Şimdi Ara

Sizce bu SESLE olur mu ?? DUBLAJ SANATÇILIĞI [*YENİ KAYIT KOYDUM*] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MrCnR06 teşekkürler :)
    imperial93 eyvallah kardeş beğenmene sevindim :)
  • Güzel olmuş, süper.
  • Hiç eğitim almamış birisi için şahane. Evde sürekli ses kaydı yapıp dinleyerek oyunlarda veya düşük bütçeli filmlerde dublajlık yapabilirsin. Ha bide torpil bulursan durdurabilene aşk olsun :D
  • yasinuğur Teşekkürler :)
    jr.Steve evet hiç eğitimim yok. Çok amatörüm gerçekten :) Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Güzel olmuş yapabilirsin bence. Benim onayım ne kadar yararlı olur o ayrı tabi.
  • Böyle sesim olsa, eski amerikan filmlerindeki replikleri söyleyip, kaydeder, tekrar tekrar dinlerim Gerçekten güzel sesin var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 25 Şubat 2013; 19:34:22 >
  • Şimdilik 9 numara. Eğitimle 10 numara olacaktır :)
  • Ben begendim hocam ama biraz sap gibi kalmissin duygu falan kat. Ben de cok merakliyim seslendirmenlige hatta konu falanda acmistim ve kendi kayitlarimda var ama yayinlamaya cekiniyorum dalga gecerler diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazartesi gel başla
  • sesin güzelmiş dostum güle güle kullan.
  • Teşekkürler arkadaşlar :)
  • Biraz daha duygu katarsan çok hoş olur bence potansiyel var. Olayı hisset.
  • UchihaEziği öneriniz için teşekkür ediyorum. Haklısınız. Deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizligenc

PongLenis teşekkür ediyorum başvuru yapacağım :) Eyvallah.

Ben de onu diyecektim. Dublaj ekibiyle pek alakam yok ama bir bak, aramızda görmek isteriz eğer uygun görülürsen. Hem kendini geliştirme fırsatın da olur. Oyunlarla aran nasıl bilmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 25 Şubat 2013; 21:21:22 >
  • sesin güzel ama bence biraz geliştirmelisin kendini. duygu eksikliği sezdim ben, en azından ben kendi adıma duyguların sese yansımasını isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

Orijinalden alıntı: hizligenc

PongLenis teşekkür ediyorum başvuru yapacağım :) Eyvallah.

Ben de onu diyecektim. Dublaj ekibiyle pek alakam yok ama bir bak, aramızda görmek isteriz eğer uygun görülürsen. Hem kendini geliştirme fırsatın da olur. Oyunlarla aran nasıl bilmiyorum ama.

Eyvallah hocam pek hala :)
  • Ses tamam. Eğitim gerekli.

Görüntüyle birlikte oyuncuya odaklanarak seslendirmeye çalış kendini geliştirmek için.
  • "R" harflerini fazla bastırmazsan süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Ses tamam. Eğitim gerekli.

Görüntüyle birlikte oyuncuya odaklanarak seslendirmeye çalış kendini geliştirmek için.

Teşekkür ederim yorumunuz için :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.