Arkadaşlar. Sistem almayı düşünüyorum. Sizce bu sistem nasıl. Yazıcı hediyeli. Ek olarak HP Monitör. Fiyatına oranla nasıl yardımcı olur musunuz? http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2009&productid=bd45553
Sen kafayı mı yedin??? O fiyata böyle bir PC mi alacaksın? Nasıl binbaşı oldun? Hiç mi Donanım bölümüne girmedin? Tamamen vazgeç sen bu işten.
Ehe. tasarımdayım ben. Donanım anlarımda pek deil. Peki alternatif sistem önerin nasıl olur paşam. yardımcı olsan bi el atsan bu kardeşinin işine!
Inşaallah Intel takıntın yoktur... Ne için kullanacaksın PC'yi? Oyun oynuyor musun? Oynamıyorsan 100-150$'lık ekran kartı alırsın, oynuyorsan 200-250$'lık bir ekran kartı alırsın. AMD 64 3000+ veya 3200+ Gigabyte K8NF9 1 GB Ram (2x512 Twinmos veya Kingston) 120 veya 160 GB Samsung 8 MB Cache Leadtek PX6600GT TDH Extreme Edition Aopen 400W PSU'lu bir kasa Asus DVD-RW Combo Kalan bütçene göre de 17" veya 19" monitör. Az önce aynı sistemi başkasına da yazdım
Saol paşam. Yoq takıntım yoq. Oyun oynarıs aırlıklı olaraq. Bana anakart & işlemci düzeni yeterdi. dierlerini zatı hallederim. Ama saolasın. Hemen inceliyorum...