Şimdi Ara

Kilo verince tip değişir mi?(SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
3
Favori
11.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru gayet açık ve net,SS'lerle desteklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 14 Nisan 2013; 13:41:40 >

• Evet ss yok
  • Evet
  • Bi konu vardı arkadaş 130 kilodan 70 kiloya mı ne düşmüş baya değişmiş tipi yerine gelmiş. Linki bulursam koyarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kilo vermekte sakat iş. 55'ten 48'e düşmüştüm ağzım burnum karga gibi olmuştu

Into The Wild diye bir film var. Filmin sonlarına doğru eleman /spoiler/. O film kilonun tipe etkisine çok güzel örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 30 Temmuz 2014; 13:33:41 >
  •  Kilo verince tip değişir mi?(SS'li)

• Uplayalım bari beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tipim nasıl (tabiki de ss li )
    8 yıl önce açıldı
    Düşer mi ss’li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değişiyomuş demek ki
  • La şu fotoları görünce kalkıp başlıyasım geliyo,2-3 dk sonra unutup gidiyorum
  • Değişiyor, ss ler yukarıda verilmiş
  • patatesliğin alemi yok
  • tipsiz olsan bile yakışıklı olursun, azim gerek.
  • bu hale nasıl gelebiliriz. evde çalışarak olurmu

alet edevat çalışma programı önerirseniz sevinirim. spor salonuna gidemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

bu hale nasıl gelebiliriz. evde çalışarak olurmu

alet edevat çalışma programı önerirseniz sevinirim. spor salonuna gidemiyorum.

Yüzmeye gitmelisin bence
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73477100/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73483549

Kendi konumdur inceleyebilirsin , etrafımdakiler tanıyamıyor bile çok değiştiğini söylüyorlar...
  • Konu açmışsın boş yere !
    Kendin sormuşsun kendin cevap vermişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

tipsiz olsan bile yakışıklı olursun, azim gerek.

Yok boyle bısey eger senı hafıf kıloluyken de begenen kızlar varsa kılo verdıgınde daha da yakısıklı olursun ve begenen kız sayısı baya artar.kısacası potansıyel lazım.her kılo veren adam yakısıklı olsaydı memlekette sevgılısız adam kalmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 110 kg idim 66 yım şu anda, hiç bir eski arkadaşım ben kendimi tanıtmadan beni tanımıyorlar yolda falan

boyum 178 3 ay aradan sonra tekrar diyete başladım bugün itibariyle hedef 62 kg ondan sonra vücut geliştireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

tipsiz olsan bile yakışıklı olursun, azim gerek.

Yok boyle bısey eger senı hafıf kıloluyken de begenen kızlar varsa kılo verdıgınde daha da yakısıklı olursun ve begenen kız sayısı baya artar.kısacası potansıyel lazım.her kılo veren adam yakısıklı olsaydı memlekette sevgılısız adam kalmazdı

memlekette her yakışıklı adamın sevgilisi mi var şimdi, vay anasını. potansiyel tabi ki önemli husus bu konuda, ben hafif kiloluluktan bahsetmiyorum, normal şişman insanlardan bahsediyorum, zayıflayıp kilo veren birçok arkadaşım var, evrim geçirmiş gibi oluyorlar. Yüzüne bakılmayacak bile olsalar zayıflayınca en azından daha iyi bir tip elde ediyorlar. Kızların beğenip beğenmemesi kiloya bağlı. Birkaç fotoğraf atsam oha bu herife kız mı bakar dersin, ama zayıflayınca işler değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 13 Nisan 2013; 11:52:17 >

•  Kilo verince tip değişir mi?(SS'li)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.