arkadaşlar ben daha önce bu oyunu hiç oynamadım ancak herkes çok güzel diyor bende başlasam mı acaba ancak hiçbirşey bilmiyorum yardım edebilirmisiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: memo_1980
arkadaşlar ben daha önce bu oyunu hiç oynamadım ancak herkes çok güzel diyor bende başlasam mı acaba ancak hiçbirşey bilmiyorum yardım edebilirmisiniz?
ederiz hele sen bi başla
Butun yardımlar burada yazılı zaten rehber olsun,diger takıldıgın sorular olsun hepsi yanıtlanıyor zaten.Para verebilecek durumdaysan MMORPG leri seviyorsan azda olsa bilgin varsa,
Başla
quote:
Orijinalden alıntı: hunterx
Butun yardımlar burada yazılı zaten rehber olsun,diger takıldıgın sorular olsun hepsi yanıtlanıyor zaten.Para verebilecek durumdaysan MMORPG leri seviyorsan azda olsa bilgin varsa,
Başla
bu soruyu soruyorsan oynama
Knight daha iyi onu oyna
quote:
Orijinalden alıntı: Private
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Private
bencede
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Knight daha iyi onu oyna
quote:
Orjinalden alıntı: radyasyo_N
Knight daha iyi onu oyna
knightçılardan daha aşağıdasınız başlamak isteyen adamı bile aşağılarsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Garrosh Hellscream
quote:
Knight daha iyi onu oyna
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: S3ZGEK
quote:
Knight daha iyi onu oyna
Çok kavgacı gördüm seni
quote:
quote:
Knight daha iyi onu oyna
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Knight daha iyi onu oyna
hahahahaha sen büyük bi ihtimal knightçısındırbu arada hiçbir insan knight online oynayan bir insanın aşağısında olamaz imkansızdır bu!!!!
konuyu başlatan arkadaşa sölüyorum kardeş sen hiç düşünmeden başla bence beğenmessen de knight var onu oynarsın o daha güzel
quote:
Orijinalden alıntı: AhnQiraj
quote:
quote:
Knight daha iyi onu oyna
hahahahaha sen büyük bi ihtimal knightçısındırbu arada hiçbir insan knight online oynayan bir insanın aşağısında olamaz imkansızdır bu!!!!
konuyu başlatan arkadaşa sölüyorum kardeş sen hiç düşünmeden başla bence beğenmessen de knight var onu oynarsın o daha güzel
Alıntıları Göster
orjinal serverlarda wow oynuyorum bazıları gibi free wow serverlarında takılmıyorum sadece ben insanlara oynadıkları oyunlara göre değer biçilmesine sinirlendim
quote:
orjinal serverlarda wow oynuyorum bazıları gibi free wow serverlarında takılmıyorum sadece ben insanlara oynadıkları oyunlara göre değer biçilmesine sinirlendim
Alıntıları Göster
Ne kadar enteresan , knight Online zamnında güzel bir oyunda USKO açılmadan önce ve USKO nun ilk serverları ares ile diez ne zaman burada başkalarını aşşağı görmekten hoşlanan arkadaşlar gibi arkadaşlar oyuna başladı KO da ozaman işin içine hırs girdi sizin gibi oynadığı oyuna göre ve oyunna tamah eden insanlar olduğu sürece insanlar hiç bir zaman adam gibi oyun oynayamaz .
senin soruna gelirse arkadaşım bence başlama ne wow,ko,yada başka bir mmorp oyuna insanın hayatını bitiriyor.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Sinirlenmekte haklısın.Kesemediler şu knight vs. Wow muhabbetlerini
quote:
Orijinalden alıntı: placeformyhead
quote:
Sinirlenmekte haklısın.Kesemediler şu knight vs. Wow muhabbetlerini
Alıntıları Göster
Eğer hergün ayıracak 4 5 saatin varsa başla.. Ama okulun fln varsa biraz ertelemeni öneririm Çünki oyunun içine girdikçe 4 5 saat de yetmicek kendimden biliorm
quote:
Orijinalden alıntı: Goldthwait
Eğer hergün ayıracak 4 5 saatin varsa başla.. Ama okulun fln varsa biraz ertelemeni öneririm Çünki oyunun içine girdikçe 4 5 saat de yetmicek kendimden biliorm
Alıntıları Göster
hersey irade meselesi
quote:
Orijinalden alıntı: Warwicky
hersey irade meselesi
Alıntıları Göster
Başlama
quote:
Orijinalden alıntı: mmengi
Başlama
Alıntıları Göster
benim 2 senem gitti uniden wow yuzunden europe da ilk 3 rank 14 den biriydim bundan 2 sene once benden tavsiye eger okul filan varsa hic baslama bu arada char ismi fuujin server ragnaros...
quote:
Orijinalden alıntı: fuujinsan
benim 2 senem gitti uniden wow yuzunden europe da ilk 3 rank 14 den biriydim bundan 2 sene once benden tavsiye eger okul filan varsa hic baslama bu arada char ismi fuujin server ragnaros...
Alıntıları Göster
Başlamak istiyorsan başla...İtiyacın olan her bilgi forumda mevcut..sadece araştırman yeterli...
quote:
Orijinalden alıntı: crazypust
Başlamak istiyorsan başla...İtiyacın olan her bilgi forumda mevcut..sadece araştırman yeterli...
Alıntıları Göster
peki oyunun fiyatı nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: memo_1980
peki oyunun fiyatı nedir?
Alıntıları Göster
35+75ytl ve 3gb kota varsa kotadan da gider 1 2 gb patchler için.. Aylık 13 euro bi de ücreti var. Sudan ucuz yani
quote:
Orijinalden alıntı: Goldthwait
35+75ytl ve 3gb kota varsa kotadan da gider 1 2 gb patchler için.. Aylık 13 euro bi de ücreti var. Sudan ucuz yani
Alıntıları Göster
ulan adamlar b.k gibi para kazanıolar bizde yapalım böle bi oyun