Benimde sesim iyidir bir mikrofon almayı düşünüyorum yakın zamanda bir de pop filter. Ama bu eğitimi falan nasıl oluyor? Hem öğrenciliğe devam edip hem de eğitimini alabiliyor muyum? Eğitimden kasıt diksiyon vs. herhalde?
quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
Benimde sesim iyidir bir mikrofon almayı düşünüyorum yakın zamanda bir de pop filter. Ama bu eğitimi falan nasıl oluyor? Hem öğrenciliğe devam edip hem de eğitimini alabiliyor muyum? Eğitimden kasıt diksiyon vs. herhalde?
Benim de bildiğim kadarıyla eğitimden kasıt öncelikle diksiyon eğitimi alınması.
Başka neler vardır pek bilmiyorum. Araştıracağım :)
gayet güzel
Olur.
Sesin karizmatik.
sesin kulağa güzel geliyor eğitimini almaya bak
Çok teşekkürler arkadaşlar :)
Ses tonun çok iyi tok bir ses. Çok iyi olur hemde. Eğitimini alıp dublaj sanatçılığı yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Nasyonelist
Korkunçlu karı yok beyler...
Bence sesin kulağa güzel geliyor..
Hiç aklıma gelmedi cidden.Bir de bilgisayarın dibine girmiştim iyice çıksa bayılırdım herhalde:D
lostplanetp eyvallah teşekkür ediyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: JimiKié
ses biraz taklit olmuş gibi, duymaya alıştığımız duublaj sesleri gibi. az daha özgün olabilirsin. Ama potansiyeli sezdim ben Evet diyorum.
Aynen he gecenin bir saatinde sadece benim izlediğim filmlerdeki dublajı yapan adamların seslerine benzemiş
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
En fazla yan rol olursun. Sesin o kadar iyi değil biraz karizmatik olmalı.
Birçok kişiden güzel ama sana katılıyorum.
Benim çok beğendiğim seslerden biri;
Polat alemdar karakterini seslendiren kişi,
Sağır Oda dizisinde, Aras Dağlı
Forumda bir arkadaş vardı, seslendirme'de çalışıyordu.Yaşı 22 falandı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mü'min
quote:
Orijinalden alıntı: JimiKié
ses biraz taklit olmuş gibi, duymaya alıştığımız duublaj sesleri gibi. az daha özgün olabilirsin. Ama potansiyeli sezdim ben Evet diyorum.
Aynen he gecenin bir saatinde sadece benim izlediğim filmlerdeki dublajı yapan adamların seslerine benzemiş
Benziyor olabilir :D Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: hizligenc
Dublaj sanatçısı olmayı düşünüyorum. Sesim uygun mudur ? Sizce ?
Görüşleriniz?
seste duygu yok. konuşma düzgün ama ses tonu her olayda aynı hiç duygu tasımıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: yec44
quote:
Orijinalden alıntı: hizligenc
Dublaj sanatçısı olmayı düşünüyorum. Sesim uygun mudur ? Sizce ?
Görüşleriniz?
seste duygu yok. konuşma düzgün ama ses tonu her olayda aynı hiç duygu tasımıyor.
Evet haklısınız. Çalışmam gerekiyor çok amatörüm.
Yalnız tam 2. sınıf amerikan polisiye filmi replikleri olmuş, ses de cuk oturmuş.
Biraz eğitimden sonra gayet de olur, şimdiden başarılar.
OnrbK teşekkürler iyi akşamlar :)
Ben şu an dublaj yapanlarla bi fark göremedim gözümün önünde canlandı açıkcası o olay o mekanlar olur diyorum ben