Bildirim
Sizce büyü olabilir mi ? SS'li
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Böyle bir konu açılmıştı baya önceden. Baya kafa yormuştuk ona benzettim -
imam bayıldı tarifi o -
göz var el var çok sakat bişi o bilene göstermek lazım -
Dostum illuminati o tek göz var orada...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak ettim -
Oha bu ne la -
quote:
Orijinalden alıntı: Otorité
Böyle bir konu açılmıştı baya önceden. Baya kafa yormuştuk ona benzettim
cin ile bir konu açmıştım o olabilir. baya tartışma vardı ama kapattılar konuyu -
quote:
Mezara koyulmuştu galiba o büyü -
Havas ilmini bilen birine gösterin. Bir kaç vefkin birleşimi gibi görünüyor. -
bulunsun. aman sakata gelmeyekde -
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
göz var el var çok sakat bişi o bilene göstermek lazım
Akşam camideki imama göstermeyi düşünüyoruz. Yakalım dedik önce ama sonra ne olduğunu bilmediğimiz için bi hocaya gösterelim dedik -
quote:
Orijinalden alıntı: Miklo*
quote:
Mezara koyulmuştu galiba o büyü
evet oydu galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: susamsız
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
göz var el var çok sakat bişi o bilene göstermek lazım
Akşam camideki imama göstermeyi düşünüyoruz. Yakalım dedik önce ama sonra ne olduğunu bilmediğimiz için bi hocaya gösterelim dedik
cami imamı ne anlar sizin cübbeli ahmet hocaya ihtiyacınız var. -
nerede buluduğuna göre değişir de vefk diye geçer ve koruma amaçlı takılıyorlardı. pek bilen kalmadığını duymuştum ve yazmak da uzun sürüyor diye biliyorum galiba elinizdeki de fotokopi zaten. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: fth-bsky
nerede buluduğuna göre değişir de vefk diye geçer ve koruma amaçlı takılıyorlardı. pek bilen kalmadığını duymuştum ve yazmak da uzun sürüyor diye biliyorum galiba elinizdeki de fotokopi zaten.
aynen fotokopi arkadaşım teyzesine aradı sordu hoca verdi kötülüklerden korur seni yanından ayırma demiş ama biz açıkcası tırstık göz babilden beri cinleri temsil ediyor. Aksam soralım bakalım imamın anlıcagını sanmıyorum ama imha etme konusunda belki yardımı dokunabilir -
Olabilir, bir hocaya göstermek en mantıklısı. Ne çıktığını buraya yazarsınız artık -
quote:
Orijinalden alıntı: susamsız
quote:
Orijinalden alıntı: fth-bsky
nerede buluduğuna göre değişir de vefk diye geçer ve koruma amaçlı takılıyorlardı. pek bilen kalmadığını duymuştum ve yazmak da uzun sürüyor diye biliyorum galiba elinizdeki de fotokopi zaten.
aynen fotokopi arkadaşım teyzesine aradı sordu hoca verdi kötülüklerden korur seni yanından ayırma demiş ama biz açıkcası tırstık göz babilden beri cinleri temsil ediyor. Aksam soralım bakalım imamın anlıcagını sanmıyorum ama imha etme konusunda belki yardımı dokunabilir
korkmana gerek yok bilen biri yazmışsa ve işe yarayan birşey olduğu düşünülüyor ki gerçekten de öyleyse ömür boyu taksın arkadaşın.
nette vefk diye arat çıkar ama artık dediğim gibi eskisi gibi bilen pek yok bu işler biraz uydurma gidiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fantastik tinerci
zülfikar var göz var. bu da demektir ki Hz.Ali illumanitinin kurucusu, ömer,ebubekir ve osman da Hz. Ali'nin destekcisi ...
la uydurma şeyler işte.. akpliler inanır buna anca..
AKP'liyim inanmıyorum hurafe bunlar büyü Allah'a şirk koşmaktır uzak durun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- karın boşluğuna darbe gelirse ne olur
- bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi"ne metro ile nasıl gidilir
- gmail kullanıcı adı örnekleri
- alkol kokusunu ne geçirir
- şişme mont sigara yanığı tamiri
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X