Şimdi Ara

Sizce değiştirmelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum Android e bir türlü isinamadim. Aklımda hep windowsphone almalıyım sorusu kaldı . Sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu genelde ne amaçla kullanırsınız? Olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar neler? Ona göre yardımcı olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: JUSTTMAX

Telefonu genelde ne amaçla kullanırsınız? Olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar neler? Ona göre yardımcı olalım

Çok oyun oynayan biri değilim. Zaten telefon piyasasını az çok biliyorum. Telefonu daha çok YouTube dan müzik ve internette gezmek için kullanıyorum. Bide fotoğraf cekmek için

Not su anki telefonumda ascend g7 daha öncede hep Android kullandım. Nedense windows işletim sistemi bana daha güzel geliyor

• tayoki T kullanıcısına yanıt
    Windows platformundaki youtube uygulamaları ana ekrana dönseniz bile arkaplanda çalışmaya devam edebiliyor ve çevrimdışı olarak video kaydedebiliyor. yani o konuda iyi

Fotoğraf uygulamaları bolca var ve yazılım, fotoğraf konusunda iyi.

İnternet Explorer genel olarak kötü bir tarayıcı fakat w10 ile Edge ye kavuşmamıza az kaldı. Edge bence şimdiye kadarki en iyi mobil internet tarayıcılardan biri.

Windows platformunda uygulamları bilmelisiniz. Örneğin instagram hala beta ama normal instagramdan kat kat iyi 6Tag uygulaması var instagram için. Genel olarak uygulama eksiği kapandı sayılır ama tabi hala eksik olan uygulamalar var. Çok aciliyetiniz yoksa 1-1.5 ay W10 un gidişatına bakıp karar verebilirsiniz.

• Aynen acelem yok

• Benimde aklım şuan hep Lumia'da mağazası gelişse biraz geçebilirim.

Android'e alışamadım değil, ama WP ile o kadar çok anım var ki.

Şu fotoğraflarda gif'lere bakabilelim yeter,biri Ticket açsın Allah aşkına Microsoft'a

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Uzun zaman sonra buradasınız.

Bence Android kullanan yoluna öyle devam etsin hiç maceraya gerek yok şu sıralar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba hocam uzun zaman oldu görüşmeyeli,nasılsınız?
    iPhone alabildiniz mi?Yoksa vazgeçtiniz mi ?

Ben Şuan iPhone 5S alma fikrine kapıldım.açıkcası şuan kullandığım M2'nin fotoğraf kalitesi iğrenç ama Android 5.1 gelmesi böyle bir telefona beni şaşırttı telefon şuan çok daha iyi oldu.Ama Android işte bazen gıcık edebiliyor

Aşırı kararsızım anlayacağınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 18 Ekim 2015; 17:48:59 >

İyilik diyelim iyi olalım hocam. Siz nasılsınız ?

Ben Windows 10'nu görüp bir karar vereceğim.

Bence çok düşünmeye gerek yok 5s hala iyi bir cihaz.

• Çok şükür hocam, gribe yakalandık daha sonbaharın başında

Bir Windows 10 çıksın belli mi olur 640 vs alırım hem ucuz hem stabil 5S 1900 lira fazla gibi ilk çıktığı fiyattan satılıyor hala.

Geçmiş olsun.

5s hala çok iyi telefon. Ekranı biraz sorun bana göre. Onun dışında 640XL'da iyi bir seçenek fakat siz eski bir IOS kullanıcısı olarak 5s alın bence kafanız rahat olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.