Şimdi Ara

sizce chris paul mu yoksa deron williams mı daha yetenekli?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: vandosa

tam zıtlar bırbırlerıne yanı

hemde taban tabana
  • Ya arkadaşlar biz bir oyuncuyu atlamıor muyus bu tartışma sırasında...

Raymond Felton

Adama sezona kötü başladı ama sonralarda gerçekten de açıldı... Deron'dan kesinlikle daha iyi bir sezon geçirdi...
  • chris paul
  • quote:

Orjinalden alıntı: small_ticket

Ya arkadaşlar biz bir oyuncuyu atlamıor muyus bu tartışma sırasında...

Raymond Felton

Adama sezona kötü başladı ama sonralarda gerçekten de açıldı... Deron'dan kesinlikle daha iyi bir sezon geçirdi...

deron dan daha ıyı olabılır ama paul un yanında bıraz zor gercı sende deron dan daha ıyı demıssın ben asıl konuyla alakası yok ama bogut tan performans bakımından daha ıyı bısey ler beklıyodum
  • __ chris paul __geleceği gayet parlak gözüküyo.şimdiden ii çalışırsa tabii
  • chris paul aksini idda etmek yanlıştır yapan olursa mj i draf ta seçmeyen 2 sıradaki takımın gözlemcesi kadar aptaldır mj yle bir tutmuyorum adamı sadece lafın gelşi söyledim yıldız olur ama mj olması wilt in 100 sayılık rekorunun kırılması kadar imkansız(bunun kırılcağınada inanmıyorum)

neyse paul büyük yıldız olur çalışır idmanları aksatmadan işine bakarsa yoksa para şöhret diyip harcanırda genç kardeşimiz

zaman göstercek
  • arkadaşlar rica ediyorum bu tür sorular için anket açın sonuç daha net belli olsun böyle yorumları mı saycaz olmaz böyle şe ya
  • chris paul, Deron williams dan oldukça iyi. bu yüzden Deron Williams'ı Raymond Felton'la karşılaştırmak daha doğru olmaz mı sizcede?
  • chris paul...
  • quote:

dark_ages

chris paul...

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^7pMş^

quote:

dark_ages

chris paul...

+1

+2
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.