Şimdi Ara

Sizce buna izin verirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 30 mart sevgilimin doğum günü. Bunun için çılgınca bişey düşündüm olay şöyle ; evleri tepede denizi gören bir yerde fakat çok yakın değil. 30 mart doğum gününde bir tekne kiralayıp denize benzin ile seni çok ama çok seviyorum yazmayı düşünüyorum benzin ile. Fakat tek sorun sahil güvenlik.Sahil güvenlik sıkıntı çıkartır mı ? sıkıntı çıkartırsa bunun yasal süreci var mıdır?

• Zorluk çıkarılmayacak bir durum değil.
  • Senin malın mı deniz. Zaten yeterince kirli denizlerimiz. Ayrıca o benzin dağlılır rezir olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyBeard -- 29 Mart 2012; 2:42:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Zorluk çıkarılmayacak bir durum değil.
    Müftülüğe bi sor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Zorluk çıkarılmayacak bir durum değil.

öyle bir şey yapmak istiyorsun ki sonunda ne olur diye düşününce aklıma neler neler geliyor hocam bence hiç riske girme başka bir şey yap. ya da denize illa ateşle mi yazmak zorundasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

öyle bir şey yapmak istiyorsun ki sonunda ne olur diye düşününce aklıma neler neler geliyor hocam bence hiç riske girme başka bir şey yap. ya da denize illa ateşle mi yazmak zorundasın?

valla ne yalan söyliyim fikir zaten tuvalette gelmişti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wabisuke

Senin malın mı deniz. Zaten yeterince kirli denizlerimiz. Ayrıca o benzin dağlılır rezir olursun.

+1
  • Araba sürmeyi öğret ona araba kirala dostum

Ve onun yanında otur ona güven her şeyi sen öğret ona :D

Güzel bir fantezi olur
    ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTSounD

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Usta anlamadım şimdi,

1-Denize uzak manzaralı evi var kızın
    2-Sen denize benzin dökeceksin evden görülecek şekilde

Buraya kadar tamam, ateşlemeyi düşünüyormusun onu? Hadi ateşledin diyelim sen kıza haber verene kadar sönmez mi o? Suda ateş yanar mı? Babam böyle pasta yapmayı.. sen naptın ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Makarov

Usta anlamadım şimdi,

Buraya kadar tamam, ateşlemeyi düşünüyormusun onu? Hadi ateşledin diyelim sen kıza haber verene kadar sönmez mi o? Suda ateş yanar mı? Babam böyle pasta yapmayı.. sen naptın ya?

aynen öyle dostum. Benzin suda yanıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherry Sunburst

Usta anlamadım şimdi,

Alıntıları Göster
    arkdaşım o yazıyı hadi yapamazsında yaptım diyelim peki o yazıyı sadece kızmı görecek ondan sonra ilişkinin seyri sence ne olur işin teknik kısmına girmiyorumki öyle senin içinden çıkabilceğin bir mevzu değil denizle uğraşma yakınlarında bir orman varsa onu ateşe ver aşkımızın ateşi dersin.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kapa kapa pencereyi
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    benzin suda dağılmaz mı
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ah Onur ah boş adamsın. Sen bunu yapınca kız sana vericekmi vermicek. O zaman götü kaldırmaya ne gerek var. Yok. Ki zaten birazcık aklın olsa yapamıcağınıda anlarsın. Ah güzel kardeşim benim boşver ya
  • ygs bolumunde surekli takilan biriyim ve matematigim zayif diyorsun yok tıp olurmu diyorsun konu aciyorsun dost aci soyler sen boyle islere kafayi taktiktan sonra birak matematigi islem yapmayi ogrenirsen sukur et matematik manyagiyim altini ciziyorum ovmek icin felan degil yanlis anlam deneyimli oldugum icin o yuzden burda diger arkadaslarla polemige girecegin yere oturda ders calis ygs lys bolumundeki konunun yerine buraya yazdim...

Not : senin hayatin beni ilgilendirmez ve ya yapacaklarin sadece tavsiye uyarsin onemser onemsemezsin kendin bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blake. -- 29 Mart 2012; 3:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blake.

ygs bolumunde surekli takilan biriyim ve matematigim zayif diyorsun yok tıp olurmu diyorsun konu aciyorsun dost aci soyler sen boyle islere kafayi taktiktan sonra birak matematigi islem yapmayi ogrenirsen sukur et matematik manyagiyim altini ciziyorum ovmek icin felan degil yanlis anlam deneyimli oldugum icin o yuzden burda diger arkadaslarla polemige girecegin yere oturda ders calis ygs lys bolumundeki konunun yerine buraya yazdim...

Not : senin hayatin beni ilgilendirmez ve ya yapacaklarin sadece tavsiye uyarsin onemser onemsemezsin kendin bilirsin.
    konuyu gordum elemanin 2 3 mesajini okudum ve direk block cektim.. İnsallah sahil guvenlik jopu eksik etmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

konuyu gordum elemanin 2 3 mesajini okudum ve direk block cektim.. İnsallah sahil guvenlik jopu eksik etmez :)

Alıntıları Göster
    Denizleri hiç düşünme. O balıklar falan. İyice b.k edildi zaten denizler
  • Kimse de dememiş ki olum o benzinle yazdığın yazı denizde dagilmadan nasıl sabit duracak diye.
  • quote:

Arkadaşlar 30 mart sevgilimin doğum günü. Bunun için çılgınca bişey düşündüm olay şöyle ; evleri tepede denizi gören bir yerde fakat çok yakın değil. 30 mart doğum gününde bir tekne kiralayıp denize benzin ile seni çok ama çok seviyorum yazmayı düşünüyorum benzin ile. Fakat tek sorun sahil güvenlik.Sahil güvenlik sıkıntı çıkartır mı ? sıkıntı çıkartırsa bunun yasal süreci var mıdır?

Yazınca nolacak kardeşim ? Öff ne ergence işler ama.. Balıklarda ölsün sonra ? Hem tekneden yazamazsın öyle kolay iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Proud ]

quote:

Arkadaşlar 30 mart sevgilimin doğum günü. Bunun için çılgınca bişey düşündüm olay şöyle ; evleri tepede denizi gören bir yerde fakat çok yakın değil. 30 mart doğum gününde bir tekne kiralayıp denize benzin ile seni çok ama çok seviyorum yazmayı düşünüyorum benzin ile. Fakat tek sorun sahil güvenlik.Sahil güvenlik sıkıntı çıkartır mı ? sıkıntı çıkartırsa bunun yasal süreci var mıdır?

Yazınca nolacak kardeşim ? Öff ne ergence işler ama.. Balıklarda ölsün sonra ? Hem tekneden yazamazsın öyle kolay iş değil.
    Allah akıl fikir versin millete.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.