Şimdi Ara

Sizce de yaş ortalamasi cok yuksek bir fenerbahce olmadik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gs manyak futbolcular aldi . Bizdekiler yasli kirik dokuk . Bu seneden cok umutsuzum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.hafta maçında puan kaybı yaşanmamalı. 6.hafta maçında galip gelmek lazım. beraberlik düşünmüyorum.

şaka bir yana, fenerbahçe' nin yeni sezondaki maç programı bence süper. arasan bulamazsın böyle kurayı. ikinci yarı maç sıralamasının ilk yarıya göre daha kolay olacağını düşünüyorum. tabi her şey futbolculara bağlı. bir de kaleciye.
  • lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    gs' nin uefa kupasını almasından sonra, gs' nin vefasızlığına uğramış futbolculardan yalnızca biri. fenerbahçe' ye dönmüş olması seni üzüyor tabi. siz onu gördükçe gs' nin bu vefasızlığını da herkes görmeye devam etmiş olacak. acı ama bir o kadar da çıplak olan bir gerçek bu.

edit: yerli teknik direktor için gs' nin yine uefa şampiyonluğu kadrosunda yer alan okan' ın, şahsen fenerbahçe tarafından tercih edilmesine şaşırmaz aksine isterdim ama olmadı. gs' nin malesef huyu bu. once alır kullanır, sonra kağıdı buruşturup atarsın ya bu hesap. o yüzden sizde ki o acıyı çok iyi anlıyorum. diagne' ye bak hizaya gel. siziçin önemli olan sadece kupa kazanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 21 Temmuz 2019; 18:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

gs' nin uefa kupasını almasından sonra, gs' nin vefasızlığına uğramış futbolculardan yalnızca biri. fenerbahçe' ye dönmüş olması seni üzüyor tabi. siz onu gördükçe gs' nin bu vefasızlığını da herkes görmeye devam etmiş olacak. acı ama bir o kadar da çıplak olan bir gerçek bu.

edit: yerli teknik direktor için gs' nin yine uefa şampiyonluğu kadrosunda yer alan okan' ın, şahsen fenerbahçe tarafından tercih edilmesine şaşırmaz aksine isterdim ama olmadı. gs' nin malesef huyu bu. once alır kullanır, sonra kağıdı buruşturup atarsın ya bu hesap. o yüzden sizde ki o acıyı çok iyi anlıyorum. diagne' ye bak hizaya gel. siziçin önemli olan sadece kupa kazanmak.
    muhtemelen yaşın tutmadığı için bilemiyorsun. emre galatasaraya 1 lira kazandırmadan gitti zamanında intere. boş boşuna uzuuun uzun boş yapmışsın aklınca. emrenin fenere gelmesine çok kuduruyoruz hakikaten. 40 yaşında keşke bize gelseydi.

• uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    emreyi izleseydin keşke son hazırlık maçında + liderlik sağlaması ve jübilesi için geri geldi bunları bildiğiniz halde boş yapan sizsiniz yapmayın yorum kardeşim madem
  • uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    tamam işte cevabı kendin de verdin. futbolcu harcayan bir takım tutuyorsun. en son örneği de diagne.
  • açılma amacı belli bi konulara cevap verip şunlara istediklerini vermeyin beyler he diyin geçin aynen çok yaşlıyız kank takımda 11in vazgeçilmez oyuncusu olacak 2 tane 30 yaş üstü oyuncu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.