Şimdi Ara

Sizce bu SESLE olur mu ?? DUBLAJ SANATÇILIĞI [*YENİ KAYIT KOYDUM*] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim aldıktan sonra rahat olur.Git hayatını kurtar.
  • sarman29 teşekkür ederim :)
  • Olmuş sesin çok iyi.
  • biraz egitimle cuk oturur ses

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper bence. başvurmalısın.
  • Teşekkürler arkadaşlar :)
  • Çok iyi, bir iş yaparsan yaz buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwasderf -- 25 Şubat 2013; 22:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamam ama bence olmuş
  • çok iyi olur :D
  • Teşekkürler arkadaşlar :)
  • Ses tonun, vurguların fln gayet iyi. Yalnız oyunçeviri den teklif aldığını gördüm, nooldu o iş oldu mu
  • Daha olmadı. Deneyeceğim :) Kayıt yapmam gerekiyormuş :)
  • 2. kaydıda koydum arkadaşlar.
  • tiyatro ile ilgilenen biri olarak biraz daha prof. eleştiri yapmaya çalışıyım;

Ses tonun uygun fakat kelimelerde yanlış yerleri/heceleri yanlış vurguyla söylüyorsun.

Özellikle R'lere fazla basıyorsun bu da bitirim bir konuşma biçimi çıkarıyor.

Diğer harfler ise T,P,M,L.. Özellikle T - D gibi, P - B gibi çıkıyor. R gibi M ve L'yi de fazla vurguluyorsun.

Biraz daha anlaşılır ve net olmaya çalış, kimse senin düşündüğün kadar hızlı duymuyor. Konuşurken geç kalıyorum hissiyatını at üzerinden, tane tane konuşursan sesini çok daha iyi kontrol edebilirsin.

Sonuçta pc mikrofonundan kayıt ettiğin için, bizi yanıltıyo da olabilir. Ama özellikle vurgularda ve R'lerde sıkıntı diğerlerine nazaran daha büyük biraz daha dikkat et.

Karakteri seslendirirken doğal durmasından ziyade taklit gibi duruyor. Karakteri düşün ve o karakter o anda nasıl bir doğal tepki verirdi, bunu düşünerek seslendirmeye devam et.

Bunları çalışır ve aşarsan gayet de seslendirme sanatçısı olur senden kardeşim, yolun açık olsun :)

• TaKo eleştirin için teşekkür ederim. Eksik noktalarımı görmeme yardımcı oldun :) Önerilerini dikkate alacağım. Teşekkürlerimi sunuyorum. İyi geceler :)
  • Annen seni seslendirme sanatçısı doğurmuş evlat.
    *Ciddiyim bu işin peşini bırakma.
  • MinnieMouse teşekkür ederim sağolasın :)
  • Valla gayet iyi, başarılar.
  • Alp teşekkürler.
  • Sesin çok iyi . Çalışsan iyi işler çıkarırsın bence.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.