Şimdi Ara

Sizce bu sistem nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki 2-3 sene için her oyunu full grafiklerde oynatabilecek bir pc kurmaya çalışıyorum bütcem maksimum: 4500 tl...sistem hakkında yorumlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler

CPU: Intel® Core™ i5-3470 Quad Core 3.20 GHz 6MB Cache LGA1155 + HD Graphics
    HDD: 1TB SATA-III 6.0Gb/s Cache 7200RPM Hard Drive (Single Hard Drive)
    MEMORY: 16GB (4x4GB) DDR3/1600mhz Dual Channel Memory (Corsair XMS3 w/Heat Spreader)
    MOTHERBOARD: Asus P8H61-MX Intel H61 chipset, Micro ATX Mainboard w/ 2 RAM slots, 7.1 HD Audio, GbLAN, SATA-II, 1xPCIe x 16, 1xPCIe x4 , 1xPCIe x1 (B3 Stepping)
    SOUND: HIGH DEFINITION ON-BOARD 7.1 AUDIO
    VIDEO: NVIDIA GeForce GTX TITAN 6GB 16X PCIe 3.0 Video Card

• anladığım kadarıyla bu pc hazır ve sen bilgisayar konusunda hiçbir şey bilmiyorsun?
  • Yok sistem hazır değil ama evet bilgisayar hakkında çok bilgim yok...yardımcı olursanız sevinirim.
  • Megadeth kullanıcısına yanıt
    dh deki ilk titanlı sistemi kuran kişi :) bütçe söylede üstad sana bi sistem çıkaralım. (bunun içinde monitör falanda olucak mı yane)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodu_ka -- 19 Ağustos 2013; 1:37:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

Yok sistem hazır değil ama evet bilgisayar hakkında çok bilgim yok...yardımcı olursanız sevinirim.

monitör dahil değil 4500tl bütçen mi var?
  • Selam usta,

Bütcem 4500 tl max İngiltere'den alıcam pcyi ama çok çok zorlarsan 1700 pounda(3.04 tl) kadar çıkabilirsin. Monitör de dahil fiyatın içine. Bu siteden toplarsan bana sevinirim.
    http://www.cyberpowersystem.co.uk/

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 19 Ağustos 2013; 1:40:20 >
  • Monitör de dahil ben sildim sadece monitörü...

http://www.cyberpowersystem.co.uk/

Bu siteden yardımcı olursanız sevinirim.
    sanırsam o site toplama satmıyor configrator de sadece custom lar var parçaları tek tek satmıyorlar
  • şu sistem;

Sizce bu sistem nasıl?

şu ise ekran kartı;http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9211

4524 lira yapıyor hepsi

• Bende öyle istiyorum zaten.
     Sizce bu sistem nasıl?

Sizce bu sistem nasıl?

türkiyeden alabiliceksen böyle bir sistem almalısın

o siteden istediğini şimdi customize edip atıcam 10 dk ye hazır
     Sizce bu sistem nasıl? Sizce bu sistem nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

Bende öyle istiyorum zaten.

imanım gevredi valla adamlar tamamen kazıklama usulü çalışıyor. son soru en hoşuma giden evinizde mi kurulsun teknik servistemi evde kurulucaksa çırak mı gelsin mühendis mi hepsinede farklı farklı para istiyorlar . sadede geliyorum zor oldu ama yaptım

CYBERPOWER Z87 CONFIGURATOR
    CPU: Intel® Core™ i7-4770K Quad Core 3.50 GHz 8MB Cache LGA1150 + HD Graphics ***Overclockable XXX*** [+84]
    HDD: 128 GB Plextor PX-M5S Series SATA III Gaming MLC Solid State Disk [+21] (Single Drive)
    MEMORY: 16GB (4x4GB) DDR3/1600mhz Dual Channel Memory [+72] (Corsair XMS3 w/Heat Spreader)
    MOTHERBOARD: Asus Z87-Pro Intel Z87 Chipset, ATX Mainboard w/ 4 RAM slots, 7.1 HD Audio, HDMI, GbLAN, USB 3.0, SATA-III, 2x Gen3 PCIe x16, 1x Gen2 PCIe x16 & 4x PCIe x 1 [+70]
    SOUND: HIGH DEFINITION ON-BOARD 7.1 AUDIO
    VIDEO: NVIDIA GeForce GTX 770 2GB 16X PCIe 3.0 Video Card [+267] (Major Brand Powered by NVIDIA)8 gb ssd

hdd de seçmiştim ama sanırsam bişi oldu çıkmadı 1 gb de hdd var 128 gb de ssd

1633 paund tutuyor klavye ve mause almadım monitör aldım.bu size tamamen yeter 3 yıl sorunsuz çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodu_ka -- 19 Ağustos 2013; 2:13:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.