Şimdi Ara

Sizce bu mont güzel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://shop.lacoste.com.tr/urun/erkek-giyim-rugby-sweatshirt-lacoste-standard-fit-sweatshirt-23186991

17 yasındayım bu mont sizce cok mu büyük kaçar yada bana onerebileceginiz baklava desenli mont var mı?

• Ona bi 600tl verde kendine gel bence.Baklava desenliler en dandik görünümlü şeyler bence.Ama sen 600tl ver
  • Güzel ürün ama fiyatı yüksek 250 lira civarında olsa bende alabilirdim
  • Ya abiler bende vermem normalde ama bayramdan cıktık bayram harclıgımla alıcam oyüzden işte başka önerebileceginiz birşeyler var mı full baklava desenli olsa direk alırım ama tereddütte kaldım arkadası falan hoş mu sizce
  • çop

• quote:

Orijinalden alıntı: geezers00101

Ya abiler bende vermem normalde ama bayramdan cıktık bayram harclıgımla alıcam oyüzden işte başka önerebileceginiz birşeyler var mı full baklava desenli olsa direk alırım ama tereddütte kaldım arkadası falan hoş mu sizce

Bro ogrencisin sanirim tek parca seye o kadar para vercene normal bi mont al yanina gomlek falan da alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu mont nasıl ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ederi en fazla 99tl dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 7 Ekim 2014; 16:05:09 >
  • Gayet şık görünüyor ama bu fiyat nedir Allah aşkına?
    Ederi taş çatlasa 150 TL.
    Ha diyorsan ki aylık gelirimiz 10bin TL al gitsin.
    Biraz daha araştırmalısın o fiyata aynı şıklıkta 2-3 ürünü alabilirsin tek ürün yerine.
  • Mont mu mont bu mu mont

• Bu fiyata neler yapılır farkında mısın ? Gerçi siz zenginler için bir şey değildir.
  • 600 lirayı gördüm koltuktan düşüyodum

• Bence git bi dışarı çık magazalari gez aklında ne alacağına dair biseyler sekillenmeye başlar

• Bunu da düşenebilirsin

http://www.occasion.com.tr/urun/giyim-erkek-ceket-mont-lacoste-mont-21304830

ayrıca istanbulda oturuyorsan lacoste outlet mağazası bu pazara kadar açık orada daha ucuza bulabilirsin.

Kroki

• arkadaş hiç mi zevkiniz yok anlamadım ki hem iğrenç hem de inanılmaz pahalı git ltb,bershka pull&bear h&m gibi yerlerden giyin kat kat iyi şeyler bulursun
  •  Sizce bu mont güzel mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakaları rezalet o parayada kesinlikle değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: geezers00101

Ya abiler bende vermem normalde ama bayramdan cıktık bayram harclıgımla alıcam oyüzden işte başka önerebileceginiz birşeyler var mı full baklava desenli olsa direk alırım ama tereddütte kaldım arkadası falan hoş mu sizce

Zara'da senin tabirinle tam baklava o desenin ismi kapitone desendir 100 TL'ye çok güzel bir mont var onu al senin gösterdiğinin içinden geçer hemde neyin bayramı bu böyle 600k harçlık kastın

Edit : Al Sana link vereyimhttp://www.zara.com/tr/en/man/special-prices/quilted-overshirt-c661502p2235033.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 8 Ekim 2014; 17:33:29 >

• Gereksiz pahalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.