S.a Beyler.Yılbasına 1.5 Ay Var.Daha Konusmak İçin Çok Erken Ama Bi Tahmin Yapmakta Zarar Yok.Knight Online Son Zamanlarda Çok Oyuncu Kaybetti.Bence Bu Oyuncuların Hepsini Olmasada Bi Kısmını Kazanmak İçin Bu Yılbasında 2 Sene Önceki Gibi Ağaç Kestigimizde Çıkan Şeyleri Kırdırdıgımızda İtem Çıkacak.Geçen Sene Böyle Olmasını Bekliyorduk Fakat Olmadı Ama Bu Sene Bence Böyle Olacak.Bu Seneki Yılbası İçin Umutluyum.Sizlerinde Yorumunu Alayım Dedim.Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
SİZCE BU YILBAŞI NE OLUR?
dupe
ağac kesme gibi bi event olursa yine bi bug bulunur diye k2 o tarz bi event yapmaz bence. her seneki gibi klasik cursed santa olur yaninada 1-2 boss event falan filan yapilir
bencede ağaç gibi bişiyler çıkabilir ama buguda beraberinde getirir
bnce bu yıl cokzor olmaz kolay yaparız itemde kolay olur oyuncu cekmek ıcın
[DBH] = Dupe Bug Hack
Yılbaşında bence agaç fln olmayacak çünkü piyasa çok değişiyo bunun için yapmazlar bence zaten 2sene önce mi 3 sene önce mi öle olmuştu çok kötü olmuştu
Zaten bişey değişmiyo paran oluyo ama itemler pahalı oluyo bişey deişmiyo
yılbası yenı server gelıcek en azından oyle umuyorum
k2 yenıden para kazanmak ıcın acar bence
quote:
Orjinalden alıntı: kasikla
yılbası yenı server gelıcek en azından oyle umuyorum
k2 yenıden para kazanmak ıcın acar bence
bence imkansız gibi olan serverlar bomboş adamlar daha yeni server getirip oyuncu yoğunluğunu düşürürmü ds de bile party olmuyo çoğu zaman eslantta paramun bile kurulmuyor exp kasmaya giren adam bakacak bomboş map bırakacam oyunu kimse olmadıktan sonra boş mapta yaratık ne kesilir nede exp kasılır nede zevk alınır eğer yeni server gelirse k2 hayatının aptallığını ortaya sermiş olur.
yeni server her ne kadar oyuncu çekiyo gibi gözüksede eski serverara her zaman zararı daha fazla dokunur. gidip iron neck düşürmüşüm vs yapacak adam bulamadıktan sorna ne işe yarar ...
benim tahminim yılbaşında bol itemli yaparlar çünkü 83 pacth inde amaç herkesin kolay lvl alıp her göreve exp eklenmesi itemerin artması olduğuna göre buna uygun birşey yaparlar.
Takı görevleri bile exp veriyor 58 den direk 60 a atlıyorsun 2 görev +%15 kasarak yeni itemler yeni basılamayn sheller ve takılar zaten ortaya çıktı adamlar muhtemelen eskiden yapıldığı gibi event takı ları ekleyebilirler diye düşnüüyorum.Çok da cıvık cıvık herkesin item düşürmesini istemem tabi uygun dengeli güzel event bulsunlar bu oyuna 20 kişi dha getirrim :D
2 Sene Önce Yılbaşında Birçok Player Çok Büyük Karlar Yaptı.Nasıl Bir Bug'un Söz Konusu Olduğunu Bilmiyorum.Eğer Bunun Benzeri Bir Uygulama Yapılırsa Hoş Olur...
quote:
Orjinalden alıntı: Unique_Human
S.a Beyler.Yılbasına 1.5 Ay Var.Daha Konusmak İçin Çok Erken Ama Bi Tahmin Yapmakta Zarar Yok.Knight Online Son Zamanlarda Çok Oyuncu Kaybetti.Bence Bu Oyuncuların Hepsini Olmasada Bi Kısmını Kazanmak İçin Bu Yılbasında 2 Sene Önceki Gibi Ağaç Kestigimizde Çıkan Şeyleri Kırdırdıgımızda İtem Çıkacak.Geçen Sene Böyle Olmasını Bekliyorduk Fakat Olmadı Ama Bu Sene Bence Böyle Olacak.Bu Seneki Yılbası İçin Umutluyum.Sizlerinde Yorumunu Alayım Dedim.Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
olm o ağaç zamaninda been aresde oynuodum giremedim arese yılbası event bitcek zannetim format liydi pc indirdim direk kurdum oyna girdim giremion arese sora olmpiaya ezuq actım wormlardan para aldım ve emc sonra agac kestim ormanci şarkısıyla:D nese oyuna baslayalii 1 senne oluyor kazık yememistim hala:D ezuqum unutma ozamanlar ve pc ozamanlar sorunluydu yakında ısınmaktan kurabiye bişircektim ustunde ama yinede caslıstım ve 5 chitin şel cikardim topladım ve kırdırdım 5çitin şel ve tanesini 25m den koydum cektiler ozamanlar ne bilemm ronarklandı :D gittim gittiiim anda yattim agladım:D bankaya koydum sora ne aldimi bilimom:D 1gb dusun 100m kasmıstım keske ole olsaydı hala çitin şeller bu yaz soyuldu çar:D
quote:
Orjinalden alıntı: FlightAttendant
2 Sene Önce Yılbaşında Birçok Player Çok Büyük Karlar Yaptı.Nasıl Bir Bug'un Söz Konusu Olduğunu Bilmiyorum.Eğer Bunun Benzeri Bir Uygulama Yapılırsa Hoş Olur...
2005 Yılbaşısının meşhur 5 5 1 Bugıydı o gerçekten millet çok büyük gbler stokladı köşeye dönmesini bilen döndü.
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
quote:
2005 Yılbaşısının meşhur 5 5 1 Bugıydı o gerçekten millet çok büyük gbler stokladı köşeye dönmesini bilen döndü.
Nasıl Bir Bug Bu Hiç Bilmiyorum ?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
quote:
Nasıl Bir Bug Bu Hiç Bilmiyorum ?
1 sayfa shard 1 sayfa raptor
Dupeleten bi bugdu şahsen ben o kadar yapabilmiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme