Şimdi Ara

Sizce bu SESLE olur mu ?? DUBLAJ SANATÇILIĞI [*YENİ KAYIT KOYDUM*] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En fazla yan rol olursun. Sesin o kadar iyi değil biraz karizmatik olmalı.
  • -Pisagor- haklısın hocam :) Teşekkürler :)
  • olur ama şans ve torpil lazım
  • Death Note doğru diyorsun hocam :)
  • Bence olur.banada cevrem her zaman sesin cok kaliteli diyor ama hic bi atilim yapmadim tonlamalari hic beceremiyorum. sen anladigim kadariyla hic bi egitim almamissin tonlamalarin iyi gercekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aç yüzüklerin efendisini küfürlü dublaj yap uğraşma böyle şeylerle.
  • bir çorumlu şakir dublajı kadar iyi değil ama idare eder... ben genellikle cnbc-e izliyorum daha güzel.
  • Teşekkürler :)
  • http://vocaroo.com/ Burda daha çok kayıt yapıp daha hızlı paylaşabilirsin. Bir de video kopuk gibi geldi metin vardıysa bile kopukluk vardı, demek istediğim yoksa kendine bi metin hazırlayıp onu akıcı şekilde seslendirmeyi de deneyebilirisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: break99

http://vocaroo.com/ Burda daha çok kayıt yapıp daha hızlı paylaşabilirsin. Bir de video kopuk gibi geldi metin vardıysa bile kopukluk vardı, demek istediğim yoksa kendine bi metin hazırlayıp onu akıcı şekilde seslendirmeyi de deneyebilirisin.

Metin kopuk gerçekten de. Çünkü hiç araştırma yapmadan hızlı biçimde replik baktım :D birleştirdim saçma bir şekilde. Size katılıyorum :) Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hizligenc -- 25 Şubat 2013; 12:44:00 >
  • Sesin çok iyi bence, içinde heves de varsa değerlendir derim.
    Text bozuk diyenler olmuş, kurduğu cümlelerin ne önemi var, önemli olan sesi, nasıl olsa seslendireceği diyalogları kendi yazmayacak.
  • Teşekkür ediyorum asal sayı
  • çok güzel yaaaa
  • dostum sesin sezai aydın'a benziyor.
  • Teşekkür ediyorum Poseidon. :)
    Teşekkürler yunalir :)
  • Figüran seslerine olabilir.
  • Eyvallah :)
  • potansiyel var dostum.
  • 1700-1800 yıllarını konu işleyen filmlere uygun bir sesin var hani şöyle peruklu ilginç icatların olduğu yıllar.
  • Sesın ıyı ustad, umarım hakettıgın yerlere gelırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.