buff in (buyuk ihtimal wind walk haste berserker) Gidicek slow yedigin zamanda hızın 100un altina dusucek olynin bi ucundan bi ucuna sen gelene kadar ben seni keser Resler bida keserim
  • quote:

Touch of deathı bilmiyorsun galiba ^^ Ayrıca çoğu yerde WindwaLk ve wind en başa alındığından Debuffolayında onlar en başta gidiyor ;) he belki siz titana özel sona alırsınız ama bu seferde başka bufflarınızı kaybedersiniz.
  • yav en iyi char oynadığın ve sahip olduğun zevk aldığın chardır. /out.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

quote:

Touch of deathı bilmiyorsun galiba ^^ Ayrıca çoğu yerde WindwaLk ve wind en başa alındığından Debuffolayında onlar en başta gidiyor ;) he belki siz titana özel sona alırsınız ama bu seferde başka bufflarınızı kaybedersiniz.

Seni hic sevmeiom ama dogru soze bisi diyemem

+1

• Arkadaşlar ben Human Elf açtım şuan 29 lvl elven scout um, Human elf okçuları iyi değilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

quote:

Seni hic sevmeiom ama dogru soze bisi diyemem

+1

Eyvallah teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Arkadaşlar ben Human Elf açtım şuan 29 lvl elven scout um, Human elf okçuları iyi değilmi ?

Sen bunların mavrasına bakma
    Neyi oynamaktan hoşlanıyorsan onu oyna
    Bi ara bu human elf olayınada açıklık getirirsen bende mutlu olurum.Hawkeye mı demek istedin acaba?
  • En İsi Bi Server Acak Burda Solenen Her Cahri 1vs1 PvP Yaptirak

Server İsini Bana birakin
  • He Ne diosunus Acayim 1 tane Server Olesine Herkes Sectigi cahri Acsin Ve Herkeste Ayni İtmler Buşunsun İste O Zmn Analris Hangi Classiin En Guclu Oldugunu Veeeeeeeeeeeeeeee.! Human Okcunun Dark Elften Daha Cok Mesafesi Oldugunu dime
  • Kardesım onu bunu bılmem ama benım fıkrım hawkeye dıger class okculardan bence bıras daha onde gıbı yanı bıras daha ıyı gıbı..
    Canı olsun verdıgı damage olsun crıtıkal ı olsun hanı dengelı ve char bence dıerlerınde dıger class okculardan bıras daha ii gibi...
    Benım fıkrım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

Kardesım onu bunu bılmem ama benım fıkrım hawkeye dıger class okculardan bence bıras daha onde gıbı yanı bıras daha ıyı gıbı..
    Canı olsun verdıgı damage olsun crıtıkal ı olsun hanı dengelı ve char bence dıerlerınde dıger class okculardan bıras daha ii gibi...
    Benım fıkrım...

Bende Onu Diyorum Yha Hele Skr Benim Kafadan Biri Cikti Ama [Mc-Mesut] Ole Demio Tuturmus bi Dark dir gidio

• tounc of death atsanda oynadıgım serverda fazla buff gotumuo hem bi keren shilin veya dark avengerla titan ı hayyatta yatıramassın 100-500 damageyle olacak isler deil bunlar titan nı iyi kullanmasını bilen canceli yedikten sonrada shlini veya darkavengeri yatırır
  • Yaw TiTan 5 para etmes
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.